Gość: marcio amorosoo IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 16:27 eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee te chłopy z Poloni mnie zawiądnęły!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cobrasek Re: Punkty piłkarzy w 9. kolejce 08.10.02, 18:25 No brawo!!! Wreszcie jakos porzadniej przygotowana punktacja! No i nie ma juz tego kretynskiego podzialu na 11 stron. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Winner Prezentacja rewelacja IP: 217.96.114.* 08.10.02, 20:12 Wielkie brawa dla redakcji za prezentacje punktacji w przystepnei formie. Odszczekuje to co powiedzialem przy okazji punktacji za poprzednie kolejki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Punkty piłkarzy w 9. kolejce IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.02, 21:22 CZY KTOŚ WIE ILE KOSZTOWAŁ I JAKI MA NUMER STRĄK Z WISŁY KRAKÓW?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sfinks Punkty piłkarzy w 9. kolejce IP: *.chello.pl 09.10.02, 01:20 Brawo, brawo, brawo. Wreszcie w czytelny sposób podane punkty zawodników. Jest już i tak rewelacyjnie ale czy dałoby się np od czasu do czasu podawać sumy punktów zdobywane przez zawodników. Wystarczy co ileś kolejek, aby Ci co sami dodają, mogli trochę posprwadzać... A może mały formularzyk, wpisuje się drużynę i pokazuje ile ma punktów? To nie jest przecież bardzo skomplikowane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Punkty piłkarzy w 9. kolejce IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 11.10.02, 14:07 Od 3 kolejek brak punktacji dla Bielaka z Pogoni a gra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dull Ta prezentacja sitne cudo IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.10.02, 19:20 Wspaniale zrobione i o wiele lepiej niż poprzednie. Miałem dzisiaj doła, ale mnie uszczęśliwiliście. Dzięki. Tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: armata Re: Punkty piłkarzy w 9. kolejce IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.02, 20:12 Nie no nie wierzę, wreszcie da się to jakoś czytać, w dodatku jeszcze te numery zawodników....... niesamowite normalnie Mam nadzieję, że to nie jest jednorazowy przypadek. Aha, przy okazji... nie zmieściłaby się jakaś podsumka punktów zawodników ze wszystkich dotychczasowych kolejek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttt Re: Punkty piłkarzy w 9. kolejce IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.02, 19:33 No nareszcie porządnie to przedstawiliście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wk Re: Punkty piłkarzy w 9. kolejce IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 19.10.02, 20:58 nareszczie wszystkie punkty na jednej stronie! I w dodatku w ladnej tabelce.... Odpowiedz Link Zgłoś