Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Igrzyska na żywo - dzień 12.

• kubok Zaraz zazdroscic 22.02.06, 14:48
        Oni nie maja za TAKICH BRACI jak MY POLACY :P
      • Gość: kibic w kapciach skandal!! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 22.02.06, 14:50
        Skandal!! Sam widziałem jak przed przejazdem Janicy wredni Włosi-Tyrolczycy wylegli gremialnie na trasę z utwardzaczami śniegu w rękach. No i masz babo placek: +0.69
      • tasta Re: Igrzyska na żywo - dzień 12. 22.02.06, 14:54
        Monika Lechowska o jednej z Austriaczek jadących slalom: "Ona ma już w sobie
        taką spokojność posiadania medalu". Brawo!
        • halfoat Re: Igrzyska na żywo - dzień 12. 22.02.06, 14:57
          zawodniczka "spaźnia" skręt
          • tasta Re: Igrzyska na żywo - dzień 12. 22.02.06, 14:58
            Chorwatka "Cały czas dochrapuje się do tych najlepszych"
      • tasta Re: Igrzyska na żywo - dzień 12. 22.02.06, 14:56
        A dlaczego nie mozemy ogladac wynikow kobiecgo giganta LIVE? Nie po raz pierwszy
        dzisiaj... Gazeto, nie osiadaj na laurach.
        • tasta Re: Igrzyska na żywo - dzień 12. 22.02.06, 15:03
          mialem na mysli slalom oczywizda
      • Gość: julobubi slalom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 15:01
        W slalomie trzeba skręcać na wprost:) a wyniki na zywo mozna sledzic tu:
        www.torino2006.org/ENG/IDF/AS/RT_ASW020001.html
      • Gość: Metiuuu KOnkurs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 15:03
        Moja propozycja do konkursu
        Styl pijany żółwik

hehe
      • Gość: kibol1 Cat-woman na trasie slalomu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 15:10
        Uszka na kasku są bardzo twarzowe. Każda zawodniczka powinna mieć takie-
        -im dalsze miejsce, tym dłuższe.
      • Gość: tom Re: Igrzyska na żywo - dzień 12. IP: *.Korbank-do-Telbank.Korbank.PL 22.02.06, 15:14
        te, ekipa proszę o pelniejsze informację: "wystartował slalom kobiet". W czym
        przepraszam bardzo: narty, snowboard, a może curling?
      • Gość: misiek Re: Igrzyska na żywo - dzień 12. IP: *.devs.futuro.pl 22.02.06, 15:22
        żałosne, że nawet sportu nie potraficie oddzielić od polityki... Starajcie się
        dalej, może coś śmiesznego z tego wyjdzie.
      • Gość: kaos Re: Igrzyska na żywo - dzień 12. IP: *.chello.pl 22.02.06, 15:34
        a szwajcarzy mogą pozazdrościć nam karasińskiej ! Alp może nie mamy ale
        przynajmniej mamy zawodniczkę w slalomie :)
        • Gość: Kate.g Re: Igrzyska na żywo - dzień 12. IP: *.198.171.66.subscriber.vzavenue.net 22.02.06, 15:41
          Curling mogliby czesciej transmitowac w pol. telewizji. To fajna taktyczna
          dyscyplina i z pewnoscia wiele osob by sie wciagnelo. Stalby sie popularny jak
          snooker (transmitowany tylko przez Eurosport).
      • Gość: kibol1 Slalom snowboardowy męski kanał ZDF live? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 15:44
      • Gość: helmut wzór wywiadu z polskim (dzielnym) olimpijczykiem IP: *.chello.pl 22.02.06, 15:50
        Uważam, że nasi dziennikarze nie muszą się fatygować i pytać każdego naszego
        dzielnego olimpijczyka o wrażenia po swoim występie. Wystarczy podstawić
        odpowiednie dane pod poniższy wzorek:
        -Nie wiem co się stało, myślałem, że będzie dużo lepiej - mówi... (tu wpisać
        nazwisko naszego dzielnego olimpijczyka)- zacząłem spokojnie, trzymałem się
        końca stawki. W momencie, gdy chciałem zaatakować, to niestety... (tu wpisać
        przyczynę niepowodzenia naszego dzielnego olimpijczyka - przyczyny mogą być
        takie jak: wredny, nieuczciwy rywal, podmuch wiatru, złamany kijek, tępa łyżwa,
        zbyt obcisły kombinezon, gradobicie, trzęsienie ziemi - przyczyna musi być
        jednak niezależna od naszego dzielnego olimpijczyka) i to nie pozwoliło mi...
        (tu do wyboru: wygrać, awansować dalej, zając lepszego (przedostatniego)
        miejsca, ukończyć zawodów). Ale nie martwię się tym przesadnie, przecież w
        końcu jestem wciąż młodym... (tu wpisać wiek naszego dzielnego olimpijczyka -
        22, 30, 38 lat), perspektywicznym zawodnikiem i przyjechałem na olimpiadę
        zbierać doświadczenie...
        • halfoat Re: wzór wywiadu z polskim (dzielnym) olimpijczyk 22.02.06, 15:51
          takie formularze mogliby wypełniać jeszcze przed wyjazdem
      • halfoat Re: konkurs - nowy styl 22.02.06, 15:50
        dla kochających inaczej - dlaczego tak wyjaśniał nie będę, bo to mogłoby być
        niepolityczne
      • halfoat Re: curling 22.02.06, 15:54
        droga ekipo, czyżby męczyły was dyscypliny, w których trzeba pomyśleć?
        • klapounio Slalom 22.02.06, 16:03
          A panna Ahuja ukonczyla slalom na 54, ostatnim miejscu
          www.torino2006.org/ENG/IDF/ATH/100874.html
        • kubok Hehe. Pewnie tak. 22.02.06, 16:03
          A curlig jest ok.
      • halfoat Re: do ekipy 22.02.06, 16:09
        w takim razie co zmalowaliście, że wam taką karę zadali?
      • simondigaddo Ja też chce zostać zauważony ;)))) 22.02.06, 16:21
        Małe urozmaicenie dla drinkujących węglowodany ;)

www.tomekb.pl/pub/mcdonald.jpg

Ps Smacznego :)))
        Ps2 Panowie redaktorzy, to abstynenci? ;)
      • halfoat Re: hokej 22.02.06, 16:27
        Boże spraw by wystartował też w tvp (i bez Szpaka)
      • simondigaddo Każdy ma swoje 5 minut, a ja nawet 10 ;))))) 22.02.06, 16:33
        16:23 Simondigaddo też jesteś zauważony... ale tylko na chwilę bo za 10 minut
        startuje hokej.

Każdy ma swoje 5 minut, a ja nawet 10 ;)))))
      • Gość: mp prośba do tvp, mam nadzieję, że ktoś to czyta. IP: *.emernet.ekrakow.net / *.crowley.pl 22.02.06, 16:33
        wyłączcie ten ********** karling i dajcie hokej !!!
        • halfoat Re: prośba do tvp, mam nadzieję, że ktoś to czyta 22.02.06, 16:39
          chyba nie da rady, błędnie założyłeś, że ktoś w tvp umie czytać
      • Gość: cedziu nazwa stylu IP: 163.28.64.* 22.02.06, 16:37
        styl lambda

wyglada jak duza grecka litera lambda
      • tasta Re: Igrzyska na żywo - dzień 12. 22.02.06, 16:40
        to sie w glowie nie miesci - cwiercfinal hokeja, a w TV curling... i co z tego,
        ze polfinal, ale kogo to KU.. obchodzi?
      • Gość: kibol1 Szwajcaria-Szwecja 0:1 kanał EinsFestival Astra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 16:41
        • halfoat Re: Szwajcaria-Szwecja 0:1 kanał EinsFestival Ast 22.02.06, 16:42
          fajnie, w tvp za jakąś godzinkę też będzie
      • Gość: mp hokej IP: *.emernet.ekrakow.net / *.crowley.pl 22.02.06, 16:42
        no ja ********
        same ****** w tym tvp
        przecież to tak jakby zamiast meczu barcy dziś wieczorem dali retransmisję z turnieju w warcaby !!
        • halfoat Re: hokej 22.02.06, 16:46
          kogo obchodzi jakaś tam Barca ;)
          • klapounio Re: hokej 22.02.06, 16:48
            albo jakies tam Chelsea :)
            herbatka sie konczy, jest jakas szansa...
            • klapounio Re: hokej 22.02.06, 16:50
              no i 1:1
              • Gość: mp Re: hokej IP: *.emernet.ekrakow.net / *.crowley.pl 22.02.06, 16:51
                no a te ***** będą sobie jeszcze teraz przypominać
                AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: kibol1 Szwajcaria strzeliła bramkę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 16:49
        • Gość: sasiad Re: Szwajcaria strzeliła bramkę! IP: *.torun.mm.pl 22.02.06, 16:51
          a ja widzialem kawalek meczu pod stolem w studiu :) jeeeee :)
          • halfoat Re: Szwajcaria strzeliła bramkę! 22.02.06, 16:53
            zaraz tvp naprawi to niedopatrzenie
        • klapounio Re: Szwajcaria strzeliła bramkę! 22.02.06, 16:53
          jakby kto chcial hokej ogladac, to w ES Daring girls...
      • bond.jamesbond1 Poważny Wniosek 22.02.06, 16:51
        Niniejszym stawiam postulat o utrzymanie powyższej formy przekazywania
        informacji wszelakich także po zakończeniu tej zabawnej imprezy zwanej ZIO
        Torino '06. Tego typu komentarze ważnych wydarzeń politycznych (np. kluczowych
        obrad naszego wspaniałego Sejmu) niewątpliwie zwiększyłyby zainteresowanie
        polityką w Narodzie.
        I jak Panie/Panowie? Wchodzicie w to? Będziecie ciągnąć dalej te taczki po
        Igrzyskach?
        Sejm RP daje zdecydowanie większe pole do PO-PiS u, n'est pas?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka