Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Era sponsorem koszykarzy Śląska Wrocław

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 18:16
    Jak to pięknie brzmi:ERA Śląsk Wrocław !!!
    No to bijemy się o mistrza !!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: ja Re: Era sponsorem koszykarzy Śląska Wrocław IP: *.crowley.pl 15.11.05, 18:30
        Nazwa jak nazwa ;) ale zeby bic sie o mistrza to trza mieć jeszcze kim ! ;)
        • Gość: Marcel Trzeba będzie przejść do Ery IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.11.05, 18:50
          Orangutan do piachu
      • Gość: Gonzo Wielki Re: Era sponsorem koszykarzy Śląska Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 18:47
        taaaaaaaaaaak yeahst !!! nadchodzi nowa era !!! może w przyszłym sezonie to
        nasz przeciwko zawodnik innym, a nie inni przeciwko naszym będą zdobywać triple
        double ;)))
      • Gość: wscibior Re: To ile bedzie kasy dla Schetynowej? IP: *.e / *.walbrzych.dialog.net.pl 15.11.05, 18:58
        Chociaz jej stary mówił, ze w polityce będzie miał lepszy szmalec, to chyba tymi
        marnymi groszami za 30% od umowy nie pogardzi, co?
      • aktualnosci007 Re: Era sponsorem koszykarzy Śląska Wrocław 15.11.05, 19:43
        ERA wysyła dziennikarzy do RPA!
      • Gość: dezydERAt nic tego nie będzie. ptc chyba nielegalnie... IP: *.icpnet.pl 15.11.05, 20:29
        podpisało umowę: www.zarzadptc.pl
        • Gość: ble Re: nic tego nie będzie. ptc chyba nielegalnie... IP: *.crowley.pl 15.11.05, 22:49
          Ja tam sie nie znam i niech mi ktos wyjasni jak to sie ma do osób odpowiedzialnych za reklame / promocje / marketing czy joks tak. Kto podpisuje umowe ? Bo o tych informacja o nowym zarzadzie jakos cicho chyba w mediach czy sie myle ?
      • Gość: kibic ERY-ŚLĄSKA Re: Era sponsorem koszykarzy Śląska Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 17:37
        Masz rację!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka