Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Transmisja w TVP 1

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 14:41
    Jedynka przegięla z transmisją z zawodow w Zakopanem. To jednak transmisja z
    zawodow sportowych a nie z pogrzebu.
    Obserwuj wątek
      • Gość: marta Przegiecie z tymi zawodami IP: *.ists.pl / *.ists.pl 29.01.06, 15:18
        to jest przegiecie w Katowicach maja zal do Warszawiakow i Zakopanego

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=35831578&a=35831578
        • Gość: pokrybala Re: Przegiecie z tymi zawodami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 15:38
          Ale co jest przegieciem? Że w ogóle jest transmisja czy, ze taka
          • Gość: x Re: Przegiecie z tymi zawodami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 16:09
            Skoro już zdecydowano się na transmisję z zawodow, to trzeba było ją
            przeprowadzić profesjonalnie. Natomiast sprawozdawca szemrał zamierającym
            głosem, wyciszono prawie w ogóle dźwięk ze skoczni. Bez sensu.
            • Gość: y Re: Przegiecie z tymi zawodami IP: 80.51.147.* 29.01.06, 20:40
              idz sie leczyc smierdzielu...
              • montoya4 Re: Przegiecie z tymi zawodami 31.01.06, 13:04
                Ja osobiscie Szaranowicza nie lubie ale zastanowcie sie czy wypadało mu sie
                podniecac każdym skokiem, przecież jakby nie komentowal tych zawodów tak jak
                komentowal to pewnie na tym forum zaroilo by sie od wpisów ze nie uszanowal
                wielkiej tragedii, ja równiez jestem ze Śląska i nie mam do nikogo zalu zawody
                sie odbyły bo niechciano zawiesc tysiecy ludzi zgromadzonych pod skocznia czy
                byl sens aby zawody sie odbyly skoro był taki grobowy nastrój sam nie wiem
          • Gość: x Re: Przegiecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 16:12
            Uważam, że transmisja powinna była się odbyć. Zawody nie są rozrywką. Usunięto
            z nich elementy rozrywki (muzyka, sztuczne ognie) i dobrze. Natomiast
            transmisję należało przeprowadzić w sposób spokojny ale profesjonalny.
        • Gość: d Re: Przegiecie z tymi zawodami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 18:03
          w katowicach przewaznie co chwila maja zal do wszystkich na swiecie . moze w
          katowicach lubia zwalac wine na innych ?
          • dennis26 Re: Przegiecie z tymi zawodami 29.01.06, 18:23
            Gość portalu: d napisał(a):

> w katowicach przewaznie co chwila maja zal do wszystkich na swiecie . moze w
            > katowicach lubia zwalac wine na innych ?

Ja jestem ze śląska i nie mam do nikogo o nic żalu.Uważam że dobrze że
            transmisja się odbyła nikt nikogo nie zmuszał do ogladania a kto chciał to mógł
            sobie sam w ciszy i spokoju przezywać tragedie we własnym domu.
      • fifakk Re: Transmisja w TVP 1 29.01.06, 17:47
        I jeszcze ta wypowiedź Małysza, w której tłumaczy swój krótki skok, myślą o
        ofiarach tragedii... Chyba cały dzień tej formułki na pamięć się uczył i przez
        to nie mógł się skupić.
      • Gość: 66 Re: Transmisja w TVP 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 18:47
        a to myślą w forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=35840437&a=35840437
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka