Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Gdzie jest na GW ogólnopolskie forum żużlowe ?

14.12.05, 16:14
    Co się stało. OK zgodzę się, że gdzieniegdzie jest popularniejszam piłka
    nożna, gdzieniegdzie może koszykówka czy siatkówka. Ale co teraz kiedy trwa
    gorączka transferowa zlikwidowaliście całe forum ? To może skoki
    narciarskie, a nie żużel przyciągają tłumy na stadiony ?
    Obserwuj wątek
      • czefan Do redakcji GW : 14.12.05, 17:19
        Przed likwidacją forum na forum żużlowym było grubo ponad 30.000 wpisów. Teraz
        koszykówka ma 32.000 a siatkówka 22.700. Dlaczego nie zlikiwdowaliście
        siatkówki a żużel ?
        • Gość: greg Re: Do redakcji GW : IP: 83.8.229.* 14.12.05, 18:03
          matołki z wa-wy mają to w duupie..
          • Gość: dlugi Re: Do redakcji GW : IP: *.h.pppool.de 14.12.05, 19:24
            Wreszczie wyszlo na moje!!!!!!!!!!
            Zuzel to nudziarstwo dla srednio rozgarnietych ludzi.
            • elias26 Re: Do redakcji GW : 15.12.05, 08:37
              bo matołki z wawy nie maja swojej druzyny i im żal dupe sciska

Polonia Rullez
              • Gość: dlugi Re: Do redakcji GW : IP: *.dip.t-dialin.net 15.12.05, 13:58
                nie,my nie mamy drużyny żużlowej BO TO NAS NIE INTERESUJE.
                To sport nudziarski.A zresztą wolę sam uprawiać sport, a nie patrzeć jak ktoś
                jezdzi wkoło stadionu.Przyznam, że kiedyś, b.dawno temu oglądałem w TV i to w
                okresie świetności polskiego żużla, ale potem znudziło mnie to na śmierć.
                • czefan Re: Do redakcji GW : 15.12.05, 15:06
                  Wybierz się na stadion żużlowy i zobacz zawody na żywo. Wtedy się wypowiadaj,
                  że jest to nudziarstwo. Natomiast skandalem jest to, że media niedostrzegają
                  olbrzymiej popularności żużla, a na stadiony i tak walą tłumy. Nikt nikogo nie
                  zmusza do jego oglądania. Ja też nie. Więc proszę nas kibiców żużlowych nie
                  obrażać. Chodzi o to, że jest to jeden z najpopularniejszych sportów w Polsce
                  oraz o przywrócenie naszego forum. To forum zresztą jest ogólne, więc jeśli nie
                  ma innego, to z konieczności będziemy dyskutować o żużlu na nim. Pozdrawiam.
                  • Gość: dlugi Re: Do redakcji GW : IP: *.dip.t-dialin.net 15.12.05, 15:58
                    znam 1001 ciekawszych form spędzania wolnego czasu.
                    M.in. samemu aktywnie uprawiać sport, aby nie wstydzić się latem swojego ciała.
                    Nie przekonasz mnie, bo ja wolę sporty, w których człowiek walczy sam lub z
                    innymi ale nie za pomocą jakichś warczących maszyn.
                    Zresztą ten sport polega głównie na starcie-kto pierwszy, ten zwykle lepszy.
                    To coś jak Wimbledon i tenis.Serw i punkt, serw i aut, serw, ew. odbicie, punkt.
                    Można się zanudzić.
                    • Gość: mathias_sammer Re: Do jabbura/nt IP: *.dip.t-dialin.net 15.12.05, 17:04
                      Klaniam sie,
                      M.S.
                      • Gość: ckm Re: Do jabbura/nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 19:29
                        Pewnie bo lepiej na legie zobaczyć kopaczy i dostać po zębach. Na żużel chodzą całe rodziny z dziećmi i nikt się nieboi że dostanie z podeszwy w zęby
                  • kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: Do redakcji GW : 16.12.05, 16:19
                    Jestem z Torunia, chodziłem kiedyś na zużel i potwierdzam: to nuuuudziarstwo.
      • jabbur Re: Gdzie jest na GW ogólnopolskie forum żużlowe 15.12.05, 15:16
        Witaj,
        Forum jest tutaj: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=302
        To forum związane z Toruniem i Bydgoszczą. Dlatego
        znajduje się w forach regionalnych:
        forum.gazeta.pl/forum/0,53940,2023104.html
        j/a
        • czefan Re: Gdzie jest na GW ogólnopolskie forum żużlowe 15.12.05, 16:54
          Z całym szacunkiem, ale dlaczego mam szukać ogólnoplskiego forum na "Toruniu i
          Bydgoszczy", kto o tym wie? Dlaczego nie na forum Wrocławia, Gdańska czy
          Częstochowy. Jak forum ogólnopolskie może być na forum regionalnym?
          To jest chore! Dlaczego forum siatkówki nie wsadziliście nie wiem... pod
          Olsztyn, Warszawę czy Bełchatów?
          W jakim sporcie Polska odniosła największe sukcesy w 2006 roku ?
          W sporcie żużlowym! A może w koszykówce.
          Jaka polska liga jest najlepsza na świecie. Może w siatkówce? W jakiej startują
          nawet zespoły zagraniczne? Itd.
          • Gość: Ringo-Fan Popieram! IP: 83.71.142.* 15.12.05, 18:24
            I Forum o ringo gdzie sie podzialo?
          • Gość: dlugi Re: ZAMIAST ZUZLA - FITNESS!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.h.pppool.de 15.12.05, 18:51
            Prawde mowiac, to powinno byc forum "fitness" zamiast zuzla.
            Miliony Polakow chodza na silownie, a Pudzian jest niezwykle popularny.
            Mozna by przynajmniej powymieniac uwagi na temat diety, odpowiedniego
            odzywiania, zestawow cwiczen,itp.,itd.
            To by bardzo sie przydalo! Dotczylo by bowiem ludzi aktywnie uprawiajacych sport
            a nie kapciarzy, czy stadionowiczow obnoszacych tluste brzuchy, badz zapadle klaty.
            Dodatkowo, emocjonujesz sie czyms, co w ogole nie ma przelozenia na Twoj wyglad,
            czyrozwoj intelektualny.Sam tez nie bedziesz jezdzil naokolo stadionu na motorze.
            Proponuje wziasc sie za siebie, za wyglad fizyczny.
            To nie tylko modne ale i zdrowe.
            • Gość: ckm Re: ZAMIAST ZUZLA - FITNESS!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 19:33
              Jestem wysportowany na 1km mam czas 2:47
          • jabbur Re: Gdzie jest na GW ogólnopolskie forum żużlowe 15.12.05, 20:33
            To nie było forum ogólnopolskie.
            To było forum bydgosko-toruńskie, które było błędnie
            wstawione w dziale ogólnym.
            j/a
            • Gość: bebert Re: Gdzie jest na GW ogólnopolskie forum żużlowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 01:10
              to było ogólnopolskie forum, a że najwięcej wpisów z bydg. i tor. to już
              zasługa kibiców z tych 2-ch miast... żądamy powrotu forum do stron
              ogólnokrajowych!!!
              • czefan To było forum ogólnopolskie ! 16.12.05, 11:35
                Popieram. I jeszcze jedno mimo dotychczasowej dyskryminacji byliśmy klientami
                Gazety Wyborczej. Proszę nie nasilać dyskryminacji żużla w Gazecie Wyborczej.
                Jesteśmy klientami! Jest nas bardzo wielu. Więcej niż kibiców siatkówki, myślę,
                że koszykówki też, o innych sportach nie wspomnę. I mamy pieniądze. Proszę więc
                nas szanować !!!
                • jabbur Re: To było forum ogólnopolskie ! 16.12.05, 16:10
                  Absolutnie nie mamy zamiaru Was dyskryminować.
                  Forum o którym rozmawiamy było forum, na które wpadały informacje
                  z Bydgoszczy i Torunia. Dlatego zostało przeniesione do regionów.
                  Niemniej jeżeli było używane przez fanów speedway'a z całej Polski -
                  wrócimy je do działu głównego.
                  pozdrawiam,
                  j/a
                  • czefan Re: To było forum ogólnopolskie ! 16.12.05, 18:37
                    Dziękuję. To forum było właśnie wspólne. Nie tylko Bydgoszczy i Torunia. Każde
                    środowisko ma swoje problemy i problemiki. Ale są też sprawy wspólne. Dotyczące
                    żużla w Polsce i na świecie. Nie tylko w klubach.
                    • Gość: rzórzlowiec amator to na świecie jest żużel - ciekawe............. IP: *.chello.pl 16.12.05, 18:43
      • Gość: siatka the best olać ten żużel - to idiotyzm! IP: *.chello.pl 16.12.05, 16:44

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka