Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Fruwając pod koszem. Zdolny, ale głupi

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.06, 20:54
    panowie,plagiatujecie artykuly z zagranicznych stron,nieladnie
    Obserwuj wątek
      • Gość: jh Re: Fruwając pod koszem. Zdolny, ale głupi IP: 82.160.4.* 15.01.06, 21:37
        Może i plagiat, ale od złotej myśli padłem :D
        • Gość: qpa. l ŁADNY GORYL Z SHAQA UGH UGH UGH IP: *.gl.digi.pl 15.01.06, 22:42
          j.w.
      • Gość: dlugi26 z jakiej strony ten plagiat? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.06, 21:39
        znow nic nie rzecze shaq !!!!
      • Gość: bpd Re: Fruwając pod koszem. Zdolny, ale głupi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.06, 22:45
        a na przyklad ze strony sun-sentinel.com tam tez pewien pan pisze kolumne
        niedzielna i bardzo czesto jego zlote mysli pokrywaja sie z myslami z gazety
        wyborczej.a glowny temat artykulu jest zywcem zerzniety z associated
        press.panowie autorzy ida po prostu na latwizne zamiast wymyslac wlasne tematy
        • Gość: jokin Fruwając pod koszem. Zdolny, ale głupi IP: *.ghnet.pl 16.01.06, 00:15
          no i sie wydalo. ale klops. take oszustwa i nawet bez przyznawania sie.
          nieladnie
      • Gość: rafiq Re: Fruwając pod koszem. Zdolny, ale głupi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 23:21
        jak kogos oskarzasz to podaj przynajmniej jakis dowod. bo tak to ja moge
        napisac ze ty sypiasz z owca.
        • Gość: ben Re: Fruwając pod koszem. Zdolny, ale głupi IP: 82.160.122.* 17.01.06, 09:11
          Bo on sypia z owcą?
      • Gość: johnnie rep Steve F,MRPW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 00:52
        bylem rok temu na meczu w Orlando vs Sacramento w TD Waterhouse
        miejsce przy parkiecie ... choc mialem bilet za 20$
        udalo mi sie przemknac :)
        anyway
        co do Francisa wrazenie bylo jedno - facet jest jak czarna dziura
        kazda pilka ktora wpadla mu w rece byla rzucana w strone kosza
        fakt ze jak walnal plecaka nad obronca to myslalem ze klekne
        ale ogolnie facet gra pod siebie a nie pod druzyne
        wiec nie zaskakuje mnie to co tu pisza
        ...
        a jeszcze co do krytyki autorow - panowie zostawcie ich w spokoju
        NBA u nas w kraju mozna poogladac jedynie na satelicie to z kad maja wiedziec
        co w trawie piszczy - jedynie z neta, ale polowa gazet tak robi wiec dajmy im
        zyc

zreszta czy probowales kiedys mistrz pisac do rubryki? tak ze poprostu co
        tydzien musisz oddac artykul bo inaczej przegwizdane?
        zreszta napisales chociarz artykul do gazetki szkolnej?
        jesli nie to nie szpanuj znajomoscia angielskiego i bieganiem po necie
        pozdro

PS. Stockton wroc!!! ;)
        • Gość: johnnie rep Re: Steve F,MRPW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 00:56
          mialo byc
          mistrzu a jest mistrz
          i za czesto uzywam "zreszta"
          pozatym bz
          pozdro raz jeszcze

Isiah gdzie jestes???
          napisz cos znowu
          dla starych forumowiczow dla wspomnienia
          dla nowych - zapoznajcie sie z geniuszem

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=273&w=10104710

• Gość: emero Re: Fruwając pod koszem. Zdolny, ale głupi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 10:44
        czy gazetę wyborczą nie stać na lepsze zdjęcie francisa? tyłem, ucięty, a w
        akcji Iverson...
        • Gość: emero Re: Fruwając pod koszem. Zdolny, ale głupi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 16:21
          no i od razu lepiej :-)
      • Gość: staste77 Re: Fruwając pod koszem. Zdolny, ale głupi IP: *.prokom.pl 16.01.06, 12:47
        To przecież nie wypracowanie szkolne. Jeśli ktoś pisze jakieś konkrety to musi
        przecież na czymś bazować. To co - mają nie cytować np. Shaq'a.
        Bardzo się cieszę z tych artykułów. Nie mam czasu biegać po internecie po
        róznych stronach, żeby dowiedzieć się tego co mogę przeczytać w tym jednym
        miejscu.
      • Gość: GREK Re: Fruwając pod koszem. Zdolny, ale głupi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 15:00
        Ano właśnie - milusi Steve Francis za kopnięcie kamerzysty 3 mecze zawiasu, a "bad" Dennis Rodman za to samo pauzował 11 meczów...Moze im lepszy gracz tym wyższa kara ? W takim układzie np. Maciek Lampe mógłby kopać bezkarnie :)... MOze wujek Stern swoje quasirasistowskie głupoty, oceniania wybryków w zależności od koloru włosów,upodobań w zakresie strojów i ilości celnych,krytycznych opinii o stosunkach w firmie, zacznie patentować ?..
      • Gość: gościu Kobe ... HEHE IP: *.mz.gov.pl / *.devs.futuro.pl 16.01.06, 15:07
        Kobe nie ma przeciw sobie takich obrońców, jakich miał Michael ... w Jego
        czasach musiał walczyć z gwiazdami porównywalnymi klasą, a Kobe rzuca puinkty
        przeciw słabeuszom, którzy potrafią tylko nosić złote łańcuchy i obijac się
        sportowymi brykami ...
        • Gość: chairles Re: Kobe ... HEHE IP: *.uni.lodz.pl 17.01.06, 01:49
          wiekszej bzdury nie mogles wymyslec? Gwarantuje ci ze obrona od czasow mj'a
          bardzo poszla do przodu i na pewno bryant nie ma latwiej, w czasach mj'a gwiazdy
          na pozycji sg mozna bylo policzyc na placach jedej reki, podobnie jak dobrych
          obroncow na tych pozycjach, teraz gra sie duzo trudniej.
      • Gość: henl Re: Fruwając pod koszem. Zdolny, ale głupi IP: 193.109.212.* 16.01.06, 16:04
        mam plan zamienić Francisa na Artesta wszyscy będą zadowoleni
      • Gość: baker co za debil to napisal!!!! IP: *.mentorg.com 19.01.06, 20:02
        Jakbys baranie (autor tego szmelcu) mial jakiekolwiek pojecie o NBA tobys
        wiedzial, ze w Portland nie ma juz ekipy ktora miala naokraglo problemy z prawe,
        a jest kupa dzieciakow grajaca w kosza. Wiem ze w twoim przypadku szukac muzgu i
        wymagac samodzielnego myslenia to duza przesada, wiec proponuje po prostu isc
        kopac rowy (nie trzeba za wiele wiedziec) zamiast sie brac do pisania pie.......
        • Gość: Maciey i suppose yer a bigger 1 ;-) IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.01.06, 00:02
          Ty nawet do kopania rowow sie nie nadajesz - wiesz o tym ze mozg pisze sie przez
          ó? nie krytykuj innych jesli sam nie jestes doskonaly
          • Gość: baker Re: i suppose yer a bigger 1 ;-) IP: *.mentorg.com 20.01.06, 18:15
            dlatego rowow nie kopie, a ty do czego sie nadajesz???
      • Gość: bentek Re: Fruwając pod koszem. Zdolny, ale głupi IP: *.tdi.tktelekom.pl 20.01.06, 10:14
        ale glupoty...
      • Gość: M.G. Re: Fruwając pod koszem. Zdolny, ale głupi IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 08:28
        Powinni go sprzedac do Charlotte Bobcats tam potrzeba lidera!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka