Gość: glon IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.01.06, 11:35 Ewentualnie można by jeszcze wspomnieć o jego "drobnych" osiągnieciach w FC Barcelona... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: machiavellimind Re: Romario przedłużył kontrakt z Vasco da Gama IP: *.pfron.org.pl / 217.153.44.* 05.01.06, 11:44 zgadzam się-warto by wspomnieć Odpowiedz Link Zgłoś
ewerek 40 lat 05.01.06, 12:21 i co z tego ze skończył 40 lat Ile mozesz oszczedzic na jednym baku? Nawet 50% :-) Jazda za Grosze Forum turystyczne, tu dowiesz sie wszystkiego o miejscu gdzie wlasnie wybierasz sie na urlop ;-) Forum Turystyczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemmon Re: Romario przedłużył kontrakt z Vasco da Gama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 12:09 hehe mam nadzieje ze za rok, dwa, trzy tez bedzie krolem strzelcow w lidze brazylijskiej. on po prostu jest najlepszy i niech sie wszystkie ronaldinha i gerrardy do szafy przy nim chowaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwi Re: Romario przedłużył kontrakt z Vasco da Gama IP: *.kolporter.com.pl / 80.51.223.* 05.01.06, 12:20 Tezę o Ronaldinhach i Gerrardach będzie można udowodnić dopiero za kilkanaście lat, jak sami osiągną jego wiek. Może będą jeszcze lepsi. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Romario przedłużył kontrakt z Vasco da Gama 05.01.06, 12:22 Gość portalu: wwi napisał(a): > Tezę o Ronaldinhach i Gerrardach będzie można udowodnić dopiero za kilkanaście > lat, jak sami osiągną jego wiek. Może będą jeszcze lepsi. Kilknascie lat grania jeszcze? Buhahahahaha Chcesz wodki? M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemmon Re: Romario przedłużył kontrakt z Vasco da Gama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 13:04 ci lepsi to juz podobno byli hehe, ale za mlody bylem zeby ich na zywo ogladac, no moze jak argentyna zabierze na mistrzostwa maradone to lepszego zobacze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka Re: Romario przedłużył kontrakt z Vasco da Gama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 13:21 Jak on był królem strzelców MŚ 1994 to ja jestem kurczę Madonna... Mały byłem, ale pamiętam jak dziś kto był tam królem strzelców... Stoiczkow i Salenko.... po 6 goli... Romario 5... Tylko ciotki liczą gole z serii karnych w finale do ogólnej klasyfikacji... Odpowiedz Link Zgłoś
karmazynala Re: Romario przedłużył kontrakt z Vasco da Gama 05.01.06, 14:24 Ja jus nie pamiętam tego, bo w pieluchy robiłam =P Odpowiedz Link Zgłoś