draziggg 22.10.02, 16:21 wkurwia mnie ta cała sprawa z Dembińskim zbawią was te 2pkt.??? pierdolnijcie się w czajnik ludzie (mówiąc kulturalniej -BEZ PRZESADY!!!!!!!!!!!) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: legia Re: DEBILE IP: *.euro / *.euro-net.pl 22.10.02, 20:17 wizyty u psychitry są bez skierowań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rcw Re: DEBILE IP: proxy / *.rzeszow.mm.pl 22.10.02, 20:32 To co cie pajacu wkurwia to nikogo nie interesuje. Jakbyś tak w ten głupi łeb od kogoś dostał to może byś może zrozumiał o co te pretensje są. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: draziggg Re: DEBILE IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 22.10.02, 22:07 jak taki z ciebie chojrak to chociaż się zaloguj PARÓWO żeby było wiadomo jaką masz ksywe(nie kryj się jak ciota) ja miałem odwage chociaż się zalogować i tym samym podać swoją ksywe a ty ... pitoluuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
tompie Re: DEBILE 23.10.02, 01:00 Extra Drazigg.Moze poprosimy parowe o numer konta i wyslemy mu 5 dych na lekarza ,zeby sobie przebadał chory łeb.REDAKCJO!dopiszcie mu te dwa punkty bo sie pochlasta. Prezes-tompie. Odpowiedz Link Zgłoś
bluesmaster Re: DEBILE 23.10.02, 14:21 Poziom tej "dyskusji" jest obezwładniający. Draziggg gratuluję elokwencji i języka. Twoje argumenty są na poziomie posłów Samoobrony (conajmniej). Odpowiedz Link Zgłoś