Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

I seria w Sapporo: świetny skok Polaka

21.01.06, 10:20
    Pochwała dla Bachledy???.Sic!.Kto za nimi stoi,że ciągle ci statyści są w
    grze?
    Obserwuj wątek
      • Gość: b_lebowski Miklas eunuch IP: *.net.pl 21.01.06, 10:23
        Jak można takiego palanta w tv trzymać, zero emocji, niech prowadzi kawę czy
        herbatę, a nie komentuje zawody sportowe. Koszmar!!
        • Gość: paks to nie odlądaj :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 10:32
          • Gość: Finwal Re: to nie odlądaj :P IP: *.net.autocom.pl 21.01.06, 10:40
            Ale on chce ogladać i ma do tego prawo. Może łatwiej zmienic komentatora niz
            oczekiwania telewidzów.
            • Gość: nom Re: to nie odlądaj :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 10:43
              niom
            • Gość: ace Re: to nie odlądaj :P IP: 193.192.62.* 21.01.06, 10:52
              Gość portalu: Finwal napisał(a):

> Ale on chce ogladać i ma do tego prawo. Może łatwiej zmienic komentatora niz
              > oczekiwania telewidzów.

...telewidza, póki co. Mi Miklas nie przeszkadza. I co? :)
              • Gość: www Re: to nie odlądaj :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 11:01
                miklas moze byc. ja bym zmienil cala nasza ekipe bo nie ma co ogladac
                • Gość: Hiob Re: to nie odlądaj :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 11:29
                  Sam zacznij skakac, jak taki mądry jestes...
                  • Gość: we Hiob na razie prowadzisz w rankingu IP: *.devs.futuro.pl 21.01.06, 12:14
                    "najgłupsza odpowiedź an forum" GRATULACJE
                • dennis26 Re: Bachleda 21.01.06, 12:08
                  tylko 21 zawodników było którzy zdobyli jakieś punkty w pucharze świata a
                  Bachleda byl bodajze 47 czemu jeszcze nikt mu nie wybił skakania z głowy.On
                  powinnien wracać pieszo i nieść sprzęt od wszystkich
            • rdhd Re: to nie odlądaj :P 21.01.06, 12:09
              ale nie ma prawa nazywac miklasa palantem, moze powiedziec, ze jest slaby,
              beznadziejny; tylko prostak zwroci sie w ten sposob; i zaloze sie , ze jego
              ulubionym komentatorem skokow jest szaranowicz!
        • Gość: aigel Re: Miklas jest OK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 16:53
          a komentarz był taki, jakie i były zawody. Popatrz na Szaranowicza - to jest
          dopiero nieudacznik i abnegat. Mam nadzieję, że już nie będzie konentował
          zawodów, chociaż pewnie się mylę. Niech się skupi na LA.
      • Gość: johe To straszne IP: *.ny5030.east.verizon.net 21.01.06, 12:00
        Zyła tylko 19 lat. Zapal świeczke [']
        • Gość: wilq Re: To straszne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 12:18
          bardzo śmieszne
          • Gość: YowY Tragedia ['] ale nie że Żyła tylko nasi komentator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.06, 12:26
            Też na początku nie skumałem o co chodzi w tytule. A Całą ekipe odpowiadająca w
            kółko o Fortunie i MS w 1972 czy jakos tak powinni zrzuci ze skoczni bez nart.
            • Gość: bebe Re: Tragedia ['] ale nie że Żyła tylko nasi komen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 16:56
              Racja ale ten drugi jełopa co nie wiadomo po co wcinał się Mikasowi. Miklas
              może być!!!!!Lepszy od tego Szaranowicza.
              • Gość: khmer Re: Tragedia ['] ale nie że Żyła tylko nasi komen IP: *.elarnet.pl / *.elartnet.pl 21.01.06, 20:30
                Gość portalu: bebe napisał(a):

> Miklas
                > może być!!!!!Lepszy od tego Szaranowicza.

od tego fajtera?
      • morfeusz_1 Re: I seria w Sapporo: świetny skok Polaka 21.01.06, 12:46

Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć!!!
      • Gość: :) Re: I seria w Sapporo: świetny skok Polaka IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.06, 14:02
        Bachleda i Ługopolski dostali powołania pomimo tego,że nie skaczą:)...Przecież
        są inni zdolniejsi skoczkowi np.Żyła,którzy od dawna lepiej skaczą:)

Duch Tajnera czuwa nad kadra:)
      • Gość: ARCAN23 Re: I seria w Sapporo: świetny skok Polaka IP: 82.177.118.* 21.01.06, 17:52
        POLACY SKACZA TAK ZE JA NA SANKACH SKOCZYL BYM DALEJ
        • Gość: yelo Re: I seria w Sapporo: świetny skok Polaka IP: *.cable.mindspring.com 21.01.06, 23:11
          Chyba z przepaści z kowadłem na bagażniku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka