Gość: bpd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.06, 20:54 panowie,plagiatujecie artykuly z zagranicznych stron,nieladnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jh Re: Fruwając pod koszem. Zdolny, ale głupi IP: 82.160.4.* 15.01.06, 21:37 Może i plagiat, ale od złotej myśli padłem :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qpa. l ŁADNY GORYL Z SHAQA UGH UGH UGH IP: *.gl.digi.pl 15.01.06, 22:42 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlugi26 z jakiej strony ten plagiat? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.06, 21:39 znow nic nie rzecze shaq !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bpd Re: Fruwając pod koszem. Zdolny, ale głupi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.06, 22:45 a na przyklad ze strony sun-sentinel.com tam tez pewien pan pisze kolumne niedzielna i bardzo czesto jego zlote mysli pokrywaja sie z myslami z gazety wyborczej.a glowny temat artykulu jest zywcem zerzniety z associated press.panowie autorzy ida po prostu na latwizne zamiast wymyslac wlasne tematy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jokin Fruwając pod koszem. Zdolny, ale głupi IP: *.ghnet.pl 16.01.06, 00:15 no i sie wydalo. ale klops. take oszustwa i nawet bez przyznawania sie. nieladnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafiq Re: Fruwając pod koszem. Zdolny, ale głupi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 23:21 jak kogos oskarzasz to podaj przynajmniej jakis dowod. bo tak to ja moge napisac ze ty sypiasz z owca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ben Re: Fruwając pod koszem. Zdolny, ale głupi IP: 82.160.122.* 17.01.06, 09:11 Bo on sypia z owcą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johnnie rep Steve F,MRPW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 00:52 bylem rok temu na meczu w Orlando vs Sacramento w TD Waterhouse miejsce przy parkiecie ... choc mialem bilet za 20$ udalo mi sie przemknac :) anyway co do Francisa wrazenie bylo jedno - facet jest jak czarna dziura kazda pilka ktora wpadla mu w rece byla rzucana w strone kosza fakt ze jak walnal plecaka nad obronca to myslalem ze klekne ale ogolnie facet gra pod siebie a nie pod druzyne wiec nie zaskakuje mnie to co tu pisza ... a jeszcze co do krytyki autorow - panowie zostawcie ich w spokoju NBA u nas w kraju mozna poogladac jedynie na satelicie to z kad maja wiedziec co w trawie piszczy - jedynie z neta, ale polowa gazet tak robi wiec dajmy im zyc zreszta czy probowales kiedys mistrz pisac do rubryki? tak ze poprostu co tydzien musisz oddac artykul bo inaczej przegwizdane? zreszta napisales chociarz artykul do gazetki szkolnej? jesli nie to nie szpanuj znajomoscia angielskiego i bieganiem po necie pozdro PS. Stockton wroc!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johnnie rep Re: Steve F,MRPW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 00:56 mialo byc mistrzu a jest mistrz i za czesto uzywam "zreszta" pozatym bz pozdro raz jeszcze Isiah gdzie jestes??? napisz cos znowu dla starych forumowiczow dla wspomnienia dla nowych - zapoznajcie sie z geniuszem forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=273&w=10104710 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emero Re: Fruwając pod koszem. Zdolny, ale głupi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 10:44 czy gazetę wyborczą nie stać na lepsze zdjęcie francisa? tyłem, ucięty, a w akcji Iverson... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emero Re: Fruwając pod koszem. Zdolny, ale głupi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 16:21 no i od razu lepiej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staste77 Re: Fruwając pod koszem. Zdolny, ale głupi IP: *.prokom.pl 16.01.06, 12:47 To przecież nie wypracowanie szkolne. Jeśli ktoś pisze jakieś konkrety to musi przecież na czymś bazować. To co - mają nie cytować np. Shaq'a. Bardzo się cieszę z tych artykułów. Nie mam czasu biegać po internecie po róznych stronach, żeby dowiedzieć się tego co mogę przeczytać w tym jednym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GREK Re: Fruwając pod koszem. Zdolny, ale głupi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 15:00 Ano właśnie - milusi Steve Francis za kopnięcie kamerzysty 3 mecze zawiasu, a "bad" Dennis Rodman za to samo pauzował 11 meczów...Moze im lepszy gracz tym wyższa kara ? W takim układzie np. Maciek Lampe mógłby kopać bezkarnie :)... MOze wujek Stern swoje quasirasistowskie głupoty, oceniania wybryków w zależności od koloru włosów,upodobań w zakresie strojów i ilości celnych,krytycznych opinii o stosunkach w firmie, zacznie patentować ?.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Kobe ... HEHE IP: *.mz.gov.pl / *.devs.futuro.pl 16.01.06, 15:07 Kobe nie ma przeciw sobie takich obrońców, jakich miał Michael ... w Jego czasach musiał walczyć z gwiazdami porównywalnymi klasą, a Kobe rzuca puinkty przeciw słabeuszom, którzy potrafią tylko nosić złote łańcuchy i obijac się sportowymi brykami ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chairles Re: Kobe ... HEHE IP: *.uni.lodz.pl 17.01.06, 01:49 wiekszej bzdury nie mogles wymyslec? Gwarantuje ci ze obrona od czasow mj'a bardzo poszla do przodu i na pewno bryant nie ma latwiej, w czasach mj'a gwiazdy na pozycji sg mozna bylo policzyc na placach jedej reki, podobnie jak dobrych obroncow na tych pozycjach, teraz gra sie duzo trudniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henl Re: Fruwając pod koszem. Zdolny, ale głupi IP: 193.109.212.* 16.01.06, 16:04 mam plan zamienić Francisa na Artesta wszyscy będą zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baker co za debil to napisal!!!! IP: *.mentorg.com 19.01.06, 20:02 Jakbys baranie (autor tego szmelcu) mial jakiekolwiek pojecie o NBA tobys wiedzial, ze w Portland nie ma juz ekipy ktora miala naokraglo problemy z prawe, a jest kupa dzieciakow grajaca w kosza. Wiem ze w twoim przypadku szukac muzgu i wymagac samodzielnego myslenia to duza przesada, wiec proponuje po prostu isc kopac rowy (nie trzeba za wiele wiedziec) zamiast sie brac do pisania pie....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciey i suppose yer a bigger 1 ;-) IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.01.06, 00:02 Ty nawet do kopania rowow sie nie nadajesz - wiesz o tym ze mozg pisze sie przez ó? nie krytykuj innych jesli sam nie jestes doskonaly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baker Re: i suppose yer a bigger 1 ;-) IP: *.mentorg.com 20.01.06, 18:15 dlatego rowow nie kopie, a ty do czego sie nadajesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bentek Re: Fruwając pod koszem. Zdolny, ale głupi IP: *.tdi.tktelekom.pl 20.01.06, 10:14 ale glupoty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.G. Re: Fruwając pod koszem. Zdolny, ale głupi IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 08:28 Powinni go sprzedac do Charlotte Bobcats tam potrzeba lidera! Odpowiedz Link Zgłoś