Gość: krzych słowacja jeszcze nie wygrała IP: *.texasnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 18:48 zaczeła sie dopiero 3 tercja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil widze, że ciężko sprostować o Słowacji IP: *.rutex.pl / *.devs.futuro.pl 16.02.06, 18:53 i nie wiecie jak sie zachować, ech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil jednak nie udacznictwo, a nie jasnowidztwo IP: *.rutex.pl / *.devs.futuro.pl 16.02.06, 18:56 Słowacja już prowadzi 6:3 jeszcze 10 minut Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzych 50 minuta słowacja 6-3 IP: *.texasnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 18:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzych w hokeju są tercje !!!!!! IP: *.texasnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 19:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Igrzyska na żywo - dzień 6. IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 16.02.06, 19:07 To w hokeja gra się na kwarty? od kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
radko3 Re: Igrzyska na żywo - dzień 6. 16.02.06, 19:09 jezuuuuuu, konkurencja dla Szpaka rośnie w siłę Odpowiedz Link Zgłoś
maclaren DO SPRAWOZDAWCÓW 16.02.06, 19:16 Mam do Was wielką prośbę: opieprzcie na łamach relacji na żywo tych cieci, patafianów, debili i ćwoków, którzy obrobili pupę Justynie Kowalczyk po jej wycofaniu. Co prawda z większością z forumowiczzów nie zgadzam się, gdy totalnie rugają naszych sportowców, ale to jest ich prawo. Ja uważam inaczej i tyle. Ale dziewczyna daje z siebie wszystko, traci przytomność, żeby tylko dobiec na jak najwyższej pozycji, teraz pewno siedzi w domu i płacze, ze zawiodła rodziców trenera (może, że nas, kibiców, też), a tu takie ćmoki, które wogóle dupy sprzed komputera nie ruszają, mają czelność tak po niej "jechać". Jakbym mógł ich dorwać, to bym serca powyrywał. Justyna! Prawdziwi kibice są z Tobą! Jeszcze dasz ognia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beholder Re: DO SPRAWOZDAWCÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 19:40 Proponuje tez przestac najezdzac na nasza skeletonistke. Dala z siebie wszystko, a ze ostatnia? Uwazam, ze wiecej wniosla serca w to co robila niz Ligoccy np. MOze jakby miala jakas pomoc w POlsce, to poszlo by lepiej. A tak sukcesem jest sam fakt ze wystartowala i ukonczyla. Zgadzam sie takze co do Kowalczyk - tez dala z siebie na max. I za to szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzych no teraz koniec meczu slowacja wygrała 6-3 IP: *.texasnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 19:13 Odpowiedz Link Zgłoś
radko3 Re: no teraz koniec meczu slowacja wygrała 6-3 16.02.06, 19:16 ale czy to już na pewno ostatnia z trzech kwart??? :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzych Re: no teraz koniec meczu slowacja wygrała 6-3 IP: *.texasnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 19:18 no faktycznie jeszcze nie koniec , jeszcze czwarta kwarta :D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
radko3 Re: no teraz koniec meczu slowacja wygrała 6-3 16.02.06, 19:21 redakcja milczy, czyżby byli na ławce kar?? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzych Re: no teraz koniec meczu slowacja wygrała 6-3 IP: *.texasnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 19:24 dostali kare 2+10 za niesportowe zachowanie sie :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kks komentarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 19:26 kto to komentuje czyżby 6ścio latek mnóstwo błędów i język jakiś taki dziwny Odpowiedz Link Zgłoś
radko3 Re: komentarz 16.02.06, 19:28 "Tych sportów jakoś nie uważamy, dlatego możemy sobie pozwolić na 25 minut przerwy technicznej." zachęcam do dłuższej przerwy, połączonej z nauką pisania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
radko3 Re: komentarz 16.02.06, 19:31 "Mech hokejowy" starczy, wróce tu jutro, rano jest lepiej ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Igrzyska na żywo - dzień 6. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 19:42 ŁYŻWIARSTWO FIGUROWE NA MADAGASKAR!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc byl tening?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 19:48 Wiem ze nasi pojechali sobie na meczyk,ale wiecie moze czy trening skoczków się w ogóle odbył. Odpowiedz Link Zgłoś
kshyhooad1 Re: Igrzyska na żywo - dzień 6. 16.02.06, 20:24 Wiem, że możecie nie szanować ulubionego sportu wszystkich sprzątaczy i sprzątaczek (tak jak ja ;-), ale wypada przynajmniej poprawnie napisać: 'curling', a nie 'carling' :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the_saint Re: Igrzyska na żywo - dzień 6. IP: *.autocom.pl 16.02.06, 20:31 chciałbym powiedzieć, że szanowne grono prowadzących relację live from TV ma bajerancką robotę... drineczki, papierosek, telewizor i pisanie jajcarkich komentarzy na necie..... i jeszcze za to płacą.... a wszystko to oczywiście z kumplami. A nawiązując do artykułu ze strony gazeta.pl i tego, iż panowie również czasami oglądają wiadomości (pewnie podczas relacji z jazdy figurowej na lodzie mężczyzn) zapytam... Koleżanki??... czy jest to pytanie nie na antenę?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qrcze Re: Igrzyska na żywo - dzień 6. IP: *.aster.pl 16.02.06, 20:36 a w tvp pokazali jak trener wieretielny bije kamerzystę ... wreszcie jakieś emocje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galabisia Re: Igrzyska na żywo - dzień 6. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 20:49 Mam już dość oglądania igrzysk, i czekania na jakiś "brązik", naszych. Oraz cieszenia się z miejsca w 20 - stce naszych sportowców. Najlepiej to oglądać spokojnie, bez emocji, niczego się nie spodziewając. Czy nie mam racji?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julobubi Re: Igrzyska na żywo - dzień 6. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 21:24 Hmmm..troche mi sie nie podoba ton z jakim autorzy "Igrzysk na zywo" komentuja lyzwiarstwo figurowe. Ok. moze to nie jest najbardziej meska dyscyplina, ale ja np zlego slowa o hokeju nie pisze..Wiec prosze, mniej zgryzliwej zlosliwosci:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enay Re: Igrzyska na żywo - dzień 6. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 21:33 No zgadzam sie. Troche to nie fair, to tak samo jakby nabijac sie z biegu kobiet, w koncu to tez nie meskie bo biegna kobiety :] No ale tak to jest z niektorymi zwolennikami pilki noznej (do ktorych tez naleze) ;)))) Dobrze, ze rano wraca stara ekipa, bo maja wieksze serce do tego ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin120 Komentarze do hokeja IP: *.141-81-70.mc.videotron.ca 16.02.06, 21:26 Widze ludzie, ze wam smutno z powodu "wysokich" miejsc naszych rodakow no to posluchajcie co mozna uslyszec w kanadyjskiej tv i radio. Na poczatek z meczu Kanada:Wloch prezenter radia mix96 w drugiej minucie pierwszej tercji : Graja juz dwie minuty i ciagle 0:0 chyba dostane ataku serca. A przed chwila kiedy kanadyjczycy grali w przewadze 5 na dwuch niemcow i niestrzelili bramki komentator tv CBMT powiedzial: to nie do wiary niewierze w to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty jak ja nienawidze łyzwiarstwa figurowego :-///// IP: *.texasnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 21:41 Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: jak ja nienawidze łyzwiarstwa figurowego :-// 16.02.06, 21:44 może dlatego, że nie wiadomo o co tam chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Łyżwiarstwo figurowe 16.02.06, 21:42 Może ktoś mi wyjaśni, czym różnią się te wszystkie aksle, tulupy, lutze, salhofy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julobubi Re: Łyżwiarstwo figurowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 21:47 Prosze bardzo:) pl.wikipedia.org/wiki/Skoki_%C5%82y%C5%BCwiarskie Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Łyżwiarstwo figurowe 16.02.06, 21:49 ciężko sobie to wyobrazić, chyba muszę poćwiczyć Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Łyżwiarstwo figurowe 16.02.06, 21:54 ta teoria nic mi nie daje i tak wszystkie te skoki wyglądają identycznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: tvp dawać hokej!!! IP: *.rene.com.pl 16.02.06, 21:51 nie wiem kto ustala co się transmituję, ale jak się dowiem, to radzę temu człowiekowi uważać. przecież to jest paranoja z tym łyżwiarstwem figurowym. DAWAĆ HOKEJ! Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: precz z łyzwiarstwem figurowym !!!! 16.02.06, 22:04 powinno być ustawowo zabronione Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Hokeisci Kazachstanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 21:46 21:31 W meczu Kazachstan - USA, gracze ze Stanów Zjednoczonych nie radzą sobie z postawnymi Kazachami. Wygrywają tylko 2:0. Co nie zmienia faktu, że drużyna Kazachstanu to na tych igrzyskach drużyna chłopców do bicia. .. z którymi nasza reprezentacja przegrała jakis turniej ( chyba MS). Strach wyobrazac sobie wyniki Polaków, gdyby wystapili na olimpiadzie Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Hokeisci Kazachstanu 16.02.06, 21:48 Komentatorzy powiedzieliby, że to taka taktyka. Przegrać dwie tercje 0:10, żeby mieć dobrą pozycję do ataku w trzeciej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drum Re: Igrzyska na żywo - dzień 6. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 21:55 oj..teraz to panowie naprawde przesadzili "...łyżwiarstwo figurowe mężczyzn nas kompletnie nie interesuje." - jak mozna takie cos napisac? Ja rozumiem, ze humor itd., ale trzeba sie liczyc z uczuciami innych..No chociaz nie wiem czy potraficie..:) Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: zainteresowanie łyżwiarstwem 16.02.06, 21:57 Babiarza chyba interesuje, ale on ma podejrzane nazwisko Odpowiedz Link Zgłoś
krzys00 Re: zainteresowanie łyżwiarstwem 16.02.06, 21:59 nie wiem jak mozna sie tym ekscytować przeciez to jest nudne jak flaki z olejem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HEHE? CIEKAWOSTKA IP: *.toya.net.pl 16.02.06, 22:08 Intrygujący jest konkurs portalu w którym można wygrać laptopa. Ostatnie pytanie: W którym roku po raz pierwszy rozegrano olimpijski turniej w curlingu? Możliwe odpowiedzi do wyboru: 1924,1928,1932,1972,1988,1992. Z tego co znalazłem - po raz pierwszy dyscyplina ta pojawiła się na igrzyskach w 1998 r. (podaje tak m.in. sam portal "Gazeta" w infografice bi.gazeta.pl/im/4/3144/m3144014.gif) ciekawe w jaki sposób można udzielić prawidłowej odpowiedzi?... jest w ogóle jakiś laptop? :) Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: CIEKAWOSTKA 16.02.06, 22:10 źle szukałeś, pierwszy turniej był jeszcze przed wojną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enay Re: CIEKAWOSTKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 22:27 Ofkorz, ze jest, a myslisz, ze przyczym siedzi ten zabawny misiek, ktory szumnie zwie sie nowa ekipa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Lyzwiarstwo figurowe IP: *.chello.pl 16.02.06, 22:52 Szkoda ze nie jezdzi juz Jagudin . Jego rywalizacja z Plushem byla zawsze elektryzujaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Sharapowa IP: *.chello.pl 16.02.06, 23:38 Daleko jej do Kati witt czy nancy Kerrigan. Lyzwiarstwo dodaje wdzieky kobiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate.g Re: zainteresowanie łyżwiarstwem IP: *.198.171.66.subscriber.vzavenue.net 16.02.06, 22:20 Hej wrogowie lyzwiarstwa figurowego. Moja siostra kazala wam sie wypchac. "Lyzwiarstwo jest super, zwlaszcza solistow, za to hokej jest nudny". To jej slowa. Ja tez lyzwiarstwo lubie ale wole jednak inne dyscypliny. Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: zainteresowanie łyżwiarstwem 16.02.06, 23:00 w hokeju przynajmniej nie drukowali wyników na olimpiadzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Igrzyska na żywo - dzień 6. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 22:05 Dzieki za info o treningu.Jakos pozno ta depesza PAP :). Pewnie dlatego ze nasi nie startowali... ... a nie ,zaraz, ktos z naszych startowal ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drum Re: Igrzyska na żywo - dzień 6. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 22:08 No dobrze dobrze.. Chyba jestem w stanie to zaakceptowac, bo przeciez, aby zrozumiec i zainteresowac sie lyzwiarstwem figurowym, trzeba miec troche wrodzonej wrazliwosci na piekno.. Milego ekscytowania sie hokejem zatem zycze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stiepan Curling. IP: 82.160.10.* 16.02.06, 22:10 Ufff. Przeżyłem chwile grozy, Szwedki dopiero po dogrywce wygrały z Amerykankami. Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Curling. 16.02.06, 22:11 skacze ciśnienie, przy tej dyscyplinie, ale nic dziwnego, podobno herbata jest niezdrowa (chyba że zielona) Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: łyżwiarstwo figurowe 16.02.06, 22:16 parafrazując Linekera: "łyżwiarstwo figurowe to taka dyscyplina, w której startuje dwudziestu kilku zawodników, są dwa programy: obowiązkowy i dowolny a i tak zawsze wygrywa Pluszczenko" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehe Do:Halfoat IP: *.toya.net.pl 16.02.06, 22:28 Rzeczywiście - pierwszy raz curling pojawił się przed wojną. Zwracam honor, ale częściowo (można zwrócić honor częściowo?:)Przed 1998 r curling był na igrzyskach dyscypliną tylko pokazową - pierwsze oficjalne zawody dopiero w Nagano. Można było inaczej sformułować pytanie w konkursie. Nie czepiam się. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julobubi Re: Do:Halfoat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 22:30 A spojrz jeszcze tutaj sport.gazeta.pl/turyn2006/1,71312,3161505.html i moze wtedy calkowicie zwrocisz honor:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehe Zwracam całkowicie! IP: *.toya.net.pl 16.02.06, 22:33 Dajta spokój. Skołują człowieka... Macie rację. Ale gdybyśmy rozmawiali w zeszłym tygodniu... Odpowiedz Link Zgłoś