Gość: azs IP: *.aster.pl 29.01.06, 14:09 jesli dobrze oamitam, po smierci papieza liga grala:/ mozna zrezygnowac z oprawy muzyczne i grac. wspolczuje kibicom AZS Olsztyn ktorzy cala Polske do nas jechali. ['] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fubrawiec Odwołane mecze w ligach siatkówki i koszykówki 29.01.06, 14:10 Histeria... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: Odwołane mecze w ligach siatkówki i koszykówk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 14:16 Gość portalu: azs napisał(a): > jesli dobrze oamitam, po smierci papieza liga grala:/ mozna zrezygnowac z > oprawy muzyczne i grac. wspolczuje kibicom AZS Olsztyn ktorzy cala Polske do > nas jechali. ['] Mecze po smierci papieza byly odwolywane (tak bylo np z meczami ligi zuzlowej), natomiast przed smiercia w trakcie trwania bardzo ciezkiego stanu zdrowia papieza grano ale rezygnowano z oprawy i z glosnego dopingu (tak bylo np podczas meczu ligi siatkowki kobiet w Bydgoszczy). Rowniez wedlug mnie decyzja o odwolywaniu wszystkiego jak leci jest przesadzona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kargool Re: Odwołane mecze w ligach siatkówki i koszykówk IP: *.crowley.pl 29.01.06, 14:42 jakbyscie wiedzieli co to jest zaloba narodowa to molibyscie inaczej...nastepnym razem sie doinformujcie. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek-a-tomek Re: Odwołane mecze w ligach siatkówki i koszykówk 29.01.06, 14:52 ja wiem co to jest zaloba, ale dlaczego sportowcy maja w te dni nie pracowac? tym bardziej ze jechali (podobnie jak kibice) szmat drogi. minuta cisza i brak oprawy muzycznej by wystarczylo. skoczkowie skakali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Odwołane mecze w ligach siatkówki i koszykówk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.06, 14:53 A co ma żałoba do sportu? My polacy często jesteśmy świętsi od papieża. Odwoływać mecze, gdzie drużyny przyjezdne i kibice jechali przez całą Polskę to idiotyzm. Powinni domagać się zwrotu kosztów podróży, lub nawet walkowerów. Należało jedynie zrezygnować z całej oprawy, uczcić pamięć ofiar, tak jak w Zakopanem, krótką modlitwą i minutą ciszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: Odwołane mecze w ligach siatkówki i koszykówk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 16:33 Hokej tez odwolali................. pajace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hyundai do maz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 17:27 chybas zgupial czlowieku. Czyli np. AZS Częstochowa powinien przegrac walkowerem z AZS Olsztyn bo liga odwolala mecz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;lsdfk; Re: Odwołane mecze w ligach siatkówki i koszykówk IP: *.acn.waw.pl 29.01.06, 17:54 To jest paranoja. Typowa ludzka głupota. Jak ginie od razy 60 osób to ludzie się zastanawiają, a jak co tydzień ginie tyle na drogach, to wszyscy mają to w dupie. Typowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksieciunio Re: Odwołane mecze w ligach siatkówki i koszykówk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.06, 18:06 Zgadzam sie. Niech jeszcze zrobia bialy marsz i pojednanie zwasnionych kibicow dla ofiar wypadku. Hipokryzja jest nasza cecha narodowa :/ Odpowiedz Link Zgłoś
t-mon Re: Odwołane mecze w ligach siatkówki i koszykówk 29.01.06, 18:25 jestem bezdusznym bydlakiem ale uważam że to debilizm odwoływać mecz mimo że miała miejsce straszna tragedia.Rozbawił mnie teraz burak w tv-jak taka tragedia sie wydażyła to teraz wypadałoby pozostać w domu :/.Popieram poprzedników ze minuta ciszy i czarne opaski na strojach by wystrczyły... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.k. Re: Odwołane mecze w ligach siatkówki i koszykówk IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.06, 19:46 raczej więcj niż 60, pewnie ponad 100. Jak jest żałoba, to się odwołuje takie imprezy. Głupotą było wprowadzanie żałoby z powodu śmierci JEDNEGO Polaka w białej sukieneczce i bereciku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vojtas Re: Odwołane mecze w ligach siatkówki i koszykówk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 20:09 Kolego nie wystawiaj sobie cenzurki idioty, smierc papieza byla wydarzeniem ogólnoświatowym i należało to przełknąć, chociaz też załowałem ze nie moge isc na zuzel w taka piekną pogode...myśle ze kiedy takie imprezy sie odbywają, a zebrani przez minute milcza to jest to wieksze oddanie szacunku osobom zmarlym niz siedzenie w domu i nie robienie niczego, mecz powinien sie odbyć! słuszne sa uwagi z iloscia osob zabitych na drogach, w takim razie w kazdy weekend powinna byc oglaszana zaloba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.k. Re: Odwołane mecze w ligach siatkówki i koszykówk IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.06, 20:41 śmierć papieża była wydarzeniem ogólnoświatowym, ale i ta katastrofa jest wydarzeniem, o którym mówi się na całym świecie. Jednak papież to pojedynczy człowiek, który zmarł po prostu ze starości i tylko Polsce wprowadzono tę żenującą żałobę zapominając, że są tu też ludzie innych wyznań i niewierzący. W dodatku jaki sens ona miała? Jeżeli katolicy wierzą w niebo to powinni się raczej cieszyć, że tam poszedł ich cierpiący za życia na liczne choroby papież, a nie rozpaczać i urządzać pokazówki. Tym razem zginęło naraz wielu ludzi, zapewne powyżej 100, może i 200, (liczba 66 dotyczy tylko wydobytych ciał), 140 jest rannych, z których wielu będzie kalekami do końca życia, dlatego żałoba jest jak najbardziej na miejscu w przeciwieństwie do tej chisterycznej pokazówki z zeszłego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.k. Re: Odwołane mecze w ligach siatkówki i koszykówk IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.06, 20:47 "histerycznej" oczywiście:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lazio88 Re: Odwołane mecze w ligach siatkówki i koszykówk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 10:32 co ty m.k. pleciesz!Kogo to obchodzi że są w Polsce ludzie innych wyznań.Jak beda stanowić 95% społeczeństwa,to też będą sobie mogły zrobić żałobę po śmierci ich patriarchy. A co do meczów-to dobrze,że się nie odbyły.Kicha by była przed całym krajem,gdybysmy się podniecali jak faceci przebijają skórzany balon przez siatkę a tam ktoś dogorywa.Wiadomo,że więcej ludzi ginie każdego roku w wypadkach lub z przechlania w Rosji,ale nie ma sensu licytować się o liczby bo liczą się okoliczności i jakaś ludzka ,zwyczajna przyzwoitość.Jakby u mojego sąsiada umarła siostra,to bym imprezy z kolesiami nie robił u siebie w mieszkaniu.Proste!ale nie dla wszystkich jak widać. AZS CZĘSTOCHOWA! SMASH THE REDS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wer Re: Odwołane mecze w ligach siatkówki i koszykówk IP: *.ols.vectranet.pl 29.01.06, 22:13 kibice tez przejechali pol polski kibicowac olsztynowi{} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lazio88 Re: Odwołane mecze w ligach siatkówki i koszykówk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 10:35 A ch... mnie to obchodzi.Jakbym ja do was z Częstochowy przyjechał a mecz byłby odwołany,to nie miałbym do nikogo pretensji i żalił się jak jakaś ciota na forum.Sam bym za odwołaniem optował.Są rzeczy ważniejsze niż mecz! AZS CZĘSTOCHOWA! SMASH THE REDS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek-a-tomek Re: Odwołane mecze w ligach siatkówki i koszykówk IP: 82.146.225.* 30.01.06, 23:16 na przyklad siedzenie w domu i ogladanie zenujacych relacji z katowic w naszych telewizjach. to jest rzeczywiscie wazniejsze...... Odpowiedz Link Zgłoś