zapalniczka 13.03.05, 19:25 piszcie cos bo mi nudno, cokolwiek... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anima Re: kurcze... 13.03.05, 19:30 to ja zacznę. 1. w weekend byłam na SPA w babskim gronie. było cuuuuuuudnie 2. pogoda piękna, ale tylko za dnia - wieczorami i nocą sypało 3. w związku z p. 2 moje auto ujawniło ukryte dotychczas cechy auta terenowego, a ja super-kierowcy i dzielnie się zaspom opierałam 4. chyba jednak nie tak dzielnie, bo choć się nie zakopałam, to złapałam gumę w jakiejś dziurze 5. na szczęście pomocna męska dłoń błyskawicznie problem naprawiła 6. na koniec pyszny obiad w towarzystwie SPA-owym 7. powrót do domu (na zapasowym - LETNIM - kole) spokojny i w słońcu 8. przyjechałam do stolicy - śnieży 9. zdążyłam w ciągu godziny przygotowac materiały dla klienta na konferencję, przed chwilą wysłałam 10. w związku z p. 9 mogę spokojnie spędzić resztę wieczoru w wannie, z książką, przy telewizorze, przy muzyce, śpiąc... albo nadrabiając zaległosci forumowe - jesteście nie do przebicia z ilością postów produkowanych dziennie!! pozdrawiam! Odpowiedz Link
zapalniczka Re: kurcze... 13.03.05, 19:34 hej duszko fajnie Ci... ja ziewa raz po raz, czytajac psie imiona jak mozna nazwac psa brinej spirs albo nienasz... chyba leci sexmisja bo slysze jakies znajome dzwieki zza sciany... Odpowiedz Link
zapalniczka Re: kurcze... 13.03.05, 19:31 ... bo zaczne sama do siebie... a to nie jest ciekawe... Odpowiedz Link
zapalniczka Re: kurcze... 13.03.05, 19:34 wiedzialam ze ktos napisze... maksiu brawoooo postarales sie Odpowiedz Link
zapalniczka Re: kurcze... 13.03.05, 19:39 Joanno a coz tak... troche tajemnicy... bo jeszcze wyjdzie ze my takie cieple ciotki Odpowiedz Link
mr_maks Re: kurcze... 13.03.05, 19:42 już mi się spóźniał z tydzień temu. co Wy myslicie że ja mam okres kilka razy w m-cu? Odpowiedz Link
zapalniczka Re: kurcze... 13.03.05, 19:50 maksiu bo jak sie baranek z owieczka to sa jagniatka... Odpowiedz Link
mr_maks Re: kurcze... 13.03.05, 20:06 a czy to nie jest przypadkiem tak, że tryk z owieczką ? Odpowiedz Link
zapalniczka Re: kurcze... 13.03.05, 20:09 tryk ma malego, owca woli barana, nie dosc ze dobry w te klocki to jeszcze glupi... Odpowiedz Link
mr_maks Re: kurcze... 13.03.05, 20:12 A wiesz, że poniżej żołedzi, po lewej stronie widnieje u barana charakterystyczna kieszonkowata zastawka ograniczona od tyłu guzkiem gabczastym (tuberculum spongiosum) którego brak u kozła? Odpowiedz Link
zapalniczka Re: kurcze... 13.03.05, 20:16 zaimponowales mi... a kura znosi jajka, a gabki rosna pod woda... Odpowiedz Link
zapalniczka Re: kurcze... 13.03.05, 20:33 ufffff... nawet nie wiesz jak dlugo szukalam po encyklopedi(i)... Odpowiedz Link
anisua Re: kurcze... 13.03.05, 20:12 jak ja Wam zazdroszczę,że się Wam nudzi....;/ ja muszę oddać prace na zaliczenie i dziś powinnam skoćczyc a już rzygać mi się chce katar leje mi się ze wszystkich otworów ciała..no prawie bleeeeeeeee Odpowiedz Link
mr_maks Re: kurcze... 13.03.05, 20:14 To ze nam sie nudzi to nie znaczy jeszcze ze nie mamy co robic. Mam katar, boli mnie gardło i jutro mam kolokwium. zaraz ide sie uczyc Odpowiedz Link
anisua Re: kurcze... 13.03.05, 20:19 oj, nie chciałam Cię wyganiać do nauki.... a może i dobrze,lżej mi będzie, że ktoś też coś musi;PPP Odpowiedz Link
zapalniczka Re: kurcze... 13.03.05, 20:15 to ponudz sie z nami... praca nie owca... nie ucieknie Odpowiedz Link
anisua Re: kurcze... 13.03.05, 20:17 nie mogęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę i znikam Odpowiedz Link