Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Igrzyska na żywo - dzień 6.

• Gość: krzych słowacja jeszcze nie wygrała IP: *.texasnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 18:48
        zaczeła sie dopiero 3 tercja
      • Gość: kamil widze, że ciężko sprostować o Słowacji IP: *.rutex.pl / *.devs.futuro.pl 16.02.06, 18:53
        i nie wiecie jak sie zachować, ech
      • Gość: kamil jednak nie udacznictwo, a nie jasnowidztwo IP: *.rutex.pl / *.devs.futuro.pl 16.02.06, 18:56
        Słowacja już prowadzi 6:3 jeszcze 10 minut
      • Gość: krzych 50 minuta słowacja 6-3 IP: *.texasnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 18:57
      • Gość: krzych w hokeju są tercje !!!!!! IP: *.texasnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 19:04
      • Gość: Gość Re: Igrzyska na żywo - dzień 6. IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 16.02.06, 19:07
        To w hokeja gra się na kwarty? od kiedy?
        • radko3 Re: Igrzyska na żywo - dzień 6. 16.02.06, 19:09
          jezuuuuuu, konkurencja dla Szpaka rośnie w siłę
          • maclaren DO SPRAWOZDAWCÓW 16.02.06, 19:16
            Mam do Was wielką prośbę: opieprzcie na łamach relacji na żywo tych cieci,
            patafianów, debili i ćwoków, którzy obrobili pupę Justynie Kowalczyk po jej
            wycofaniu. Co prawda z większością z forumowiczzów nie zgadzam się, gdy totalnie
            rugają naszych sportowców, ale to jest ich prawo. Ja uważam inaczej i tyle. Ale
            dziewczyna daje z siebie wszystko, traci przytomność, żeby tylko dobiec na jak
            najwyższej pozycji, teraz pewno siedzi w domu i płacze, ze zawiodła rodziców
            trenera (może, że nas, kibiców, też), a tu takie ćmoki, które wogóle dupy sprzed
            komputera nie ruszają, mają czelność tak po niej "jechać". Jakbym mógł ich
            dorwać, to bym serca powyrywał.
            Justyna! Prawdziwi kibice są z Tobą! Jeszcze dasz ognia!
            • Gość: beholder Re: DO SPRAWOZDAWCÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 19:40
              Proponuje tez przestac najezdzac na nasza skeletonistke. Dala z siebie wszystko, a ze ostatnia? Uwazam, ze wiecej wniosla serca w to co robila niz Ligoccy np. MOze jakby miala jakas pomoc w POlsce, to poszlo by lepiej. A tak sukcesem jest sam fakt ze wystartowala i ukonczyla.
              Zgadzam sie takze co do Kowalczyk - tez dala z siebie na max. I za to szacunek.
      • Gość: krzych no teraz koniec meczu slowacja wygrała 6-3 IP: *.texasnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 19:13
        • radko3 Re: no teraz koniec meczu slowacja wygrała 6-3 16.02.06, 19:16
          ale czy to już na pewno ostatnia z trzech kwart??? :>
          • Gość: krzych Re: no teraz koniec meczu slowacja wygrała 6-3 IP: *.texasnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 19:18
            no faktycznie jeszcze nie koniec , jeszcze czwarta kwarta :D:D:D:D
            • radko3 Re: no teraz koniec meczu slowacja wygrała 6-3 16.02.06, 19:21
              redakcja milczy, czyżby byli na ławce kar?? :D
              • Gość: krzych Re: no teraz koniec meczu slowacja wygrała 6-3 IP: *.texasnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 19:24
                dostali kare 2+10 za niesportowe zachowanie sie :):):)
      • Gość: kks komentarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 19:26
        kto to komentuje czyżby 6ścio latek mnóstwo błędów i język jakiś taki dziwny
        • radko3 Re: komentarz 16.02.06, 19:28
          "Tych sportów jakoś nie uważamy, dlatego możemy sobie pozwolić na 25 minut
          przerwy technicznej."
          zachęcam do dłuższej przerwy, połączonej z nauką pisania ;)
          • radko3 Re: komentarz 16.02.06, 19:31
            "Mech hokejowy"

starczy, wróce tu jutro, rano jest lepiej ...
      • Gość: pol Re: Igrzyska na żywo - dzień 6. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 19:42
        ŁYŻWIARSTWO FIGUROWE NA MADAGASKAR!!!
      • Gość: gosc byl tening?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 19:48
        Wiem ze nasi pojechali sobie na meczyk,ale wiecie moze czy trening skoczków się
        w ogóle odbył.
      • kshyhooad1 Re: Igrzyska na żywo - dzień 6. 16.02.06, 20:24
        Wiem, że możecie nie szanować ulubionego sportu wszystkich sprzątaczy i
        sprzątaczek (tak jak ja ;-), ale wypada przynajmniej poprawnie napisać:
        'curling', a nie 'carling' :D
      • Gość: the_saint Re: Igrzyska na żywo - dzień 6. IP: *.autocom.pl 16.02.06, 20:31
        chciałbym powiedzieć, że szanowne grono prowadzących relację live from TV ma
        bajerancką robotę... drineczki, papierosek, telewizor i pisanie jajcarkich
        komentarzy na necie..... i jeszcze za to płacą.... a wszystko to oczywiście z
        kumplami.
        A nawiązując do artykułu ze strony gazeta.pl i tego, iż panowie również czasami
        oglądają wiadomości (pewnie podczas relacji z jazdy figurowej na lodzie
        mężczyzn) zapytam... Koleżanki??... czy jest to pytanie nie na antenę??
        • Gość: qrcze Re: Igrzyska na żywo - dzień 6. IP: *.aster.pl 16.02.06, 20:36
          a w tvp pokazali jak trener wieretielny bije kamerzystę ... wreszcie jakieś emocje!
      • Gość: Galabisia Re: Igrzyska na żywo - dzień 6. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 20:49
        Mam już dość oglądania igrzysk, i czekania na jakiś "brązik", naszych. Oraz
        cieszenia się z miejsca w 20 - stce naszych sportowców. Najlepiej to oglądać
        spokojnie, bez emocji, niczego się nie spodziewając. Czy nie mam racji??
      • Gość: julobubi Re: Igrzyska na żywo - dzień 6. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 21:24
        Hmmm..troche mi sie nie podoba ton z jakim autorzy "Igrzysk na zywo" komentuja
        lyzwiarstwo figurowe. Ok. moze to nie jest najbardziej meska dyscyplina, ale ja
        np zlego slowa o hokeju nie pisze..Wiec prosze, mniej zgryzliwej zlosliwosci:)
        • Gość: enay Re: Igrzyska na żywo - dzień 6. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 21:33
          No zgadzam sie. Troche to nie fair, to tak samo jakby nabijac sie z biegu kobiet, w koncu to tez nie meskie bo biegna kobiety :] No ale tak to jest z niektorymi zwolennikami pilki noznej (do ktorych tez naleze) ;))))
          Dobrze, ze rano wraca stara ekipa, bo maja wieksze serce do tego ;]
      • Gość: marcin120 Komentarze do hokeja IP: *.141-81-70.mc.videotron.ca 16.02.06, 21:26
        Widze ludzie, ze wam smutno z powodu "wysokich" miejsc naszych rodakow no to
        posluchajcie co mozna uslyszec w kanadyjskiej tv i radio. Na poczatek z meczu
        Kanada:Wloch prezenter radia mix96 w drugiej minucie pierwszej tercji : Graja
        juz dwie minuty i ciagle 0:0 chyba dostane ataku serca. A przed chwila kiedy
        kanadyjczycy grali w przewadze 5 na dwuch niemcow i niestrzelili bramki
        komentator tv CBMT powiedzial: to nie do wiary niewierze w to
      • Gość: anty jak ja nienawidze łyzwiarstwa figurowego :-///// IP: *.texasnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 21:41
        • halfoat Re: jak ja nienawidze łyzwiarstwa figurowego :-// 16.02.06, 21:44
          może dlatego, że nie wiadomo o co tam chodzi
      • halfoat Re: Łyżwiarstwo figurowe 16.02.06, 21:42
        Może ktoś mi wyjaśni, czym różnią się te wszystkie aksle, tulupy, lutze,
        salhofy?
        • Gość: julobubi Re: Łyżwiarstwo figurowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 21:47
          Prosze bardzo:) pl.wikipedia.org/wiki/Skoki_%C5%82y%C5%BCwiarskie
          • halfoat Re: Łyżwiarstwo figurowe 16.02.06, 21:49
            ciężko sobie to wyobrazić, chyba muszę poćwiczyć
          • halfoat Re: Łyżwiarstwo figurowe 16.02.06, 21:54
            ta teoria nic mi nie daje i tak wszystkie te skoki wyglądają identycznie
      • halfoat Re: tvp dawać hokej!!! 16.02.06, 21:45
        za co płacę abonament
        • Gość: piotrek Re: tvp dawać hokej!!! IP: *.rene.com.pl 16.02.06, 21:51
          nie wiem kto ustala co się transmituję, ale jak się dowiem, to radzę temu
          człowiekowi uważać. przecież to jest paranoja z tym łyżwiarstwem figurowym.
          DAWAĆ HOKEJ!
          • krzys00 precz z łyzwiarstwem figurowym !!!! 16.02.06, 21:53
            • halfoat Re: precz z łyzwiarstwem figurowym !!!! 16.02.06, 22:04
              powinno być ustawowo zabronione
      • Gość: AA Hokeisci Kazachstanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 21:46
        21:31 W meczu Kazachstan - USA, gracze ze Stanów Zjednoczonych nie radzą sobie
        z postawnymi Kazachami.

Wygrywają tylko 2:0.

Co nie zmienia faktu, że drużyna Kazachstanu to na tych igrzyskach drużyna
        chłopców do bicia.

.. z którymi nasza reprezentacja przegrała jakis turniej ( chyba MS). Strach
        wyobrazac sobie wyniki Polaków, gdyby wystapili na olimpiadzie
        • halfoat Re: Hokeisci Kazachstanu 16.02.06, 21:48
          Komentatorzy powiedzieliby, że to taka taktyka. Przegrać dwie tercje 0:10, żeby
          mieć dobrą pozycję do ataku w trzeciej.
      • Gość: drum Re: Igrzyska na żywo - dzień 6. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 21:55
        oj..teraz to panowie naprawde przesadzili "...łyżwiarstwo figurowe mężczyzn nas
        kompletnie nie interesuje." - jak mozna takie cos napisac? Ja rozumiem, ze humor
        itd., ale trzeba sie liczyc z uczuciami innych..No chociaz nie wiem czy
        potraficie..:)
      • halfoat Re: zainteresowanie łyżwiarstwem 16.02.06, 21:57
        Babiarza chyba interesuje, ale on ma podejrzane nazwisko
        • krzys00 Re: zainteresowanie łyżwiarstwem 16.02.06, 21:59
          nie wiem jak mozna sie tym ekscytować przeciez to jest nudne jak flaki z olejem
          • Gość: HEHE? CIEKAWOSTKA IP: *.toya.net.pl 16.02.06, 22:08
            Intrygujący jest konkurs portalu w którym można wygrać laptopa. Ostatnie
            pytanie: W którym roku po raz pierwszy rozegrano olimpijski turniej w curlingu?
            Możliwe odpowiedzi do wyboru: 1924,1928,1932,1972,1988,1992. Z tego co
            znalazłem - po raz pierwszy dyscyplina ta pojawiła się na igrzyskach w 1998 r.
            (podaje tak m.in. sam portal "Gazeta" w infografice
            bi.gazeta.pl/im/4/3144/m3144014.gif) ciekawe w jaki sposób można
            udzielić prawidłowej odpowiedzi?... jest w ogóle jakiś laptop? :)
            • halfoat Re: CIEKAWOSTKA 16.02.06, 22:10
              źle szukałeś, pierwszy turniej był jeszcze przed wojną
            • Gość: enay Re: CIEKAWOSTKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 22:27
              Ofkorz, ze jest, a myslisz, ze przyczym siedzi ten zabawny misiek, ktory szumnie zwie sie nowa ekipa?
              • Gość: Paula Lyzwiarstwo figurowe IP: *.chello.pl 16.02.06, 22:52
                Szkoda ze nie jezdzi juz Jagudin . Jego rywalizacja z Plushem byla zawsze
                elektryzujaca.
              • Gość: Paula Sharapowa IP: *.chello.pl 16.02.06, 23:38
                Daleko jej do Kati witt czy nancy Kerrigan. Lyzwiarstwo dodaje wdzieky kobiecie.
          • Gość: Kate.g Re: zainteresowanie łyżwiarstwem IP: *.198.171.66.subscriber.vzavenue.net 16.02.06, 22:20
            Hej wrogowie lyzwiarstwa figurowego.
            Moja siostra kazala wam sie wypchac. "Lyzwiarstwo jest super, zwlaszcza
            solistow, za to hokej jest nudny". To jej slowa.
            Ja tez lyzwiarstwo lubie ale wole jednak inne dyscypliny.
            • halfoat Re: zainteresowanie łyżwiarstwem 16.02.06, 23:00
              w hokeju przynajmniej nie drukowali wyników na olimpiadzie
      • Gość: gosc Re: Igrzyska na żywo - dzień 6. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 22:05
        Dzieki za info o treningu.Jakos pozno ta depesza PAP :).
        Pewnie dlatego ze nasi nie startowali...
        ... a nie ,zaraz, ktos z naszych startowal ;)
        Pozdrawiam
      • Gość: drum Re: Igrzyska na żywo - dzień 6. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 22:08
        No dobrze dobrze.. Chyba jestem w stanie to zaakceptowac, bo przeciez, aby
        zrozumiec i zainteresowac sie lyzwiarstwem figurowym, trzeba miec troche
        wrodzonej wrazliwosci na piekno.. Milego ekscytowania sie hokejem zatem zycze:)
      • Gość: stiepan Curling. IP: 82.160.10.* 16.02.06, 22:10
        Ufff. Przeżyłem chwile grozy, Szwedki dopiero po dogrywce wygrały z
        Amerykankami.
        • halfoat Re: Curling. 16.02.06, 22:11
          skacze ciśnienie, przy tej dyscyplinie, ale nic dziwnego, podobno herbata jest
          niezdrowa (chyba że zielona)
      • halfoat Re: łyżwiarstwo figurowe 16.02.06, 22:16
        parafrazując Linekera: "łyżwiarstwo figurowe to taka dyscyplina, w której
        startuje dwudziestu kilku zawodników, są dwa programy: obowiązkowy i dowolny a
        i tak zawsze wygrywa Pluszczenko"
        • Gość: Hehe Do:Halfoat IP: *.toya.net.pl 16.02.06, 22:28
          Rzeczywiście - pierwszy raz curling pojawił się przed wojną. Zwracam honor, ale
          częściowo (można zwrócić honor częściowo?:)Przed 1998 r curling był na
          igrzyskach dyscypliną tylko pokazową - pierwsze oficjalne zawody dopiero w
          Nagano. Można było inaczej sformułować pytanie w konkursie. Nie czepiam się.
          Pozdrawiam.
          • Gość: julobubi Re: Do:Halfoat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 22:30
            A spojrz jeszcze tutaj sport.gazeta.pl/turyn2006/1,71312,3161505.html i
            moze wtedy calkowicie zwrocisz honor:)
            • Gość: Hehe Zwracam całkowicie! IP: *.toya.net.pl 16.02.06, 22:33
              Dajta spokój. Skołują człowieka... Macie rację. Ale gdybyśmy rozmawiali w
              zeszłym tygodniu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka