Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Marcin Kuś z Lecha Poznań prawie się udusił na ...

IP: *.chello.pl 07.11.05, 23:10
    nie jadł dobę? profesjonalizm, nie ma co!
    Obserwuj wątek
      • Gość: melon Re: Marcin Kuś z Lecha Poznań prawie się udusił n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 23:21
        ciekawe jakie prochy zazyl ze mu sie jesc nie chcialo hehe, na badanie krwi
        go!!!!!!
        • lub_czasopismo Kiedyś nie jadłem 5 dni... 08.11.05, 00:41
          Pierwsze kęsy po takim czasie aż bolą!
      • Gość: Kibic Re: Marcin Kuś z Lecha Poznań prawie się udusił n IP: *.echostar.pl 07.11.05, 23:22
        A za co ma jeść??? W lechu zarabiają tyle, że wszyscy są na pograniczu smierci
        głodowej.
        WIELKIE HALO!!!! NUMER NA STRONĘ.
        Ja nie mam co dać jeśćdzieciaką i nikt z tego nic nie robi bo zarabiam...600
        złotych/mc (a mam średnie)
        • Gość: shymekk Re: Marcin Kuś z Lecha Poznań prawie się udusił n IP: *.icpnet.pl 07.11.05, 23:40
          Średnie? Dzieciaką? ehhhh...
        • Gość: elo Re: Marcin Kuś z Lecha Poznań prawie się udusił n IP: *.acn.waw.pl 07.11.05, 23:50
          k***a a internet z czego oplacasz?
          z hajsu zony czy zamiast dzieciakom szame kupic?
      • torquay Brawo, brawo 07.11.05, 23:24
        Jak widać na treningach nie ma profesjonalnej opieki medycznej.
        Co więcej nie wierzę, że nikt tam nie kończył AWFu - a tam uczą pierwszej
        pomocy. A z całym szacunkiem wsadzanie palców do gardła może i było skuteczne
        tym razem ale nie jest przyjętym jako postępowanie standartowe w udrażnianiu
        dróg oddechowych.
      • Gość: j.k.n. 600zl.,dzieciaki,i siedzi przy kompie! IP: *.icpnet.pl 07.11.05, 23:50
      • Gość: marihuana Dał dobrą dzide w nos i mógł nie jeść !! IP: 62.233.190.* 07.11.05, 23:58
        Ja też potrafie po dobrym władku nic nie jeść cały dzień i sie źle nie czuje.
        Po prostu nastąpiło przegrzanie bo miał pewnie zwałe, nie pojadł i zmęczył się
        na treningu. Ale to sportowiec, powinien bardziej uważać, musi cały czas
        uzupełniać kalorie i płyny bo inaczej może nastąpić przeciązenie organizmu lub
        odwodnienie.
      • leslaw_m Re: Marcin Kuś z Lecha Poznań prawie się udusił n 08.11.05, 00:45
        przykro to mówić,ale serce pewnie przez chwilę nie wyrobiło.
        a dlaczego?
        prochy,ale trochę inne niż te co zażywają niektórzy kibice,
        dla sportsmenów takie:)
      • Gość: figimigi Przyznac obywatelstwo IP: 129.252.196.* 08.11.05, 02:34
        i najwyzsze wyroznienie (moze jakis medalik - moze tez byc czekoladowy)
        Andersonowi za uratowanie zycia koledze. Oczywiscie zart.
        • Gość: dark Kus-inteligent? IP: *.chello.pl 08.11.05, 11:34
          i znowu Kus wykazal sie pelnym profesjonalizmem,gratulacje!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka