Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

!!! Polonia z brązowym medalem !!!

02.10.01, 20:24

Jednym słowem - zajeb... mecz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Tomek z Piotrkiem zrobili swoje.
    Loram z Lyonsem rządzili jak nigdy dotąd. :)))
    Młodzież jeździła "prawie" tak jak należy.
    Pojechał cały zespół - tak powinno być w każdym meczu !
    Nic dodać, nic ująć !!!
    Trzeba jednak powiedzieć, że taka jazda "Robaka i spółki"
    "chyba" nie byłaby możliwa gdyby nie pomoc zawodników
    Apatora( sprzęt ).
    Byłby sprzęt, byłyby takie wyniki jak dzisiaj :)
    Należy się cieszyć ze zdobytego brązowego medalu.
    A zawodnikom i kibicom życzyć, aby podczas
    decydującego o zdobyciu złotego medalu w Toruniu
    panował duch sportowej walki i niech wygra najlepszy !!! :)

PoZdRoWiOnKa dla wszystkich sympatyków czarnego sportu !!! :)

Kwiatass
    Obserwuj wątek
      • Gość: SDB Viva POLONIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 02.10.01, 20:32
        Jestescie debesciaki. Ufffff.... Wam do pelni szczescia zostalo wygrac z
        Gorzowem, a nam z Wrockiem. Nie dajmy ciała. Cały Torun wam dziekuje!!!

SDB
        PS. Powiedzcie, na ile przydal sie waszym sprzet od apatorowcow? Tj. czy wasi
        dostali cale maszyny, czy tylko silniki? Kto od kogo? Jestem b. ciekawy.
        • kwiatass Toruń i Bydgoszcz - Solidarność 02.10.01, 20:36
          Nie mogę zrozumieć że tak znakomite kluby jak Polonia
          i Apator się nie nienawidzą. Mniejmy nadzieję że po tym meczu to się zmieni !!!
          Na temat sprzętu postaram się w najbliższym czasie powiedzieć... :)

PoZdRoWiOnKa

Kwiatass
          • krotoss Re: Toruń i Bydgoszcz - Solidarność 02.10.01, 21:34
            Tak mam nadzieje ze 1 i 3 klub tegorocznych rozgrywek(oby) zacznie dbac o
            sasiada zza miedzy bo wspolpraca mogla by obu pomoc.

KroTosS

Ps.fajnie pomarzyc ale moze...
          • Gość: Krzyżak Re: Toruń i Bydgoszcz - Solidarność IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 02.10.01, 22:16
            kwiatass napisał(a):

> Nie mogę zrozumieć że tak znakomite kluby jak Polonia
            > i Apator się nie nienawidzą. Mniejmy nadzieję że po tym meczu to się zmieni !!!
            > Na temat sprzętu postaram się w najbliższym czasie powiedzieć... :)
            >
            > PoZdRoWiOnKa

Powiem Ci ,że już przed tym meczem wszystko sie zmieniło.To własnie NetBiT
            zapoczątkował zmiane klimatu pomiedzy nami.Trudniej jak zawodników było utrzymac
            kiboli obu klubów na wodzy. NetBIT zapoczątkował zmiany i to jest naszą
            najwiekszą do tej pory satysfakcją.
            Pozdrowienia dla Bydgoszczy i ich wspaniałych chłopaków.
            >
            > Kwiatass
            >

• Gość: Ewka Re: Toruń i Bydgoszcz - Solidarność IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 22:23
              Gość portalu: Krzyżak napisał(a):
              > Powiem Ci ,że już przed tym meczem wszystko sie zmieniło.To własnie NetBiT
              > zapoczątkował zmiane klimatu pomiedzy nami.Trudniej jak zawodników było utrzyma
              > c
              > kiboli obu klubów na wodzy. NetBIT zapoczątkował zmiany i to jest naszą
              > najwiekszą do tej pory satysfakcją.

buuhahahahahahaha
              Tia. A w przyszłym roku NetBIT dostanie pokojową nagrodę Nobla, którą odbierze
              Krzyżak.
        • Gość: Baton Re: Viva POLONIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.psi-net.pl 02.10.01, 21:41
          Gość portalu: SDB napisał(a):
          > Jestescie debesciaki. Ufffff.... Wam do pelni szczescia zostalo wygrac z
          > Gorzowem, a nam z Wrockiem. Nie dajmy ciała. Cały Torun wam dziekuje!!!

Powiem inaczej - Wam do pelni szczescia pozostalo wygraz z Wrockiem
          (to nie takie trudne i z pewnoscia bede trzymal za Apator kciuki),
          a nam..... medale brazowe juz dzis zostaly wreczone, a do Pergo jedziemy
          po pietruszke.... ;-)))
          • Gość: xyz Re: Viva POLONIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sprzęt!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.10.01, 08:05
            Stanisławski jeździł na maszynie Pepe (tak mi sie wydaje!?). A jak reszta
            naszych "młodych"??? Czy ktoś wie jak skonczyła sie pomoc Apatora w sprzęcie
            (dużo o tym pisała GW)?
            pozdrawiam
            • Gość: Krzych Re: Viva POLONIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sprzęt!!!!! IP: 213.25.33.* 03.10.01, 08:57
              Łukasz jeździł na sprzęcie PEPE, Tajchert na Bajerka, Robak na Chrzana.
              Pozdrawiam Toruń. Wygrajcie w niedziele.
              • Gość: debet Re: Viva POLONIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sprzęt!!!!! IP: 213.146.61.* 04.10.01, 03:17
                Takie gwiazdy jak artih (autor kilku postów) skutecznie odbierają nadzieję na
                poprawę stosunków między kibicami obu miast.
                Ja jednak zgrzeszyłbym, gdybym nie podziękował żużlowcom Polonii za wspaniały
                mecz i efektowne zwycięstwo oraz bydgoskim kibicom za pokojowe nastawienie do
                ludzi z Torunia. Na stadionie otoczony byłem kibicami z Bydgoszczy i nie
                usłyszałem ani jednego złego słowa pod adresem siedzących na drugim łuku
                kibiców Apatora. Swoją drogą - miło było popatrzeć, jak Ci szaleli ze
                szczęścia, kiedy bydgoszczanie wygrywali poszczególne wyścigi. Ten mecz na
                długo zostanie mi w pamięci, właśnie ze względu na to, o czym pisałem powyżej.
                Mam nadzieję, że ten mecz zmieni coś w mentalności kibiców obu miast. Według
                mnie Polonia miała prawo ten mecz sobie odpuścić, bo jej ambicją była walka o
                złoto, a nie od dziś wiadomo, że cel ten nie został osiągnięty. Nie miała noża
                na gardle, bo brąz można też było wywalczyć w Gorzowie. Zadziałała tu
                regionalna solidarność, która - mam nadzieję - funkcjonować będzie już zawsze.
                Gratuluję Wam brązowego medalu i wierzę w to, że za rok będziemy, siedząc obok
                siebie, oglądać finał Apator - Polonia (kolejność alfabetyczna). Powodzenia w
                meczu w Gorzowie!
                • Gość: JaCa Re: Viva POLONIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sprzęt!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.10.01, 11:36
                  "debet" jestem za. Wiecej takich opini.
                  Ty Torunianin siedziales z Bydgoszczanami. A ja Bydgoszczanin siedialem z
                  Toruniem. Atmosfera byla swietna, wymiana pogladow itp. Przed biegami
                  nominowanymi bylo juz wspolne piwo. Jade do Torunia na mecz, mimo ze mam
                  bydgoskie rejestracje na aucie. Zycze wam mistrzostwa. Mam nadzieje, ze to juz
                  koniec bezsensownej nienawisci. Pozdrawiam Torun.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka