Gość: Randal IP: *.radiozet.com.pl 20.11.02, 20:09 Czy niejaki Kukielka to gra w tej kadrze tylko dlatego, ze jest rudy tak jak Boniek? To istna kukielka tej druzyny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
homohedonistus Gdzie jest Lewandowski? 20.11.02, 20:15 Cieszmy się, że nie ma już Lewandowskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SlipKnot Niestety wrócił Kałużny IP: *.retsat1.com.pl 20.11.02, 20:28 chlip... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiwny Re: Niestety wrócił Kałużny IP: *.chello.pl 20.11.02, 22:38 Ja czekam jeszcze na Iwana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ace Re: kukielka IP: *.acn.pl / 10.64.7.* 20.11.02, 22:58 czy on w ogole byl na boisku? A moze widzial ktos gwiazde Cottbus Rado Kaluznego? A moze ja inny mecz ogladalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Kaluzny IP: *.cs.ucr.edu 20.11.02, 23:33 Czy ja sie myle, czy Kaluzny ostatni przyzwoity mecz rezegral z Bialorusia w Polsce? On wtedy byl jeszcze zawodnikiem Wisly, po przejsciu do Cottbus chyba sie tylko cofa w rozwoju. Na ale na pewno na zycie mu starcza. Gość portalu: Ace napisał(a): > czy on w ogole byl na boisku? > A moze widzial ktos gwiazde Cottbus Rado Kaluznego? > A moze ja inny mecz ogladalem Odpowiedz Link Zgłoś
zdechly Re: kukielka 21.11.02, 09:09 Ile on jeszcze musi zawalic bramek zeby Boniek zauwazyl ze on nie ma pojecia o pilce? Odpowiedz Link Zgłoś