Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Romario przedłużył kontrakt z Vasco da Gama

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.01.06, 11:35
    Ewentualnie można by jeszcze wspomnieć o jego "drobnych" osiągnieciach w FC
    Barcelona...
    Obserwuj wątek
      • Gość: machiavellimind Re: Romario przedłużył kontrakt z Vasco da Gama IP: *.pfron.org.pl / 217.153.44.* 05.01.06, 11:44
        zgadzam się-warto by wspomnieć
        • ewerek 40 lat 05.01.06, 12:21
          i co z tego ze skończył 40 lat

Ile mozesz oszczedzic na jednym baku? Nawet 50% :-)
          Jazda za Grosze

Forum turystyczne, tu dowiesz sie wszystkiego o miejscu gdzie wlasnie wybierasz
          sie na urlop ;-)
          Forum Turystyczne

• Gość: lemmon Re: Romario przedłużył kontrakt z Vasco da Gama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 12:09
        hehe mam nadzieje ze za rok, dwa, trzy tez bedzie krolem strzelcow w lidze
        brazylijskiej. on po prostu jest najlepszy i niech sie wszystkie ronaldinha i
        gerrardy do szafy przy nim chowaja
        • Gość: wwi Re: Romario przedłużył kontrakt z Vasco da Gama IP: *.kolporter.com.pl / 80.51.223.* 05.01.06, 12:20
          Tezę o Ronaldinhach i Gerrardach będzie można udowodnić dopiero za kilkanaście
          lat, jak sami osiągną jego wiek. Może będą jeszcze lepsi.
          • mathias_sammer Re: Romario przedłużył kontrakt z Vasco da Gama 05.01.06, 12:22
            Gość portalu: wwi napisał(a):

> Tezę o Ronaldinhach i Gerrardach będzie można udowodnić dopiero za
            kilkanaście
            > lat, jak sami osiągną jego wiek. Może będą jeszcze lepsi.

Kilknascie lat grania jeszcze? Buhahahahaha

Chcesz wodki?

M.S.
          • Gość: lemmon Re: Romario przedłużył kontrakt z Vasco da Gama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 13:04
            ci lepsi to juz podobno byli hehe, ale za mlody bylem zeby ich na zywo ogladac,
            no moze jak argentyna zabierze na mistrzostwa maradone to lepszego zobacze
      • Gość: kaka Re: Romario przedłużył kontrakt z Vasco da Gama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 13:21
        Jak on był królem strzelców MŚ 1994 to ja jestem kurczę Madonna...

Mały byłem, ale pamiętam jak dziś kto był tam królem strzelców...

Stoiczkow i Salenko.... po 6 goli... Romario 5... Tylko ciotki liczą gole z
        serii karnych w finale do ogólnej klasyfikacji...
        • karmazynala Re: Romario przedłużył kontrakt z Vasco da Gama 05.01.06, 14:24
          Ja jus nie pamiętam tego, bo w pieluchy robiłam =P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka