Gość: kajet IP: *.chello.pl 07.11.05, 23:10 nie jadł dobę? profesjonalizm, nie ma co! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: melon Re: Marcin Kuś z Lecha Poznań prawie się udusił n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 23:21 ciekawe jakie prochy zazyl ze mu sie jesc nie chcialo hehe, na badanie krwi go!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lub_czasopismo Kiedyś nie jadłem 5 dni... 08.11.05, 00:41 Pierwsze kęsy po takim czasie aż bolą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Marcin Kuś z Lecha Poznań prawie się udusił n IP: *.echostar.pl 07.11.05, 23:22 A za co ma jeść??? W lechu zarabiają tyle, że wszyscy są na pograniczu smierci głodowej. WIELKIE HALO!!!! NUMER NA STRONĘ. Ja nie mam co dać jeśćdzieciaką i nikt z tego nic nie robi bo zarabiam...600 złotych/mc (a mam średnie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shymekk Re: Marcin Kuś z Lecha Poznań prawie się udusił n IP: *.icpnet.pl 07.11.05, 23:40 Średnie? Dzieciaką? ehhhh... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo Re: Marcin Kuś z Lecha Poznań prawie się udusił n IP: *.acn.waw.pl 07.11.05, 23:50 k***a a internet z czego oplacasz? z hajsu zony czy zamiast dzieciakom szame kupic? Odpowiedz Link Zgłoś
torquay Brawo, brawo 07.11.05, 23:24 Jak widać na treningach nie ma profesjonalnej opieki medycznej. Co więcej nie wierzę, że nikt tam nie kończył AWFu - a tam uczą pierwszej pomocy. A z całym szacunkiem wsadzanie palców do gardła może i było skuteczne tym razem ale nie jest przyjętym jako postępowanie standartowe w udrażnianiu dróg oddechowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.k.n. 600zl.,dzieciaki,i siedzi przy kompie! IP: *.icpnet.pl 07.11.05, 23:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marihuana Dał dobrą dzide w nos i mógł nie jeść !! IP: 62.233.190.* 07.11.05, 23:58 Ja też potrafie po dobrym władku nic nie jeść cały dzień i sie źle nie czuje. Po prostu nastąpiło przegrzanie bo miał pewnie zwałe, nie pojadł i zmęczył się na treningu. Ale to sportowiec, powinien bardziej uważać, musi cały czas uzupełniać kalorie i płyny bo inaczej może nastąpić przeciązenie organizmu lub odwodnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
leslaw_m Re: Marcin Kuś z Lecha Poznań prawie się udusił n 08.11.05, 00:45 przykro to mówić,ale serce pewnie przez chwilę nie wyrobiło. a dlaczego? prochy,ale trochę inne niż te co zażywają niektórzy kibice, dla sportsmenów takie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figimigi Przyznac obywatelstwo IP: 129.252.196.* 08.11.05, 02:34 i najwyzsze wyroznienie (moze jakis medalik - moze tez byc czekoladowy) Andersonowi za uratowanie zycia koledze. Oczywiscie zart. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dark Kus-inteligent? IP: *.chello.pl 08.11.05, 11:34 i znowu Kus wykazal sie pelnym profesjonalizmem,gratulacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś