Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Polska gra z Japonią w Pucharze Mistrzyń

• Gość: docent Re: Polska gra z Japonią w Pucharze Mistrzyń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 16:31
        Gratulacje dla Złotek :) Szkoda, ze w pracy nie ma jak meczu ogladnac.. moze
        kiedys na stronach GW poza relacja tekstowa beda sie zdjecia na zywo pokazywac :)

maciek.lasyk.info
        forum.godia.net
      • Gość: Nihonjin Yokudekimashita! IP: *.chello.pl 15.11.05, 17:53
        czyli dobra robota ;-)
      • Gość: rafał Gratuluje TVP prezesa Dworaka i jego ludzi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 18:03
        ..nie ma to jak pełny profesjonalizm. Retransmisja z 2 setów, nieźle no ale rozumiem trza sie było zmieścić przed Modą na sukces...
      • Gość: raf Re: Polska gra z Japonią w Pucharze Mistrzyń IP: *.acn.waw.pl 15.11.05, 18:16
        Szykam przyjaciół:) zaprosi mnie ktos na grono.net ?

rafalr@aster.pl
      • Gość: rt Thriller nie Horror IP: *.aster.pl 15.11.05, 18:16
        w horrorach występują kościotrupy itp. mumie a nie Złotka
      • Gość: raf szukam przyjacioł IP: *.acn.waw.pl 15.11.05, 18:32
        ktos zaprosi mnie na grono.net jak ma ochote:) wawa
        rafalr@aster.pl
        • herm Re: szukam przyjacioł 16.11.05, 16:32
          mnie moze tez>> adres macie
      • Gość: lop Re: Polska gra z Japonią w Pucharze Mistrzyń IP: 194.30.92.* 15.11.05, 18:39
        zapytajcie sie tvp dla kogo retransmituja te mecze? chyba nie chca zeby za duzo
        osob je oglądało
        • Gość: lew Re: Polska gra z Japonią w Pucharze Mistrzyń IP: *.icpnet.pl 15.11.05, 18:48
          TVP nie mogła tego transmitować, bo przegrała konkurencję z Eurosportem. On ma
          wyłączność
      • Gość: wylom TV DUBAI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.11.05, 19:00
        Kanal sportowy Tv Dubai pokazuje chyba caly turniej. Przynajmniej dzisiaj
        pokazywali mecz Polek LIVE. Kanal ten jest ogolnie dostepny (tak mi sie
        wydaje), tylko nie pamietam czy na astra, czy na hot bird.
      • Gość: sarna Re: Polska gra z Japonią w Pucharze Mistrzyń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 19:22
        no dobrze że pierwszy meczyk poszedł jakoś. więcej spokoju w grze i wiary w
        siłę ataku a będzie dobrze :)))
      • Gość: sarna Re: Polska gra z Japonią w Pucharze Mistrzyń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 19:25
        leci to w tv public??
      • Gość: we_st Re: Polska gra z Japonią w Pucharze Mistrzyń IP: *.dip.t-dialin.net 15.11.05, 19:57
        Nasze zlotka doprowadza mnie do zawalu serca, ale po takiej grze zwyciestwo
        lepiej smakuje. Oby tak dalej. Jak wygraja jutro z Brazylia, to uwierze w cuda.
        Zycze im tego z calego serca
        • Gość: krzycho Re: Polska gra z Japonią w Pucharze Mistrzyń IP: *.orange.pl 15.11.05, 20:50
          Nie ma co wierzyć w cuda. To że wygrają to nie będzie cud tylko wynik prcy
          całego zespołu. One są zdolne do wygrania wszystkiego, niech przykładem będą
          ostatnie Mistrzostwa Europy. Z kim przegrały? Z nikim. Ja mam ogomną nadzieję i
          apetyt na nastepny sukces.
          ZŁOTKA oby tak dalej.
      • Gość: ...kwestia czasu Re: Polska gra z Japonią w Pucharze Mistrzyń IP: *.pools.arcor-ip.net 15.11.05, 22:57
        "Przy stanie 14:12 kiedy wydawało się, ze kolejne punkty dla Japonek są kwestią
        czasu,"

Jak sie tak mysli to oczywiscie ze punkty musza byc kwestia czasu (sic!)

Ludzie zacznijcie wreszcie myslec inaczej: przeciez jesli wygrywa sie 14 : 8 i
        jest sie lepszym to po paru punktach straty musi przyjsc wreszcie ten koncowy!

Gratulacje dla polskiego zespolu.
      • Gość: olo Re: Polska gra z Japonią w Pucharze Mistrzyń IP: *.delphi.com 15.11.05, 22:59
        o mało co i by przegrały z tymi maludami japońskimi.
      • fernandorey Re: Polska gra z Japonią w Pucharze Mistrzyń 15.11.05, 23:30
        Najbardziej podoba mi się u nich to, że zachowują zimną krew do samego końca. W momencie kiedy technika obu przeciwników jest wyśrubowana do granic możliwości, wtedy liczy się psychika i ona decyduje, kto zdobędzie te dwa przeważające punkty. Nasze baby mają to co cechuje najlepszych, tzn. nie podpalają się jak jest dobrze i nie dołują jak jest źle. Z taką psychiką można dojść na sam szczyt.
      • Gość: gość Re: Polska gra z Japonią w Pucharze Mistrzyń IP: *.dmz.mzd.kielce.pl / *.mzd.kielce.pl 16.11.05, 07:16
        Kto pisał ten artykuł?!!!!! Więcej byków nie dało się zrobić?!!!
        Brawo nasze Panie!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka