Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Otylia Jędrzejczak najpopularniejsza w polskim ...

• Gość: alsi chyba tylko dlatego danio jej ten tytul zeby IP: *.tychy.msk.pl 08.01.06, 13:29
        sie pozbierala.Przykto mi, ale w tej chwuili sa lepsi.
        • Gość: paul jeanas Re: chyba tylko dlatego danio jej ten tytul zeby IP: *.28.221.203.acc11-dryb-mel.comindico.com.au 08.01.06, 14:25
          PRZYKRO MI,ALE W TEJ CHWILI CENZOR GW JEST LEPSZY OD CIEBIE.
        • misio-rysio Re: chyba tylko dlatego danio jej ten tytul zeby 08.01.06, 14:29
          za co ona to dostała? co osiągnęła w 2005 oprócz zabicia brata? co osiągnęła w
          tym roku więcej od Dudka, Adamka i Świeniewicz? ale przez zabicie brata była
          BARDZO popularna... ale czy jakby była 10-ta to czy znowu bu sie popłakała?
          szkoda mi jej fakt ale w tym roku nie zdobyła nic...
          • Gość: Anna Re: chyba tylko dlatego danio jej ten tytul zeby IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.01.06, 15:11
            Ty się nie znasz na tym co Ona osiągnęła i wogóle mało wiesz...Czytaj więcej
            gazet.O wypadku było głośno tylko dlatego że Otylia jest ogromnie popularna...W
            2005(pacanie)zdobyła tytuł mistrza świata i pobiła rekord świata.Stuknij się w
            głowę i swoją durną,niesprawiedliwą energie niedojrzałego dupka skieruj na
            siebie.
      • dicanio1 Jaka nagroda? 08.01.06, 13:30
        Czy Otylia dostała nagrode w postaci nowego samochodu?Co roku najlepszy
        sportowiec dostaje nowe autko,jak to było wczoraj czy Otylia z wielka pompa
        odebrała kluczyki od nowej fury,od usmiechnietego sponsora?Ktos ogladał
        transmisje?Napiszcie.
        • karmazynala Re: Jaka nagroda? 08.01.06, 13:32
          Wiem że się rozberczała =]
      • Gość: scdsg\gvsreatbjs OTI!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 14:13
        Otylka! Gratuluje przesyłam bukiet słów uznania i górę życzeń zdrowia, sił i
        wytrwałości byś z powodzeniem zrealizowała wszystkie swoje postanowienia i
        pomyśłnie "dopłynęła do celu"! Wierzę, że Ci się uda! Trzymam kciuki!
      • Gość: Marek RIPOSTA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.01.06, 15:05
        Dlaczego Wy wszyscy którzy uważacie że tytuł najlepszego sportowca roku został
        przyznany jej niesłusznie piszecie takie brednie.Co,zapomnieliście już jak
        Otylia stawała na najwyższym podium??Jak wciagana była biało-czerwona na maszt??
        Jak słuchaliscie Mazurka Dąbrowskiego i byliście dumni słysząc hymn narodowy?
        Czy mało uczyniła dla dobra Rzeczypospolitej i polskiego sportu?Wstydżcie się
        niewdzięcznicy i idioci.
        • Gość: anaila Re: RIPOSTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 15:27
          oczywiście nie można uogólniać, jak wszystkie narody i my jesteśmy zróżnicowani
          w odczuciach - ale jednak mam wrażenie, że u nas w polsce kretyni są
          nadreprezentowani...

Otylio! Nie zapomnę tego wieczoru, gdy wygrałaś "o włos" mistrzostywo i tego
          wzruszenia - Twojewgo i nas, widzów - gdy stałaś na podium.
          ogrmnie Cię podziwiam - i ogromnie teraz współczuję.
      • Gość: Prymus A szczególnie... IP: *.adsl.inetia.pl 08.01.06, 15:28
        ...chciałabym pozdrowić prokuratora prowadzącego sprawę nieumyślnego
        spowodowania śmierci mojego brata...
      • dicanio1 DOWCIP 08.01.06, 15:41
        Jedzie Otylia samochodem,i nagle mówi do brata :teraz ja jestem Sprite'm,a ty
        jestes pragnieniem.
        • Gość: mmmm Re: DOWCIP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 16:30
          jedzie dicanio1 samochodem i mówi "jestem debil". I odpowiada sobie "tak, to
          prawda".
          • Gość: dicanio1 Re: DOWCIP IP: *.pcm.com.pl / 213.134.149.* 08.01.06, 16:57
            hehehe ale to nie było smieszne
      • Gość: Tomek Gratulacje Otylka. IP: *.acn.waw.pl 08.01.06, 16:33
        Moim zdaniem Motylek zasłużyła w pełni na to pierwsze miejsce. Myślę także, że
        siatkarki, Korzeniowski i Dudek powinni być wyżej. Co do miejsca Adamka to
        wielkie nieporozumienie. Jak można porównać jego tytuł MŚ do np. tego zdobytego
        w pływaniu przez Korzenia? Cały boks zawodowy nie ma dla mnie nic wspólnego ze
        sportem. Kilkudziesięciu MŚ w jednej kategorii. Głównym kryterium doboru
        przeciwników jest mozliwość ich dobrego sprzedania w TV. Kompletny brak jakiejś
        jasnej rywalizacji o mistrzostwo, a jedynie liczy się z jakiej jesteś stajni.
        Wcale bym się nie zdziwił jakby jeszcze Gołota dostał kiedyś mozliwość walki o MŚ.
        • Gość: Pogromca Re:Otylia to ALFICA IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.01.06, 16:43
          Do Tomka skoro nie nasz sie na boksie to nic nie mow-zamilcz, bo robisz z
          siebie idiote lubisz Alfice to ja ogladaj,Pa
          • Gość: Pogromca Re: ALFICA wygrala zenujacy plebiscyt IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.01.06, 16:45
            Alfica to od Alfa wielka i ....
            • Gość: wko Re: ALFICA wygrala zenujacy plebiscyt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 19:20
              ...owłosiona?
      • Gość: kolo kogo ona jeszcze musi zabić by stanąć przed sądem IP: *.ny325.east.verizon.net 08.01.06, 16:36
      • Gość: UR A GDZIE DUDEK ??!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 16:44
        Najlepszy bramkarz w zeszłym sezonie. Szkoda że teraz mu się niewiedzie
      • Gość: jerzy sportowiec roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 18:39
        Pani OTYLIO jest Pani wspaniala
        jestesmy z Pania i Pani rodzicami
        czekamy na powrot i sukcesy
        Gala byla tez wyjatkowo profesjonalna
      • Gość: kibic chamstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 18:52
        Skad tyle chamstwa i nienawisci w tym narodzie
        Otylia nie powinna czytac tych idiotyzmow
        • Gość: wko Re: chamstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 19:21
          i pewnie nie czyta, ale predzej czy pozniej ktos jej to powie w twarz
          • Gość: Pogromca Re:ALFICA powinna oddac nagrode IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.01.06, 20:21
            Oddzielic sport od zycia prywatnego-oczywiscie, ale sportowiec powinien byc
            wzorem do nasladowania.ALFICA ubrana byla w suknie od Armaniego ze straganu w
            powiatowy miasteczku.
            • Gość: Anna Re:ALFICA powinna oddac nagrode IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.01.06, 22:17
              Co to ma za znaczenie,jaką miała suknię??? twój zakichany gust!!!!Naucz się
              kultury i nie oceniaj bo i ciebie ocenią.....................
            • Gość: Marek Re:ALFICA powinna oddac nagrode IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.01.06, 22:18
              POGROMCA DUPEK
      • Gość: Kiks "Złotka" też łamią przepisy... IP: *.ztpnet.pl 09.01.06, 09:58
        "Najwięcej emocji wśród fotoreporterów wzbudziły nasze "Złotka", mistrzynie
        Europy w siatkówce, które wkroczyły do Sali Kongresowej we wspaniałych,
        karnawałowych, kreacjach. Podopieczne Andrzeja Niemczyka o mały włos nie
        zdążyłyby dotrzeć z Krakowa na galę, ponieważ spóźniły się na samolot. Jednak
        dzięki znakomitym umiejętnościom prowadzenia samochodu dotarły do stolicy w
        niecałe 3 godziny."

Cytat z interia.pl

Dziennikarz piszący tę relację jak widać pochwalił karygodne łamanie przepisów
        drogowych. Skandal. Głupota ludzka nie ma jednak granic.
      • Gość: radek proponuje zmiane nazwy IP: *.ericsson.net 09.01.06, 10:39
        Proponuje zmiane nazwy na plebiscyt na najpopularniejszego sportowca. Jak moze
        byc w pierwszej dziesiatce 3 pilkarzy, ktorzy kompletnie nic nie osogneli. Awans
        na mistrzostwa swiata to sukces ? Ilu zawodnikow startuje na mistrzostwach
        (boks, cezary, LA,....)i nie sa nawet nominowani. Powiem wiecej medalisci
        mistrzostw swiata i europy przegrali z miernymi kopaczami (Frankowski - 2 liga,
        Zurawski wiecznie kontuzjowany, Dudek nie siedzi nawet na lawce rezerwowych)!!!!
        Dla jasnosci nie jestem przeciwnikiem pilki noznej, ale odrobina obiektywizmu by
        sie przydala.
        Pozdrawiam
        • Gość: Jarek Re: proponuje zmiane nazwy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 13:03
          Nic nie trzeba zmieniac - to jest plebiscyt na najpopularniejszego sportowca.
          • Gość: Pogromca Re:Otylia to Alfica IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.01.06, 20:53
            a wszyscy co na morderczynie glosowali to sa Alfy
            • Gość: cyg@nek Plebiscyt to tylko zabawa. IP: *.osk.enformatic.pl 10.01.06, 00:13
              Kibice zdecydowali, ze Otylia i... koniec! Nigdy w plebiscytach nie
              doszukiwałem się obiektywizmu. Ot, zabawa.
              Ja jestem przekonany, że po latach będziemy wspominać rok 2005 jako rok
              wspaniałego finału LM i zwycięstwa Jerzego Dudka. Inne wydarzenia (z całym
              szacunkiem dla Jędrzejczak i Adamka) przestaną cokolwiek znaczyć. Niewielu
              będzie pamiętać na jakim dystansie wygrała Jędrzejczak(pewnie i styl byłby
              zapomniany, gdyby nie przydomek Motylia) i w jakiej wadze walczył Adamek. Dudek
              będzie wspominany wielo-, wielo-, wielokrotnie.
              I tylko jedno wydarzenie może przyćmić sukces Dudiego: awans do MŚ w Niemczech,
              pod warunkiem, że... zdobędziemy tam medal.
              • Gość: Jarek Re: Plebiscyt to tylko zabawa. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.06, 11:51
                Z calym szacunkie, ale sukces Dudiego, jak piszesz, mogl naprawde podniecic
                tylko Szpakowskiego (malo sie nie porobil) i nieprzytomnych kibicow pilki
                noznej. Bardzo fajnie, ze Dudek "zatanczyl" i ze Liverpool wygral, ale sam sobie
                powiedz - kreci Cie jeszcze sukces Mlynarczyka czy Bonka?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka