4bani 21.01.06, 10:20 Pochwała dla Bachledy???.Sic!.Kto za nimi stoi,że ciągle ci statyści są w grze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: b_lebowski Miklas eunuch IP: *.net.pl 21.01.06, 10:23 Jak można takiego palanta w tv trzymać, zero emocji, niech prowadzi kawę czy herbatę, a nie komentuje zawody sportowe. Koszmar!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Finwal Re: to nie odlądaj :P IP: *.net.autocom.pl 21.01.06, 10:40 Ale on chce ogladać i ma do tego prawo. Może łatwiej zmienic komentatora niz oczekiwania telewidzów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nom Re: to nie odlądaj :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 10:43 niom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ace Re: to nie odlądaj :P IP: 193.192.62.* 21.01.06, 10:52 Gość portalu: Finwal napisał(a): > Ale on chce ogladać i ma do tego prawo. Może łatwiej zmienic komentatora niz > oczekiwania telewidzów. ...telewidza, póki co. Mi Miklas nie przeszkadza. I co? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: to nie odlądaj :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 11:01 miklas moze byc. ja bym zmienil cala nasza ekipe bo nie ma co ogladac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiob Re: to nie odlądaj :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 11:29 Sam zacznij skakac, jak taki mądry jestes... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: we Hiob na razie prowadzisz w rankingu IP: *.devs.futuro.pl 21.01.06, 12:14 "najgłupsza odpowiedź an forum" GRATULACJE Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: Bachleda 21.01.06, 12:08 tylko 21 zawodników było którzy zdobyli jakieś punkty w pucharze świata a Bachleda byl bodajze 47 czemu jeszcze nikt mu nie wybił skakania z głowy.On powinnien wracać pieszo i nieść sprzęt od wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
rdhd Re: to nie odlądaj :P 21.01.06, 12:09 ale nie ma prawa nazywac miklasa palantem, moze powiedziec, ze jest slaby, beznadziejny; tylko prostak zwroci sie w ten sposob; i zaloze sie , ze jego ulubionym komentatorem skokow jest szaranowicz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aigel Re: Miklas jest OK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 16:53 a komentarz był taki, jakie i były zawody. Popatrz na Szaranowicza - to jest dopiero nieudacznik i abnegat. Mam nadzieję, że już nie będzie konentował zawodów, chociaż pewnie się mylę. Niech się skupi na LA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johe To straszne IP: *.ny5030.east.verizon.net 21.01.06, 12:00 Zyła tylko 19 lat. Zapal świeczke ['] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilq Re: To straszne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 12:18 bardzo śmieszne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YowY Tragedia ['] ale nie że Żyła tylko nasi komentator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.06, 12:26 Też na początku nie skumałem o co chodzi w tytule. A Całą ekipe odpowiadająca w kółko o Fortunie i MS w 1972 czy jakos tak powinni zrzuci ze skoczni bez nart. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: Tragedia ['] ale nie że Żyła tylko nasi komen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 16:56 Racja ale ten drugi jełopa co nie wiadomo po co wcinał się Mikasowi. Miklas może być!!!!!Lepszy od tego Szaranowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khmer Re: Tragedia ['] ale nie że Żyła tylko nasi komen IP: *.elarnet.pl / *.elartnet.pl 21.01.06, 20:30 Gość portalu: bebe napisał(a): > Miklas > może być!!!!!Lepszy od tego Szaranowicza. od tego fajtera? Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: I seria w Sapporo: świetny skok Polaka 21.01.06, 12:46 Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: I seria w Sapporo: świetny skok Polaka IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.06, 14:02 Bachleda i Ługopolski dostali powołania pomimo tego,że nie skaczą:)...Przecież są inni zdolniejsi skoczkowi np.Żyła,którzy od dawna lepiej skaczą:) Duch Tajnera czuwa nad kadra:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARCAN23 Re: I seria w Sapporo: świetny skok Polaka IP: 82.177.118.* 21.01.06, 17:52 POLACY SKACZA TAK ZE JA NA SANKACH SKOCZYL BYM DALEJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yelo Re: I seria w Sapporo: świetny skok Polaka IP: *.cable.mindspring.com 21.01.06, 23:11 Chyba z przepaści z kowadłem na bagażniku Odpowiedz Link Zgłoś