Gość: oppede IP: *.univ-aix.fr 10.10.02, 18:12 odpowiedz jest prosta: strzela trzy bramki. Byle nie do Dudkowej... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bujny Re: Polska przed meczem z Łotwą IP: *.centertel.pl 10.10.02, 19:09 POLSKA GOLA!!!!!!!!!!! X3 Odpowiedz Link Zgłoś
ala-ja Re: Polska przed meczem z Łotwą 12.10.02, 15:51 Wierze, ze polacy wygraja.Nie bedzie latwo, ale we wlasnym kraju gra sie lepiej.Kibicuje naszym pilkarzom z calego serca zyczac przynajmniej 1:0.BEDZIE DOBRZE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzes Re: Polska przed meczem z Łotwą IP: *.arcor-ip.net 10.10.02, 20:44 Polska GOLA! Tyle tylko, ze nasi ruszaja sie trzy razy wolniej, niz gracze innych lig. Wiec licze na samoboja i wygramy 1-0. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chlipek-kibic Re: Polska przed meczem z Łotwą IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.10.02, 22:13 Denerwuje mnie podkręcanie klimatu przed każdym występem bioło- czerwonych przez dziennikarzy. Każdy z nas chce aby to nasza drużyna wygrała, ale nie może być tak że dzinnikarze już przed meczem zakładają że ten mecz wygramy. Daleko szukać polscy siatkarze... co już wypisywano, medale w zasięgu - guzik z pentelką Więc apel do dziennikarzy nie podkręcajcie nas KIBICÓW, bo później trudniej nam przełknąć porażkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Polska przed meczem z Łotwą IP: *.asystent.polsl.gliwice.pl 10.10.02, 23:50 Jacek Jońca najgorszym komentatorem w historii polskiej TV!!!!!! On nie umie sklecić jednego prostego zdania... męczy się strasznie....to koszmar TVP!!!!!!!!!!!!!!!!!! A Szpakowski... fajnie komentuje...z emocjami, używa slangu piłkarskiego /puścił bąka skrzydłem...i co z tego?...fajnie!/ tylko za szybko rezygnuje...2-0 w 75 minucie to dla niego koniec meczu:-(((((((żadnych szans na wygrana - a wtedy wyłączyć głos lub telewizor-wybór należy do nas:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OpTyMiStKa Re: Polska przed meczem z Łotwą IP: *.proxy.aol.com 11.10.02, 02:50 wygramy i to 4:0 albo 4:1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skorpion Re: Polska przed meczem z Łotwą... w sumie 6 punktow IP: *.nsw.bigpond.net.au 11.10.02, 05:45 Serce pragnie 3 punktow, a co do ilosci bramek zdobytych przez naszych pilkarzy to moze byc roznie. Realisci moga miec pozytywny i negatywny scenariusz. Wazne jest aby nasi cos szybko strzelili, bowiem w przeciwnym wypadku - czym dalej moze byc... tym gorzej. Cale szczescie ,ze sedzia spotkania jest Szwajcar (mozna wiec liczyc na jakies tam "polaczenia" znajomosciowe odgorne)gdyby sytuacja meczowa nie byla dobra dla nas. Wowczas w chwilach ciezkich moze Pan Sedzia wskazac na "wapno" czyli rzut karny. Oby takich scenarjuszy nie bylo a nasi pilkarze "gladko" pokonali jednych ze slabeuszy futbolu europejskiego.Abysmy nie musieli wypowiadac sie po meczu, ze zabraklo nam lutu szczescia, bowiem tylko slabi licza na lut szczescia - mocni licza na wlasne wartosci, przyczyne lub skutek. Zwyciestwo czy porazka jest czescia futbolu. Tak czy owak wspolczesne pilkarstwo nie potrzebuje przedmeczowych gawedziarzy. Trzeba wiec konczyc "bajeczki" i madry czlowiek bedzie po meczu. Ufajmy wiec i pilkarzom i Selekcjonerowi, ze trzy punkty z Lotwa dodamy do trzech z San Marino i bedzie doskonala sytuacja do dalszych gier i do dalszej pracy szkoleniowej. Realista Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seplen Re: Polska przed meczem z Łotwą IP: *.crowley.pl 11.10.02, 11:37 syskie tsy stselą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAT Re: Polska przed meczem z Łotwą IP: 217.98.124.* 11.10.02, 12:29 BONIEK JEST ZA BARDZO PEWNY SIEBIE..DOSTANIEMY BATY I POWINNIEN PODAC SIE DO DYMISJI, BO TO CO BYLO Z SAN MARINO TO POZAL SIĘ BOZE... NO NIC TAKA TANASZA POLSKA ZYDOWSKA ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [bry] Re: Polska przed meczem z Łotwą IP: *.sgh.waw.pl 11.10.02, 12:34 A prawda jest taka ze... coz mecz mozna zarowno wygrac, jak i przegrac (ale odkrycie, nie? :P). Zwlaszcza ten, z nieobliczalna Lotwa. Brak Olisadebe, Baka, Glowackiego to dosc znaczne oslabienie formacji ofensywnej i defensywnej - z drugiej strony - jest okazja by wykazali sie zmiennicy, lub ci, ktorzy dawno w reprezie nie grali (Ratajczyk). A jaki wynik - nie da sie przewidziec, wiec sercem stawiam na 2:0 (powtorka meczu z San Marino w znacznie lepszym stylu!). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mackul Re: Polska przed meczem z Łotwą IP: *.janow.sdi.tpnet.pl 11.10.02, 13:13 Polska stzreli 5 bramek i chuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bravo KAT: IP: *.vic.bigpond.net.au 11.10.02, 15:12 Dobrze ze jest spoko przed meczem chlopacy. Bedzie dobrze. POLSKA GOLA. Ale ten KAT pierdoli. Moze ty bys lepiej prowadzil reprezentacje. Jak tak sie podniecasz przed spotkaniem z Lotyszami to chyba bedziesz sral majtki przed Szwedami. Spoko kocik spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gif Czy ktos wie gdzie moge zobaczyc mecz? IP: *.co.us.ibm.com 11.10.02, 16:51 Cholera jestem w Hiszpanii i jedyny mecz jaki obejrze to Hisz- Irl Pln albo jakis mecz Szkotow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Wynik IP: 213.122.239.* 11.10.02, 22:37 ja stawiam na scenariusz koreanski polska lotwa 0:1, a najwyzej 0:0 jezeli dudek bedzie w formie, a jak wygraja to pochlamy i narzygamy na podlogie! hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pabe Re: Czy ktos wie gdzie moge zobaczyc mecz? IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.02, 14:46 Gość portalu: Gif napisał(a): > Cholera jestem w Hiszpanii i jedyny mecz jaki obejrze to Hisz- > Irl Pln albo jakis mecz Szkotow. Z tego co wiem to tylko TVP transmituje, nawet Łotwa nie bierze. Może coś będzie z opóźnieniem na eurosporcie?? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś