Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Porażka Prokomu w Eurolidze

IP: *.hsd1.il.comcast.net 02.02.06, 21:16
    dziady...
    Obserwuj wątek
      • Gość: yaaho Re: Porażka Prokomu w Eurolidze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 21:23
        mecz ogladalem, 2 kwarta tragiczna......a do centra Prokomu to brak mi
        slow....niech sie nauczy lapac pilki i pocwiczy rzucanie z pod kosza gdy go
        nikt nie kryje
      • Gość: śląsk szkoda... szkoda gadać.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 21:29
        a śląsk rozwalał efes! I to nie tak dawno,to były mecze..
        kiedyś śląsk powróci...
        (diabli niech tego, co rozwalił tamtą ekipę..)
        • Gość: ssak Re: szkoda... szkoda gadać.. IP: 87.207.120.* 02.02.06, 23:09
          Slask tez dostawal u siebie z Antwerpia i Alba. Zachowajmy proporcje...
          • Gość: disintegration Re: szkoda... szkoda gadać.. IP: *.e-net.pl 03.02.06, 11:24
            ale z efesem wygrywał. jeszcze wróci, a prokom kiedys się rozleci...oby...cała
            Polska w cieniu Śląska...
      • Gość: Eugeniusz K. Może we mnie nikt teraz nie wierzy, ale my i tak.. IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 02.02.06, 22:07
        WYGRAMY EUROLIGĘ !!!!!!
        • Gość: Eugeniusz K. To znowu mówię ja... Gieniu..... IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 02.02.06, 22:11
          Bo ja, bo ja.... ja jestem najlepszym trenerem w Polsce!!!!
          i...i...i w Europie!!!
      • Gość: tom chambers POTRZEBA ZMIAN!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 22:32
        nie ma co sie zastanawiac jak psim swedem wejsc do top16, trzeba zaczac myslec
        nad budowaniem porzadnej druzyny ktora zagosci w eurolidze na dluzej.wydaje mi
        sie ze powinni przegnac kijewskiego ktory wlasciwie nic soba nie
        reprezentuje,nie potrafi rozgrywac koncowek i wogole jest do bani. powinni
        rowniez przegnac wszystkich dziadkow a w zamian powalczyc latem o najlepszych
        polskich zawodnikow:lampe ktoremu sie skonczy kontrakt(i pewnie nikt juz go nie
        bedzie chcial)szewczyk, gortat, koszarek, ignerski, moze dylewicz. do tego
        przydalby sie jakis SG i C(moze otis hill?) ze stanow,3-4 mlodych litwinow albo
        jugoli. no i moze czarek trybanski zeby bylo z kogo sie posmiac:))))
        • brat187 Re: POTRZEBA ZMIAN!!! 02.02.06, 23:26
          Wobec porażki Barcelony z Armani, awans przestaje być realny, co więcej staje
          się nierealny
        • Gość: valdi Re: POTRZEBA ZMIAN!!! IP: *.ok.ok.cox.net 03.02.06, 08:06
          mysle ze trybanski wszystkich jeszcze zaskoczy!!! jest w dobrej formie i gra
          dobre mecze, mam nadzieje ze do polski nie wroci tylko nadal bedzie korzystal z
          tego co ma w stanach!!! i zobaczymy kto sie wtedy bedzie smial...
      • Gość: fanEM Re: Porażka Prokomu w Eurolidze IP: 80.51.194.* 03.02.06, 08:11
        moim zdaniem nawet jak sie jakims cudem zalapia do nastepnej rundy to powinni
        oddac to miejsce i tak skonczy jak w zeszlym roku... i znow bedzie wstyd z
        naszej "polskiej" druzyny i wspanialego trenera... prokom jest tak zalosny jak
        lpr-pis-samoobrona
        • Gość: 78 Re: Porażka Prokomu w Eurolidze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 08:14
          O co chodzi w tym zdaniu?

'Efes się rozpędzał, Henry Domercant, Antonio Granger i Marko Popović trafiali z
          uśmiechem na twarzy, a Prokom się.'

Moze mi ktos wyjasnic?
      • Gość: Prokom30 Re: Porażka Prokomu w Eurolidze IP: 62.29.137.* 03.02.06, 09:53
        "Za tydzień już ostatnia kolejka Euroligi, Prokom, który zagra u siebie z
        rewelacją sezonu Lietuvosem, nadal ma szanse na awans do Top 16 Euroligi i co
        dziwniejsze, jest to realne. Musi pokonać Litwinów i liczyć na porażki Cibony
        Zagrzeb z Efesem oraz Olimpiji Lubljana z Benettonem Treviso."

TAAAAA..... a Armani wygra u siebie z Olympiakosem i Prokom na pewno
        awansuje......:D:D:D:D
      • Gość: mk® Re: Porażka Prokomu w Eurolidze IP: 195.117.126.* 03.02.06, 11:51
        CYT. "Jak dotąd tylko raz udało się pokonać Turków, a dokonała tego ponad dwa
        lata temu Idea Śląsk Wrocław. Prokom grał z Efesem już po raz szósty i po raz
        szósty przegrał."
        Do tych co Śląska nie trawią a tak się zachłystywaliscie rok temu Prokomem jaki
        to wspaniały zespół no właśnie widzę w konfrontacji z potęgami jaki silny jest
        ten zespół a Śląsk i z Maccabi a także Realem i z Efesem wygrał do tego z Realem
        na wyjeżdzie!
        Jak wygracie z którymś z tych zespołów choć raz to będziemy rozmawiać!
        • Gość: shaq-u obiektywizm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 20:51
          Śląsk pokonał kilka razy kluby z czołówki europejskiej, ale nigdy nie awansował
          do tej czołówki. Prokom nigdy nie pokonał klubu z najwyższej półki* (jeżeli się
          mylę to przepraszam). Prokom pokonuje klub z półki niższej lub równej sobie.
          Klub z Sopotu to koszykarski rzemieślnik. Klub ze Śląska to klub z charakterem.
          Mam nadzieję, że takie pozostaną. *Najwyższa półka dla mnie oznacza klub, który
          był final four i wszystko wskazuje, że może ten wynik powtórzyć jak nie w tym
          to w następnym sezonie.
          • Gość: Iza Re: obiektywizm IP: *.volta.net.pl 06.02.06, 15:22
            Ślask z charakterem??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka