Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zwycięstwo Ery Śląska Wrocław w Pucharze FIBA

IP: *.ppp.onetel.net.uk 29.11.05, 22:35
    Hej Śląsk hej WUUUUUUKAES!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: greg Re: Zwycięstwo Ery Śląska Wrocław w Pucharze FIBA IP: *.magma-net.pl 29.11.05, 23:19
        i jest git, może będzie drużyna z tego składu.

Byle do play off.
      • Gość: dla fanów NBA!! NBA fantasy league IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 23:47
        Hej!wspólnie z kumplem założyliśmy private league w NBA Fantasy na stronce
        NBA-brakuje nam osób do ligi-cały regulamin można przeczytać na www.nba.com i
        klikając na nba fantasy league manager. Podaję opcje ligi-draft live 9.00
        czasu polskiego 2 grudnia 2005-10 drużyn,rotisserie,5 kategorii.Kto chce sie
        dołączyć to jest private league- ID 45152,hasło: starks. Zapraszamy tylko
        zapaleńców,którzy nie olewają tematu jak niektórzy w ligach publicznych!W
        razie wątliwości piszcie na mój mail teleman@pt.onet.pl .Join us!
        • Gość: fatality Zwycięstwo Ery Śląska Wrocław w Pucharze FIBA IP: *.nd.e / *.nd.e-wro.pl 30.11.05, 00:02
          SUPER!! Coraz bardziej podoba mi się ten skład i nasze "młode wilki" HEJ
          ŚLĄSK ,HEJ ŚLĄSK... :D
          • Gość: fanEM Re: Zwycięstwo Ery Śląska Wrocław w Pucharze FIBA IP: 80.51.194.* 30.11.05, 08:21
            cala polska (i europa) w cieniu slaska... dodam tylko... anwil przegral... hahah
      • Gość: uśmiany uśmiałem się wczoraj... IP: *.Korbank-do-Telbank.Korbank.PL 30.11.05, 08:20
        Słucham ja sobie o 21.30 radia Wrocław 102.3, a tam radosna wiadomość: Śląsk
        wygrał 79:72. Hurra, awans!
        Z radości włączam program regionalny w TV o 22, a tam p.Kołodziej potwierdza -
        zwycięstwo 84:72. Jeszcze lepiej, hurra, ale jak było naprawdę?
        No więc słucham sportu po Panoramie na TVP2, a tam wieszczą: 73:64 (albo coś w
        okolicy) dla Śląska.
        Szczęka mi opadła - to może oni wcale nie wygrali, tylko taka fama poszła?...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka