Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Przerwany mecz Legia-Widzew

IP: *.acn.pl / 10.133.128.* 25.10.02, 21:55
    Wszystkie informacje ktore do mnie docieraja pochodza z internetu. Podobno
    przerwano mecz Legii z Widzewem, bo kibice gospodarzy wtargnęli na boisko. Ja
    tych idiotów którzy wpadli na ten "genialny" pomysł nie potrafie zrozumieć. Z
    jednej strony deklarują miłość do swego klubu, z drugiej zachowują się jak
    banda prymitywów, którzy nie myślą o niczym innym niż o zrobieniu jakiejs
    burdy, za co przyjdzie na pewno samemu klubowi Legia słono zapłacić. A już
    miałem nadzieje ze na polskich stadionach bedzie spokojnie, a tu znowu to
    samo (burdy, polewaczki etc.). Tak na marginesie jestem kibicem Legii, ale w
    żaden sposób nie moge sie utożsamiac z tymi, ktorzy tak szkodza temu klubowi.
    Obserwuj wątek
      • Gość: remi Re: Przerwany mecz Legia-Widzew IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 25.10.02, 21:59
        hołota Łódzka dala o sobie znac i wtragnela na murawe
        chyba ucza sie od kibicow Wisly
      • Gość: mazi Re: Przerwany mecz Legia-Widzew IP: *.kobyla-gora.sdi.tpnet.pl 25.10.02, 22:00
        I JESZCZE DEMOLUJĄ SWÓJ WŁASNY STADION ĆWOKI!!!!!!!!!!!!!

TO PONOĆ NAJLEPSAY KLUB Z NAJLEPSAYMI KIBICAMI SMIECHU WARTE.ŚMIRCHU WARTE

PALANTY!!!!!!!!!!11
        • Gość: remi Re: Przerwany mecz Legia-Widzew IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 25.10.02, 22:03
          qrwa-cala akcje zaczeli widzewiacy wiec nie pierdolta ze to kibice legii sa
          fajansami-Kibice Legii padli ofiara troglodytow z Łodzi i sa obwiniani o to
          czego nie zrobili-tak jak w Utrechcie
          • Gość: Krzysztof Re: Przerwany mecz Legia-Widzew IP: *.acn.pl / 10.133.128.* 25.10.02, 22:06
            Przeciez napisalem ze cala wiedze na ten temat czerpie z internetu. A jesli na
            plycie byli kibice Legii to nie ma najmniejszego znaczenia kto zaczal. I tak
            Legia bedzie ukarana
          • antylegia Re: Przerwany mecz Legia-Widzew 25.10.02, 22:06
            Taaaaaak, biedni kibice Ległej, wszyscy ich prowokują, tylko ciekawe dlaczego
            to już 5 bodajże mecz w tym sezonie w którym wywołali zamieszki.
            • Gość: remi Re: Przerwany mecz Legia-Widzew IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 25.10.02, 22:12
              podaj przyklad choc jednego meczu w ktorym wywolali zamieszki?!?!
              operujmy faktami a nie mitami

antylegia napisał:

> Taaaaaak, biedni kibice Ległej, wszyscy ich prowokują, tylko ciekawe
              dlaczego
              > to już 5 bodajże mecz w tym sezonie w którym wywołali zamieszki.
              • antylegia Re: Przerwany mecz Legia-Widzew 25.10.02, 22:17
                Ostatnio (od Utrechtu) wywołują większe lub mniejsze zajścia praktycznie w
                każdym meczu
                • Gość: remi Re: Przerwany mecz Legia-Widzew IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 25.10.02, 22:21
                  antylegia napisał:

> Ostatnio (od Utrechtu) wywołują większe lub mniejsze zajścia praktycznie w
                  > każdym meczu
                  taa,jasne-100 zabitych 300 ranncyh
                  • antylegia Re: Przerwany mecz Legia-Widzew 25.10.02, 22:25
                    Gość portalu: remi napisał(a):

> taa,jasne-100 zabitych 300 ranncyh

Gdyby to były straty w ludziach tych buraków spod Warszawy, to nie mam nic
                    przeciwko
            • Gość: Red One Re: Przerwany mecz Legia-Widzew IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 26.10.02, 00:31
              To widzew pierwszy wbil sie na murawe przez dziure w płocie.Jak szczury
              wbiegli i zaczeli bić ochroniarzy. A policja czekala, az Nasi wejda na płyte i
              wtedy to do akcji wkroczyła - bohaterowie zaj***! HWDP!!!!!!!!
              • Gość: Red One Re: Przerwany mecz Legia-Widzew IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 26.10.02, 00:33
                A zeby pytan nie bylo - widzialem wszystko-stalem trzezwy zaraz kolo zakola na
                zylecie
                • Gość: Rekin Re: Przerwany mecz Legia-Widzew IP: *.dip.t-dialin.net 26.10.02, 09:24
                  Gość portalu: Red One napisał(a):

> A zeby pytan nie bylo - widzialem wszystko-stalem trzezwy zaraz kolo zakola
                  na
                  > zylecie
                  A co ,zabraklo denaturatu?
          • faniwan Re: Przerwany mecz Legia-Widzew 25.10.02, 22:07
            Podobno widzewiacy najpierw wpadli na boisko, bo chcieli
            ukraść flagę
            A swoją drogą, co znów za fajansiarz pisze relację na
            żywo w gazecie. Przez 20 minut nie był w stanie opisać o
            co chodziło w tych zajściach.
            • Gość: Diabolo Re: Przerwany mecz Legia-Widzew IP: *.przeglad.com.pl 25.10.02, 22:21
              faniwan napisał:

> Podobno widzewiacy najpierw wpadli na boisko, bo chcieli
              > ukraść flagę
              > A swoją drogą, co znów za fajansiarz pisze relację na
              > żywo w gazecie. Przez 20 minut nie był w stanie opisać o
              > co chodziło w tych zajściach.
              I właśnie o to chodzi! zrobić z legionistów bydło!!Ja bym ich nie
              usprawiedliwiał bo i po co ! Ale jak ktoś ( debil/e) włazi na boisku
              przeciwnika na murawę i chce zdjąc flagi to musi być zdrowo jebnięty.

• Gość: hubar Re: bezmózgie bydło z widzewa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.10.02, 22:35
                przyjachała hołota i pokazał na co ją stać, spadać do II ligi żydzewskie
                cieniasy
                • Gość: fąfel Re: bezmózgie bydło z widzewa IP: *.pl 25.10.02, 22:42
                  Ja BYŁEM na tym meczu!!! Zaczeli kibice widzewa i długo legia nie reagowala a
                  potem wylecieli z trybuny i zaczeli sie naparzac - a potem wrocieli - ale
                  zaczeli na pewno widzewiacy - zaczeli rzucac najpierw race na boisko. potem na
                  zylete a potem sforosowali plot i pobiegli pod zylete. no to zyleta na nich i
                  tyle. trwale 15 minut, gaz, sztachety itp. potem szybko sie uspokoilo - BEZ
                  INTERWENCJI POLICJI. Moim zdaniem winny jest widzew i tyle
                  • Gość: dexter Re: bezmózgie bydło z widzewa IP: *.pl 25.10.02, 23:03
                    No już nie mów, że bez interwencji policji, bo ostro pałowali widzew, sami
                    przecież by nie wrócili do siebie na sektor. Też właśnie wróciłem z Żylety.
                    • Gość: fąfel Re: bezmózgie bydło z widzewa IP: *.pl 25.10.02, 23:27
                      bez interwencji kibice legii sami wrocili na zylete, a policja owszem palowala
                      widzewiakow bo to oni byli strona atakujaca - jak widzew wrocilna swoj sektor
                      to policja nie miala nic wiecej do roboty
      • Gość: m04 Re: Przerwany mecz Legia-Widzew IP: proxy / *.lublin.mm.pl 25.10.02, 22:45
        Co za pierdolona róznica kto pierwszy wszedl na boisko. Ja widzialem stado
        szympansów w zielonych szalikach, wspinajacych sie po ogrodzeniu, machajacych
        konczynami na boisku i rzucajcych bezmyslne spojerzenia do kola. Ciekawe co
        robili na plycie, jak Widzewiacy juz wrócili na swój sektor (zakladajac, ze go
        opuscili). No, ale w koncu relacja na zywo, piekny fotoreportaz sie zrobi w
        naszej legii, oj bedzie co wspominac saczac pryte pod smietnikiem, zabijajac
        czas do nastepnego meczu.
        • geezoos Re: Przerwany mecz Legia-Widzew 25.10.02, 23:25
          Ze sie tak zlosliwie wtrace: dookola. Oj, kolego za malo razy sie czwarta klase
          powtarzalo
          • Gość: m04 Re: Przerwany mecz Legia-Widzew IP: proxy / *.lublin.mm.pl 25.10.02, 23:36
            geezoos napisał:

> Ze sie tak zlosliwie wtrace: dookola. Oj, kolego za malo razy sie czwarta
            klase
            >
            > powtarzalo

Nie wiedzialem, ze powtarzanie czwartej klasy moze wyzwolic takie poklady
            zlosciwosci. Przyznaje jednak, ze jest to dla mnie zrozumiale. Wyrazy
            wspólczucia dla Ciebie i Twojej rodziny. Popros polonistke, z pewnoscia pomoze
            Ci w czytaniu moich postów, zrobisz na niej dobre wrazenie, moze za rok Cie
            przepusci :).

równiez pozdrawiam
            • geezoos Re: Przerwany mecz Legia-Widzew 25.10.02, 23:42
              Hmm, ja nie musze prosic polonistki o pomoc. Przyznaje, robie czasem bledy ale
              srednio inteligentny czlowiek nie powinien robic takich jak Ty. Nie bierz sobie
              tego jednak do serca, przeciez wiekszosc internautow robi bledy, prawda? Nie ma
              sie czym przejmowac, jestes przeciez z wiekszoscia, czyz nie tak? Pewnie tak
              jak wiekszosc nie czytasz zadnych ksiazek oraz nienawidzisz Zydow i Murzynow.
              To jest wlasnie Polska, nie przejmuj sie... nie odbiegasz wszak od normy.
              Pozdrawiam rowniez
              • Gość: m04 Re: Przerwany mecz Legia-Widzew IP: proxy / *.lublin.mm.pl 26.10.02, 00:06
                geezoos napisał:

> Hmm, ja nie musze prosic polonistki o pomoc. Przyznaje, robie czasem bledy
                ale
                > srednio inteligentny czlowiek nie powinien robic takich jak Ty. Nie bierz
                sobie
                >
                > tego jednak do serca, przeciez wiekszosc internautow robi bledy, prawda? Nie
                ma
                >
                > sie czym przejmowac, jestes przeciez z wiekszoscia, czyz nie tak? Pewnie tak
                > jak wiekszosc nie czytasz zadnych ksiazek oraz nienawidzisz Zydow i Murzynow.
                > To jest wlasnie Polska, nie przejmuj sie... nie odbiegasz wszak od normy.
                > Pozdrawiam rowniez

Póki co chyba nie ma co z Toba rozmawiac. Ochlon troche, przespij sie. A jedyny
                blad jaki popelnilem to wcisniecie spacji miedzy 'do' a 'kola'. Jak mnie juz
                chcesz pouczac to upewnij sie najpierw co do zarzutów.

dobranoc
                • Gość: Geezoos Re: Przerwany mecz Legia-Widzew IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 26.10.02, 00:20
                  Tylko zwracam Ci uwage choc bardzo zlosliwie, przyznaje. Dookola pisze sie
                  jednak przez 2 "o" wiec spacja Cie nie ratuje. Czasem mozna sie przyznac do
                  bledu, to nie boli. Nie ma co ciagnac dalej tego tematu. Dobranoc. Zycze dobrej
                  ksiazki do poduszki, nie jadu saczonego z i do monitora.
                  • Gość: m04 Do Geezoosa! IP: proxy / *.lublin.mm.pl 26.10.02, 23:54
                    Gość portalu: Geezoos napisał(a):

> Tylko zwracam Ci uwage choc bardzo zlosliwie, przyznaje. Dookola pisze sie
                    > jednak przez 2 "o" wiec spacja Cie nie ratuje. Czasem mozna sie przyznac do
                    > bledu, to nie boli. Nie ma co ciagnac dalej tego tematu. Dobranoc. Zycze
                    dobrej
                    >
                    > ksiazki do poduszki, nie jadu saczonego z i do monitora.

Alez wrecz nalezy go ciagnac, chociazby po to, by rozwiac wszelkie jezykowe
                    niejasnosci.

Prosze Cie bardzo, wez do raczki slowniczek, otwórz na 'd' i sprawdz, czy
                    oprócz 'dookola' nie znajduje tam sie równiez slowo 'dokola'. Przy okazji sie
                    dowiesz, ze mozna stosowac je zamiennie. Przyznaje sie do bledu, ale bynajmniej
                    nie do takiego, który "nie powinien sie przytrafic inteligentnej osobie". Ty
                    popelniles wiekszy, ale po tym co napisales, widze, ze bedzie Ci trudno sie z
                    tym pogodzic ;) Przykro mi, ze tak przemyslnie zplanowana zlosliwosc Ci nie
                    wyszla - kto pod kim dolki kopie... Mam nadzieje, ze zniesiesz to po mesku :)
                    • Gość: Geezoos Re: Do Geezoosa! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 27.10.02, 10:03
                      :)) dokola istnieje, masz racje. Fakt ze o nim zapomnielem, ale ratuje mnie
                      niestety, dla Ciebie, to ze napisales nie "dokola" ale "do kola" wiec mimo to z
                      bledem :) Pozdrawiam i przyznaje ze byles bardzo blisko podstawienia mnie pod
                      sciana :)
        • Gość: www Re: Przerwany mecz Legia-Widzew IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.10.02, 23:28
          WRÓCIŁEM z meczu. Nie wiesz jak było to nie wypowiadaj sie w takim tonie. Widzew wtargnąl na boisko i tyle.
          Później
          dopiero wpadli kibice Legii. Wrócili na trybuny po interwencji piłkarzy.Nie pieprzcie więc, że to znowu jakas wina Legii
          i że demolują stadion. Nie ma co kary sie posypią. Widzew i tak ma nie wiele do starcenia, więc sprowokowali
          zadymy. Czas wprowadzić identyfuikatory dla przyjezdnych. Howgh
        • Gość: dexter Re: Przerwany mecz Legia-Widzew IP: *.pl 25.10.02, 23:31
          Po co się wypowiadasz, skoro wszystko widziałeś w telewizji/relacji w necie?
          Właśnie wróciłem ze stadionu, swoje wiem, ale nie będe Cię przekonywał, bo to
          raczej nie ma sensu...
          • Gość: fąfel Re: Przerwany mecz Legia-Widzew IP: *.pl 25.10.02, 23:46
            Ja siedzialem na krytej - przed trybuną - prawdą jest że dużo z krytej
            poleciało na boisko (np. TB startowali z krytej - przynajmniej poxniej tam
            stali) - nie wiem po co zlikwidowali połowe płotu - najbardziej mnie
            zdenerwowalo, że jak cała kryta skandowała "wracajcie" to debile którzy stali
            przy płocie wydzierali się na tych skandujących w stylu "no co wy...naszych
            bija a wy nie pomagacie" a potem kilku poleciało na górę lac sie między sobą -
            idiotyzm. pierwszy raz widziałem coś takiego. utwierdziłem sie w przekonaniu że
            jeśliby wyeliminować 20 chuliganów to legia będzie miała najbezpieczniejsza
            publicznośc w polsce. a pomysł z identyfikatorami dla przyjezdnych przedni.
            • Gość: fąfel Re: Przerwany mecz Legia-Widzew IP: *.pl 25.10.02, 23:51
              generalnie w ogole mnie to zwycięstwo nie cieszy. a taki byl fajny mecz do tej
              rozróby. oczywiście musieli przypierdolic jakims gazem - a ja z moją
              nadwrażliwą śluzóweczką mało się nie porzygałem - 25 zł wywalone w błoto. Mam
              bilet na schalke ale zastanawiam sie czy pójść - może ktos chce odkupić? - no
              żartowałem :) nie darowąłbym sobie takiego meczu :)
              • Gość: dexter Re: Przerwany mecz Legia-Widzew IP: *.pl 26.10.02, 00:01
                Niestety kilkudziesięciu idiotów robi opinię całej reszcie. Ja byłem na
                Żylecie, też słyszałem kilku debili namawiających do wejścia na boisko, bo w
                końcu "to nasz stadion". Żałosne. Zdecydowana większość Żylety
                skandowała "wracajcie". Niestety brak w Polsce jakichkolwiek środków
                egzekwowania zakazu stadionowego i pewnie tacy debile spokojnie sobie wejdą na
                następne mecze.
              • hubar Re: Przerwany mecz Legia-Widzew 27.10.02, 00:44
                Ty się żalisz że 25złoty straciłeś?!!?
                A co My Widzewiacy mamy powiedzieć jak wasza wspaniała ochrona trzymała nas
                tyle pod stadionem? Nie ma co zwalać całej winy na to ze się spóźił pociąg, bo
                gdyby tylko on to byśmy wparowali już w 15 min meczu. Tak przez durne
                zachowanie ochrony zaczęło wrzeć. Wqrwienie sięgnęlo szczytu gdy się okazało ze
                kibice którzy przyjechali na dwie godziny przed meczem też musieli stać pod
                bramą. Jebana ochrona, durni organizatorzy. Skoro nie potraficie przewidzieć że
                na wasz... stadion przyjedzie Widzew z wieloma kibicami to lepiej dajcie sobie
                spokój. Złodzieje skroili każdego z nas za bilety, a dodatkowo ze wszystkich
                napojów (co po "bieganiu" z policją było uciązliwe). Ścisneli nas w sektorze
                dla połowy jaka była!!! Ja się wcale nie dziwię tym co wywalili bramy. Dużo
                było takich którzy byli strasznie wqrwieni, ale jednak nie wybiegli...
          • Gość: m04 Re: Przerwany mecz Legia-Widzew IP: proxy / *.lublin.mm.pl 25.10.02, 23:53
            A co, w telewizji byl pewnie fotomontaz? Dla mnie ludzie, którzy rzucaja sie na
            ogrodzenie, byle tylko sie dostac do kiboli przeciwnej druzyny, którzy smieli
            ich sprowokowac, sa bezmózgimi idiotami. Z Waszych postów wnioskuje, ze
            byliscie wsród nich? A jak Kucharski prosil o powrót to mieliscie go w dupie bo
            przeciez w uszach szumi a przed oczami tylko znienawidzone lódzkie barwy. A
            potem skandowanie nazwiska Kucharskiego - jakie to obludne i smieszne. Nie od
            dzisiaj wiadomo, ze glupszy od prowokatora jest ten, który daje sie
            sprowokowac. Przeciez w Utrechcie byla identyczna sytuacja - i wtedy winni byli
            Holendrzy?
            Doprawdy przykro patrzec, jak niektórych warszawiaków na tym forum potrafi
            zaslepic klubowy szowinizm (jak tu sie dziwic dresiarzom-szalikowcom?)
            • Gość: dexter Re: Przerwany mecz Legia-Widzew IP: *.pl 25.10.02, 23:56
              Kto tu jest zaślepiony? Mógłbyś mi wskazać chociaż jedno zdanie, w którym
              pisze, że popieram takie zachowanie, albo takie z którego wnioskujesz, że byłem
              wsród tych co wtargneli na boisko?
              • antylegia Re: Przerwany mecz Legia-Widzew 26.10.02, 00:00
                Sam fakt że byłeś na zylecie świadczy o Tobie jako o potencjalnym zadymowiczu.
                Normalni kibice siedzą na krytej
                • Gość: dexter Re: Przerwany mecz Legia-Widzew IP: *.pl 26.10.02, 00:02
                  Taa... ciekawe... ale pozostawię bez komentarza, bo nie mam w zwyczaju
                  dyskutować z idiotami.
              • Gość: m04 Re: Przerwany mecz Legia-Widzew IP: proxy / *.lublin.mm.pl 26.10.02, 00:15
                Gość portalu: dexter napisał(a):

> Kto tu jest zaślepiony? Mógłbyś mi wskazać chociaż jedno zdanie, w którym
                > pisze, że popieram takie zachowanie, albo takie z którego wnioskujesz, że
                byłem
                >
                > wsród tych co wtargneli na boisko?

Nie mówilem o Tobie bo slusznie powstrzymales sie od komentarza :)
                Chodzilo o www:
                "WRÓCIŁEM z meczu. Widzew wtargnąl na boisko i tyle. Później dopiero wpadli
                kibice Legii. Nie pieprzcie więc, że to znowu jakas wina Legii"

Aha i jeszcze cos. Nie jestem ideowym przeciwnikiem legii ani warszawy. Dlatego
                tez jestem OBIEKTYWNY :) Wy nie macie takiego komfortu, co widac po...
                ekspresji wypowiedzi. Jesli chcecie kontynuowac to dajcie sobie przynajmniej
                spokój z argumentem: "mamusiu, to tamten zacal!". Jest najglupszy ze wszystkich.
          • Gość: czarek Re: Przerwany mecz Legia-Widzew IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 26.10.02, 00:01
            Ogladałem mecz na cyfrze+, dla mnie to nie ma wiekszego znaczenia kto zaczął i
            dlaczego. Jestem wkurzony ponieważ znowu futbol przegrał z bandą troglodytów,
            a było fajnie, świetna atmosfera, w ogóle pod względem ultras najlepsza
            pokazówka w tym sezonie, tak uważam.Z relacji telewizyjnej wynikało, że
            pierwsi ruszyli Widzewiacy i to oni zaczeli, mówię to jako człowiek nie
            związany z oba klubami i mający w nosie wszelkie wybryki kretynów nazywających
            sie Hool's.
            • Gość: LEGIA_GO(L) Re: Przerwany mecz Legia-Widzew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.02, 00:18
              Tu nie chodzi o hools chociaż do obrony rzucili się właśnie oni. Każdy kibic
              nie będący piknikiem - modne ostatnio określenie "ultras" - ma obowiązek bronić
              flag klubowych. Barwy rzecz święta.
              • Gość: Calogero CZy Legia stracila jakas flage? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.02, 01:03
                Mam takie pytani chociaz wiem ze uczone grono uzna je za imfantylne. CZy Legia
                stracila jakos flage?
                A tak na marginesie to jestem wkurwiony ze kibice z Zylety tak pozno wyskoczyli
                na boisko, a wjazd kiedy byla juz policja byl zenujacy i bezcelowy.
                Jezeli chodzi o Widzew to niezle sie zaprezentowal i niestety jezeli chodzi o
                akcje hools to punkt w klasyfikacji dla nich
              • Gość: czarek Re: Przerwany mecz Legia-Widzew IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 26.10.02, 01:18
                Nie chodzi? Ciekawe ile punktów w tej idiotycznej lidze zwykłych bandytów
                zbiorą chuligani z Widzewa, a ile z Legii? Pewnie już liczą punkty. Nie chodzi
                mi o to, aby dyskredytować zagorzałych kibiców ( modne ultras ) którzy swą
                zagorzałość potrafią utrzymać w ryzach, czy w granicach rozsądku, lecz
                potrafią świetnie dopingować swój klub i po to właśnie przychodzą na mecz.
                Banda troglodytów pokazała się po obu stronach, z tą bandą mamy doczynienia od
                piatku do niedzieli na wszystkich stadionach w Polsce. Mówienie, że bandyci w
                szalikach są na Legii i na Widzewie to hipokryzja! Jutro na czwartoligowym
                meczu będzie to samo, tylko w mniejszym zakresie. Czasami mam tego wszystkiego
                naprawdę dość. Dzisiaj byłem pewny, że bedzie super i wszystko za tym
                przemawiało, było super do ( chyba ? ) 74 min... Wystarczyło, że przegrywali i
                cierpliwość się wyczerpała, lecz od kogo wymagać cierpliwości?... Hę?
                • Gość: Bangladesz Re: Przerwany mecz Legia-Widzew IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.02, 02:27
                  Tu nie chodzi o to, że przegrywali. To taki typ ludzi, który musi zaistnieć,
                  tylko na tym im zależy. To coś w stylu Leppera, nie ważne co, żeby tylko coś
                  zrobić. Najlepiej tak, aby było o nim głośno.
        • Gość: MartinM Re: Przerwany mecz Legia-Widzew IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.02, 12:38
          Gość portalu: m04 napisał(a):

> Co za pierdolona róznica kto pierwszy wszedl na boisko. Ja widzialem stado
          > szympansów w zielonych szalikach, wspinajacych sie po ogrodzeniu, machajacych
          > konczynami na boisku i rzucajcych bezmyslne spojerzenia do kola. Ciekawe co
          > robili na plycie, jak Widzewiacy juz wrócili na swój sektor (zakladajac, ze
          go
          > opuscili).

ROTFL!
          Nie. wogole nie przyjechali na mecz!!

> No, ale w koncu relacja na zywo, piekny fotoreportaz sie zrobi w
          > naszej legii, oj bedzie co wspominac saczac pryte pod smietnikiem, zabijajac
          > czas do nastepnego meczu.

zobaczyles to co chciales widziec pajacu.
          a wogole to kto by sie przejmowal twoimi tekstami. spadaj.
          widzew dymil na wyjadach od poczatku tej rundy, warszawa miala byc "glownym
          daniem" i byla.
      • berserk75 Re: Przerwany mecz Legia-Widzew 26.10.02, 01:11
        mam 3 pytania:

- co robiła policja kiedy kibice Widzewa piłowali ogrodzenie?

- czemu zaczęła interweniować dopiero kiedy kibice Legii sforsowali płot i
        zaczęli się napierdalać z kibicami Widzewa?

- w jakim celu na murawę wjechały beczkowozy?

całego tego cyrku można było uniknąć, gdyby odpowiednie służby zareagowały tak
        jak powinny. niestety nasze burki nie potrafią działać, bo kierują nimi jacyś
        idioci. banda troglodytów nie lepsza od części kibiców.

i wkurwili mnie ci z kibiców Legii, którzy wbiegli na boisko. wypierdalajcie z
        Łazienkowskiej!!! nie jesteście tu wcale potrzebni!!! szargacie dobre imię
        klubu i to przez was część ludzi kojarzy Legię z bandytami. to przez was mimo,
        że wszystko zaczęli kibice Widzewa i tak wszyscy znów będą mówić źle o Legii.
        sram na was wieśniaki!!! a tę swoją szmatę 'arbeit macht frei' wsadźcie sobie
        w dupę niedouczone tłuki!!! co to za pierdolenie, że oni was sprowokowali?
        jesteście tresowane małpy, że zawsze dajecie się sprowokować? chyba tak.

mimo wszystko mam nadzieję, że jutro w prasie przeczytam prawdę o tym kto to
        wszystko zaczął

pozdrawiam
        • Gość: dexter Popieram w 100% ! IP: *.pl 26.10.02, 01:21
          I podpisuje się obiema rękoma. I znów zamiast o wspaniałej oprawie (prócz tej
          szmaty Arbeit Macht Frei- swoją drogą chyba można dojść kto to zawiesił
          i "wyprodukował"- w końcu nie było to jakieś posprayowane prześcieradło tylko
          specjalnie przygotowana "flaga"- i wyciągnąć odpowiednie konsekwencje) będzie
          się mówić o bandzie debili, przygłupów etc.
          • Gość: Sasza Re: Popieram w 100% ! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.02, 23:29
            Gość portalu: dexter napisał(a):

> I podpisuje się obiema rękoma. I znów zamiast o wspaniałej oprawie (prócz tej
            > szmaty Arbeit Macht Frei- swoją drogą chyba można dojść kto to zawiesił
            > i "wyprodukował"- w końcu nie było to jakieś posprayowane prześcieradło tylko
            > specjalnie przygotowana "flaga"- i wyciągnąć odpowiednie konsekwencje) będzie
            > się mówić o bandzie debili, przygłupów etc.

Nie bylem ani na meczu, ani go nie widzialem w C+. Naprawde legionisci
            wywiesili taka nazistowska szmate???!!!! Po tym jak sanitariuszki z powstania
            warszawskiego trafialy do KL ??!!!
            Toz to bydlo powinno sobie podac reke z potomkami Duce z SS Lazio. Tuch
            sko***ow, ktorzy wpadli na taki "olsniewajacy" pomysl powinno sie wypeirdlowic
            ze stadionu w momencie gdy wyjeli te szmate. To, ze nikt tego nie zrobil
            dowodzi kto przychodzi na mecze Legii. Coz, czekamy na faszystow w Poznaniu.

Sasza
        • Gość: Bangladesz Re: Przerwany mecz Legia-Widzew IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.02, 02:22
          Wierzysz prasie?
          Dobra rada kup jutro zarówno Przegląd jak i Tempo, potem to porownaj i
          wyciągnij wnioski!
          Co do piłowania kłódek to niebieskim nie zależy na pilnowaniu kibiców, kiedy są
          oni na soich sektorach, "rachunki" wystawiają dopiero za interwencje.
          Co do reszty się zgadzam.
      • Gość: Rekin Re: Przerwany mecz Legia-Widzew IP: *.dip.t-dialin.net 26.10.02, 09:28
        Gość portalu: Red One napisał(a):

> A zeby pytan nie bylo - widzialem wszystko-stalem trzezwy zaraz kolo zakola
        na
        > zylecie
        A co ,zabraklo denaturatu?

• Gość: graby Leszka Millera, frajerzy Leszka Millera IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.02, 09:17
        Leszka Millera, frajerzy Leszka Millera
        gratuluje pomyslodawcom tego tekstu, w czasie transmisji rozbawil mnie niemal
        do lez.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka