Gość: Marek IP: *.interklub.pl 26.09.01, 16:56 Wcziraj {25.09.01}przylecieli pilkarze Hajduka Split .Wisla jest faworytem jutrzejszego spotkania wKrakowskim zespole prawdopodobnie zabraknie G.Ncinskiego i B.Zająca.Ja daję 2:1 dla Wisly ,a wy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Cinek_ok Re: Wisla -Hajduk IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.01, 21:54 Moje zyczenia dla was, krakusy, to 1:1 i awans... Ale po tym co wasi kopacze pokazali z polasami w niedziele wcale nie jestem tego taki pewny. Legia mistrz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cynio Re: Wisla -Hajduk IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 27.09.01, 14:25 Cóz, jestem jednak sceptyczny, łatwo chyba nie będzie wam pociągnąć hajduka, ale może wislacy zagraja wbrew na ogół popieprzonej taktyce smudy i przejdą dalej...stawiam na 0:0, ale pewnie się pomylę... a i awansu mojej Legii wcale nie jestem pewien...coś mam dziwne przeczucia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misza Re: Wisla -Hajduk IP: *.elite.com.pl 27.09.01, 14:51 No cóż weźmy pod uwagę wszystkie aspekty: 1)kontuzje- no tu bym nie dramatyzował bo Wisła ma dość wyrównwną i w miarę szeroką kadrę 2)Prawie puste trybuny- są raczej przyzwyczajeni, więc tu też nie widzę problemu 3)Jak każdy polski zespół uwielbia przegrywać wtedy właśnie gdy stwarz się szansa na zwycięstwo. 0:2 po słabiutkim meczu z obu stron, w oprawie przypominającej mecz z okazji Dni Psiej Wólki niż spotkania o europejskie puchary. Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
pc Re: Wisla -Hajduk 27.09.01, 15:57 Już jest 1:0. Jeżeli to przegrają, to... (lepiej o tym nie myśleć...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cynio Re: Wisla -Hajduk IP: *.interklub.pl 27.09.01, 16:42 Ha, ha ,ha kibic Legii nie nawidzimy Legii .Legia cioty a Okuka chyba powinien trenować KS Trzebinia {5 liga }. Odpowiedz Link Zgłoś
pc Re: Wisla -Hajduk 27.09.01, 16:49 słuchaj kretynie jeszcze kilka takich numerów z podszywaniem się i zablokują adres tej kawiarni na forum. Ciekawe co wtedy na to powie jej właściciel i ilu potraci klientów (nie tylko ty z niej napewno korzystasz) którzy korzystają z innych działów tego forum. Nie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cynio Re: Wisla -Hajduk IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 27.09.01, 17:04 Co za chujoza się podszywa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś