Gość: wojtas IP: *.softpro2.pl 24.07.03, 14:34 w jaki sposób można w IE zlikwidować/zmienić limit jednoczesnych downloadów? Standardowe ustawienie to 2, a ja bym chciał ściągać więcej plików jednozceśnie. Z góry dziękki za pomoc. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wojtas Re: pytanko o Internet Explorera IP: *.softpro2.pl 25.07.03, 15:49 cholera, nikt nie wie? trzeba bedzie troche poszperac w necie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: pytanko o Internet Explorera IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 26.07.03, 09:19 Witaj.Prawdę mówiąc, nie bardzo wiem o co chodzi. Skąd masz info, że IE można jednocześnie dokonywać tylko dwóch downloadów? Pewnie sprawdzałeś,no ok. Tylko kto do poważnego ściągania używa systemowych narzędzi windowsa? Poczytaj sobie, niedawno umieściłem wątek pt."Którego download menedżera używacie". Jest parę opinii.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zedd Re: pytanko o Internet Explorera IP: *.clubnet.pl 26.07.03, 11:33 Zainstaluj sobie np Flashgeta - przyspiesza download i mozesz sciagac tyle plikow ile jest na danej stronie klikajac tylko 3 razy (opcja pod prawym przyciskiem myszy "sciagnij wszystko przy pomocy flashget'a"). Odpowiedz Link Zgłoś