Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Igrzyska na żywo - dzień 13.

• crazy A Jagna jest załamana... 23.02.06, 14:55
        Widzieliście????

schowała załzawione oczka za goglami i tak została....

Prawie Mistrzyni Olimpijska....

Prawie, robi wielką różnicę ;-)))
        • klapounio Re: A Jagna jest załamana... 23.02.06, 15:05
          Zwracam honor. Nie udalo sie i tyle. Moze ona rzeczywiscie jednak nie nasza...? :)
      • Gość: maksym czy mateja już zadebiutuje w realu wtedy IP: *.rutex.pl / *.devs.futuro.pl 23.02.06, 15:09
        może zorganizować mecz wtedy pod skocznią w zakopanem,
        • klapounio Re: czy mateja już zadebiutuje w realu wtedy 23.02.06, 15:11
          Czy tym razem srodki uzyskane z meczu zasila konto stowarzyszenia opiekujacego
          sie chorymi na dystrofię mozgowa i ich rodzinami?
      • Gość: k?r?ś real Madryt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 15:11
        Czy to prawda że za 2 tygodnie ma zadebiutować w meczu LM z arsenalem nasz człowiek w tym daremnym Realu.
      • Gość: maksym jak to jest, ze u nas młodzi zawsze mają czas IP: *.rutex.pl / *.devs.futuro.pl 23.02.06, 15:13
        a u innych już zdobywają medale:
        przykłąd choćby ta Niemka w snowbordzie
        • klapounio Re: jak to jest, ze u nas młodzi zawsze mają czas 23.02.06, 15:20
          a jak to jest, ze u nas, jak ktokolwiek nawet zdobywa medale na Igrzyskach (dla
          przypomnienia: co cztery lata), to tefaupe tez ma czas i sie wypina uprzejmnie
          na wszystkich?
          • klapounio Prze(waga) 23.02.06, 15:23
            Pani komentujaca snowboard na Eurosporcire powiada, ze zawodniczki lzejsze sa
            zwrotniejsze, a te ciezsze - szybsze. O innych atutach, tudziez przewagach nie
            wspominala. Moze TU cos jest na rzeczy?
      • Gość: helmut "nierówność terenu" IP: *.chello.pl 23.02.06, 15:24
        Panowie... Ekspert w TVP S.A. dobitnie stwierdził, że przyczyną niepowodzenia
        naszej dzielnej olimpijki Jagny M. była "nierówność terenu". Przecież to
        urodziwe dziewczę do olimpiady przygotowywało się pod Elblągiem !!! A Włosi nam
        zrobili na złość i olimpiadę postanowili zrobić w górach !!! Żałuję tylko, że
        występu naszej dzielnej zawodniczki nie komentował Włodzimierz "prawdziwy
        mężczyzna" Szaranowicz - stwierdziłby zapewne, że Jagna to piękna kobieta, a
        Kuttin ją po prostu źle przygotował...
      • halfoat Re: Mateja 23.02.06, 15:25
        Chciałbym zauważyć, że Mateja już gra w Madrycie. Wprawdzie jest to Mateja
        Kezman i gra w Atletico, ale to już coś.
      • Gość: Peet Narcyzy w studiu TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 15:27
        Tak się zastanawiam dla kogo jest ta olimpiada? Wydaje mi się że dla popisów
        krasomówczych i wątpliwej jakości humoru jaki prezentują w studiu TVP jej
        dziennikarze. Przykład z dzisiaj: biatlon kobiet, nawet polki występują a
        telewizja podobno polska łączy się ze studiem i widzowie zmuszeni są oglądać
        studio zamiast biegnące dziewczyny. Całe szczęście że jest eurosport.
        • klapounio Nasze zawodniczki tym razem bez medalu 23.02.06, 15:29
          albowiem "niezbadane sa wyroki w snowboardzie" :))
        • halfoat Re: Narcyzy w studiu TVP 23.02.06, 15:29
          o hokeju też opowiadali zamiast pokazywać
          • klapounio K. Trojanski 23.02.06, 15:35
            No to wszystko w rekach konia.
            • crazy Re: K. Trojanski 23.02.06, 15:38
              To i tak dobrze, że wszystko w rękach konia, a nie koń w czyichś rękach, bo
              mogłoby zrobić się nieobyczajnie ;-))
              • Gość: sirjarowit Re: K. Trojanski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 15:41
                ale oni pisza ze zlapali konia wiec pewnie reka lub oburacz - juz jest
                nieobyczajnie i antypolsko bo to kon trojanski nie polski
                • halfoat Re: K. Trojanski 23.02.06, 15:43
                  brzydko się bawią panowie w redakcji, oj brzydko
                  • Gość: sirjarowit Re: K. Trojanski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 15:45
                    teraz powstaje pytanie kogo to kon jest tak namietnie sciskany ? bo jaki juz wiemy
                    • Gość: Konioscisk Re: K. Trojanski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 15:46
                      puscie to swinstwo !!! natychmiast
      • simondigaddo koń trojański 23.02.06, 15:36
        " Złapaliśmy konia trojańskiego. Spodziewajcie się przerw w relacji."

Dajcie ogłos paszczą ;)))
        • qubacz UWOLNIĆ KONIA! 23.02.06, 15:42
          UWOLNIĆ KONIA! UWOLNIĆ KONIA!
          to gatunek zagrożony wymarciem!
      • erneste Ostateczne wyniki-snowboard (kobiety) 23.02.06, 15:38
        Ostateczne wyniki:
        1. Daniela Meuli (Szwajcaria)
        2. Amelie Kober (Niemcy)
        3. Rosey Fletcher (USA)

• Gość: 20060223 "znamy przyczynę niepowodzenia Marczułajtis!" IP: *.adsl.inetia.pl 23.02.06, 15:41
        Jeśli wszystkie informacje w Wyborczej są tak rzetelne jak ten cytat to przestanę ją czytać

• Gość: kibol1 Polska i Białoruś najlepszymi sąsiadami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 15:45
        Z naszych sąsiadów tylko Białoruś nie pozostawiła nas samych w gronie krajów
        "Trzeciego Świata" bez dorobku medalowego. Dzisiaj w sztafecie biathlonowej było
        blisko - 4 miejsce Białorusinek ...
        "Prawdziwych przyjaciół poznajesz w biedzie"
      • Gość: ghj1 Re: Igrzyska na żywo - dzień 13. IP: *.bielsko.dialog.net.pl 23.02.06, 15:46
        Czeska tv transmituje snowbord (ćwierćfinały, półfinały i finały) a w tvp
        ględzenie z polskimi nieudacznikami. Kompromitacja !!!
        • halfoat Re: Igrzyska na żywo - dzień 13. 23.02.06, 15:49
          ciągnie swój do swego (czyt. tvp do polskich sportowców)
        • Gość: Kate.g Re: Igrzyska na żywo - dzień 13. IP: *.198.171.66.subscriber.vzavenue.net 23.02.06, 16:24
          Bo w tvp lubia gadac. Przed kazdymi zawodami zawsze sa przemowy, pytania,
          odpowiedzi, wynurzenia gosci, redaktorow, przechodniow itd. Polacy sa otwarci i
          lubia sie dzielic swoimi przypuszczeniami, myslami i tym co czuja.
      • Gość: Manuel Re: Igrzyska na żywo - dzień 13. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 15:49
        OJ gdybym ja coś umiał robić oprócz tych kanapek to już byśmy mieli ze dwa
        czarne medale.
        • Gość: Kate.g Re: Igrzyska na żywo - dzień 13. IP: *.198.171.66.subscriber.vzavenue.net 23.02.06, 16:37
          A nie ma to dzis jakiegos hokeja zeby rozruszac towarzystwo? Ale jest za to
          curling. Dzis i jutro. Nie jest zle.
          • Gość: Hubert Ligocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 16:45
            Pola Ligocka w studiu TVP zadeklarowała, że przerzuca się na curling, jupi! :)
      • erneste rzetelność Wyborczej:) 23.02.06, 15:59
        >> Internauta ostrzega: "Jeśli wszystkie informacje w Wyborczej są tak
        >> rzetelne jak ten cytat to przestanę ją czytać".
        >> Nie obiecywaliśmy rzetelności, miły panie. Nie my.

Hmm ... dość odważna i bezpośrednia deklaracja ze strony dziennikarzy "Gazety
        Wyborczej"...

Co prawda, od dziennikarzy - według mnie - można albo nawet należy wymagać
        rzetelności, nawet gdy wcześniej jej nie obiecywali ale i tak trzeba przyznać,
        że deklaracja ta budzi pewnego rodzaju podziw - rzadko kiedy
        dziennikarze "Wyborczej" tak otwarcie mówią o tym w jaki sposób traktują
        swoją "misję dziennikarską"...

Inna sprawa, że w rzetelność "Wyborczej" i tak już od dawna chyba nikt nie
        wierzył:)...
        • jabbur Re: rzetelność Wyborczej:) 23.02.06, 18:32
          Ejże!
          To portal gazeta.pl, nie jakaś GW
          Prosimy nas nie utożsamiać z poważnymi drętwiakami ;-)
          • cover_wielki Dla sceptyków 23.02.06, 18:36
            Kto powiedział, że curling nie jest piękny ?

www.curling.pl/index_pl.php?tresc_pl=051209_kalendarz.html
            • cover_wielki Curling 23.02.06, 18:39
              "A swoją drogą napisaliśmy do dwóch klubów curlingowych, czy możemy spróbować
              zagrać. Owszem, możemy spróbować, ale zapisać się na listę oczekujących.
              Rewelacja. "

co świadczy o dużym zainteresowaniu, większym niż możliwości tychże klubów
              pewnie. Które to kluby ?
            • Gość: Kate.g Re: Dla sceptyków IP: *.198.171.66.subscriber.vzavenue.net 23.02.06, 18:41
              curling tak, ona nie (tylko rozebrana).
      • Gość: kibol1 Czemu red. sportowa TVP nie uruchomi audiotele? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 16:17
        Oglądalność i zyski z reklam w sąsiedztwie "wydzwonionych" transmisji byłyby
        większe, a występy Polaków możnaby przecież puścić dla zainteresowanych z
        magnetowidu po wieczornej "Panoramie".
        • ashton bon mot 23.02.06, 16:34
          Moja mama mówi w podobnych przypadkach "sralis mazgalis duptus rewerentus" ;-)
          • Gość: ConeZonen Re: "Tej Gemby nie rozbawi..." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 16:56
            Chyba o Pana Kleksa, rozchodzi Wam się.
            • Gość: kosynier09 Re: "Tej Gemby nie rozbawi..." IP: *.imagemerchant.pl / 217.153.45.* 23.02.06, 16:59
              nie o Pana Kleksa, tylko o Przygody Jonki, Jonka i Kleksa - Porwanie
              Księżniczki. "Marynarze słonych wód, bardzo lubią z mydła miód, gdy się pienią
              niespodzianie, myją szyję robią pranie" lalalalalala
              • halfoat Re: "Tej Gemby nie rozbawi..." 23.02.06, 17:11
                do sportowców:
                "Miałeś chamie złoty róg,
                ostał Ci się ino sznur."

do kibiców:
                "Tak by się nam serce śmiało
                do ogromnych, wielkich rzeczy,
                a tu pospolitość skrzeczy,
                a tu pospolitość tłoczy,
                włazi w usta, uszy, oczy."
              • Gość: ConeZonen Re: "Tej Gemby nie rozbawi..." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 17:11
                No, tak. Coś dzwoniło, ale nie w tym kościele. Komiksy Pani Eugenii Pawel-
                Kroll. To już niemal prehistoria...
          • klapounio Re: bon mot 23.02.06, 16:57
            Bodajze Witkacy, po intensywnym zazywaniu bialego proszku, opisal (narysowal)
            swoj stan jako dialektyke bydlecej metafizyki :))
            • Gość: ConeZonen Re: bon mot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 17:30
              "Ja to, proszę pana mam bardzo dobre połączenia. Wstaję rano, za piętnaście
              trzecia - latem to już widno. Za piętnaście trzecia jestem ogolony, bo golę się
              wieczorem, śniadanie jadam na kolację, tylko wstaję i wychodzę.
              -No, ubierasz się pan.
              -W płaszcz, jak pada. Opłaca mi się rozbierać po śniadaniu?
              -Fakt.
              -Do PKS mam 5 kilometry. O czwartej za piętnaście jest PKS.
              -I zdążasz pan?
              -Nie, ale i tak mam dobrze, bo jest przepełniony i nie zatrzymuje się
              -He, he, he.
              Przystanek idę do mleczarni, to jest godzinka. Potem szybko wiozą mnie do
              Szymanowa. Mleko, widzi pan, ma najszybszy transport, inaczej się zsiada. W
              Szymanowie zsiadam, znoszę bańki i łapie EKD. Na Ochocie - w elektryczny do
              Stadionu. A potem to już mam z górki, bo tak: 119, przesiadka w 13- tkę,
              przesiadka w 345 i jestem w domu, znaczy w robocie. I jest za piętnaście
              siódma, to jeszcze mam kwadrans, to sobie obiad jem w bufecie. To po fajrancie
              już nie musze zostawać żeby jeść, tylko prosto do domu. I góra 22.50 jestem z
              powrotem. Gole się, jem śniadanie i idę spać."
        • Gość: miszcz Real w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 16:36
          >14:45: Jeden z najsłynniejszych piłkarskich zespołów świata - Real Madryt -
          >zagra w Polsce. Spotkanie z gwiazdami polskiego sportu odbędzie się 20 maja, a
          >dochód z niego zostanie przeznaczony na cel dobroczynny. Nie wiadomo jeszcze >
          >gdzie odbędzie się mecz.

To jest widomosc jak z "Radia Erewań" :D
          Otóż wiadomo że w Łodzi tylko że to będzie drużyna dawnych gwiazd Realu
          (napisalbym "oldboyów", ale patrzac w metryke Zidaneów i Carlosów, znów mogłoby
          wyjść jakieś nieporozumienie )
      • Gość: miszcz z serii cytaty z jagny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 16:43
        "pomijając dzisiejszy start spędziłam tu fajne chwile"
        wierzymy, ze byly to udane wczasy rodzinne :/

• Gość: ConeZonen Re: z serii cytaty z jagny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 16:51
          Nic nie udało mi się zapamiętać z tego co mówiła, głównie ze względu te białe
          gogle, wielkości połowy jej głowy... Ale chyba nic mądrego nie udało jej się
          powiedzieć (m.in. coś takiego, że przyjdzie jej dźwigać honor sportów zimowych
          wraz z Adamem Małyszem).
          • Gość: kibol1 Re: z serii cytaty z jagny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 16:59
            Bycie "ostatnią nadzieją" wyraźnie nie odpowiada naszym sportowcom.
            Jagna spaliła się w blokach, podobnie jak kiedyś Gołota, który będąc nadzieją
            białych dostał niespodziewany omłot od czarnego Kingkonga.
        • Gość: lan Re: z serii cytaty z jagny IP: *.adsl.alicedsl.de 23.02.06, 16:56
          cytat mi na Tytusa, Romka i A`tomka zakrawa:) ale glowy nie dam...
          • Gość: juzek-sz Re: z serii cytaty z jagny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 17:09
            A kto posadził do komentowania dyscyplin alpejskich specjalistów od freestylu?
            Pola = ok, bo zawsze może coś ciekawego powidzieć o koleżnakach z ekipy, poza
            tym jest jednak kimś. A Arek Juszczak fajnie komentował half-pipe, ale o
            twardej desce nie am pojęcia! "Jagna popełniła bład"!. A to odkrycie! Ale
            dlaczego - tego nie powiedział. Albo nie zwrócił uwagę na to, jak Blanka źle
            robiła backside (nie płynnie, tylko krótko i ostro, przez co traciła prędkość
            na każdym z nich). Itd itd. O tym powiedzial by każdy ze snowabordzistó
            trenujący dysc. alpejskie. W eurosporcie mówił np Dorota Żyła z kadry
            młodzieżowej i było OK.
            • Gość: kołek komentarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 17:12
              No tak - dosyć markotny był ten zawodniczy komentarz. Jak siedzieli hokeiści to
              tyle mieli ciekawych rzeczy do powiedzenia!
      • Gość: maksym najwyższy czas chyba odliczać 9 minut do wielkiego IP: *.rutex.pl / *.devs.futuro.pl 23.02.06, 17:22
        świeta. Naprzód Szwajcaria. Miriam pokaż im jak sie gra
      • Gość: maksym dwie minutki jeszcze IP: *.rutex.pl / *.devs.futuro.pl 23.02.06, 17:30
        mam nadzieje, że stacje z chęcią pokażą cały finał, jak nie to pozostanie tylko relacja internetowa, po holendersku, no ale cóż.

Naprzód Szwajcaria. Miriam zrewanżuje się Szwedom za hokej
        • Gość: Kate.g Re: dwie minutki jeszcze IP: *.198.171.66.subscriber.vzavenue.net 23.02.06, 17:46
          Trzeba uczyc sie jezykow obcych.
      • Gość: maksym widać, że taka gra skończy sie po I endzie 0-0 IP: *.rutex.pl / *.devs.futuro.pl 23.02.06, 17:37
        brawo Szwajcaria
        • Gość: ConeZonen Re: Szwecja - Szwajcaria 0:0 (po I endzie) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 17:49
          Ło matko, ale ten sport pasjonujący... Jak nie przymierzając boule, albo darts.
          Być może tylko dla grających, albo ćwiczących cierpliwość. Jestem za
          ograniczniem pchnięć czajników w endach do połowy.

Hehe, Pan Andrzej Person czyta nasz wątek. Pozdrawiamy!
      • Gość: maksym szwedki jak zwykle graja antycurling IP: *.rutex.pl / *.devs.futuro.pl 23.02.06, 17:48
        choćby czelsi za Abramowicza antyfutbol
        tylko defensywa

Person sie odgryzł :)
        • radko3 Re: szwedki jak zwykle graja antycurling 23.02.06, 17:58
          ja chce kurling a nie klan :( fuck TVP
          • Gość: ConeZonen Re: Szwecja-Szwajcaria 2:0 (po II endzie) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 18:03
            Proponuję znaleźć sposób na odbiór Eurosportu. Bo podobna sytuacja może być
            jutro z pierwszym półfinałem hokeja.
            • radko3 Re: Szwecja-Szwajcaria 2:0 (po II endzie) 23.02.06, 18:13
              myslisz, że zafundowanie (przyszłym) teściom kina/teatru/opery na ten czas to
              dobry pomysł?? :>
              • Gość: ConeZonen Re: Szwecja-Szwajcaria 3:2 (po V endzie) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 18:51
                A teraz przesunięty o godzinę według czasu GMT - five o'clock. Wielkiej
                filozofii w tej grze przez te V endów nie dostrzegłem. Bierzmy się lepiej do
                gry, bo łatwiejszej szansy na medal ZIO nie widzę.
                • Gość: Kate.g Re: Szwecja-Szwajcaria 3:2 (po V endzie) IP: *.198.171.66.subscriber.vzavenue.net 23.02.06, 19:08
                  Ale dzis nudy. Wszyscy chyba spia?
                  • Gość: ConeZonen Re: Szwecja-Szwajcaria 3:2 (po V endzie) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 19:16
                    Nie dość, że nudy, to jeszcze Eurosport natychmiast skorzystał z okazji z
                    przerwy w finale curlingu i przeskoczył na łyżwiarstwo figurowe. Dlaczego nie
                    lubię tego sportu, szczególnie w wykonaniu solistów? Kiedyś stanąłem przed
                    lustrem i zacząłem tańczyć. Wtedy zobaczyłem jak idiotycznie to wygląda.
                    • Gość: ConeZonen Re: Szwecja-Szwajcaria 5:2 (po VII endzie) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 19:36
                      Szwajcarki, przegrywając 4:2, miały ostatni kamień w partii i szansę na
                      wygranie end'u 3:0, ale poprzez dziwne zagranie swojego skipa, to Szwedki
                      wygrały partię 1:0. Jestem ciekaw, czy Szwajcarka specjalnie tak zrobiła, chcąc
                      mieć ostatni kamień w VIII endzie, czy jednak był to jej błąd.
                      • kubok Re: Szwecja-Szwajcaria 5:2 (po VII endzie) 23.02.06, 19:46
                        jezeli mialy szanse wygrac3-0 to pewnie by tak zrobily, a tak pewnie blad i du.a
                        blada.
                        • Gość: ConeZonen Re: Szwecja-Szwajcaria 5:4 (po VIII endzie) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 19:54
                          Tym razem dużo lepsze ostatnie zagranie Szwajcarek, które wygrywają end'a 2:0,
                          ale dziewiątego kończyć będą Szwedki.
                          • Gość: ConeZonen Re: Szwecja-Szwajcaria 6:4 (po IX endzie) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 20:09
                            Szwedki wygrywają end'a 1:0, no i rozpoczyna się decydująca partia, którą
                            kończyć będą Szwajcarki.
                            • kubok Gdzie mozna zobaczyc ? 23.02.06, 20:12
                              • halfoat Re: Gdzie mozna zobaczyc ? 23.02.06, 20:14
                                w tej chwili w tvp
                                • kubok z odtworzenia 23.02.06, 20:15
                                • Gość: ConeZonen Re: Gdzie mozna zobaczyc ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 20:15
                                  Tia, z odtworzenia...
                                  • halfoat Re: Gdzie mozna zobaczyc ? 23.02.06, 20:19
                                    gdy się nie ma co się lubi...
                                    • kubok Re: Gdzie mozna zobaczyc ? 23.02.06, 20:20
                                      Tylko jest decydujacy end a ja nie wiem gdzie go zobaczyc
                                      ale pewnie i tak juz po ptakach
                                      • Gość: ConeZonen Re: Szwecja - Szwajcaria 6:6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 20:22
                                        2:0 dla Szwajcarek w X endzie i dogrywka.
                                        • Gość: ConeZonen Re: Decydujący moment... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 20:43
                                          Ostatni kamień wypuszcza skip Szwecji. Szwedki w ciężkiej sytuacji. Muszą
                                          zrobić double take-out przy ciężkim ustawieniu dwóch kamieni Szwajcarek...
                                          • Gość: ConeZonen Re: Szwecja - Szwajcaria 7:6 (po dogrywce) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 20:44
                                            Znakomite zagranie Norberg. 1:0 dla Szwedek w dogrywce. Gratulujemy precyzji!
                      • Gość: ConeZonen Czy wiecie, że... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 19:46
                        Szwajcaria ma 6 programów telewizji publicznej. Dwa po niemiecku, dwa po włosku
                        i dwa po francusku. Na trzech z nich pokazywany jest bez żadnych przerw
                        finałowy mecz curlingu kobiet.
      • dymiacy_piecyk Czy ona nie ma jakichś polskich przodków? 23.02.06, 19:37
        23.2.Turyn (PAP/AFP) - Szwedzka snowboardzistka Sara Fischer
        została zdyskwalifikowana podczas olimpijskich zawodów slalomu
        giganta równoległego za falstart popełniony przed drugim biegiem
        eliminacyjnym.

Najbardziej frustrujące dla zawodniczki może być to, że falstart
        został wywołany... telefonem komórkowym.

"Kiedy brzmiały jeszcze sygnały oznaczające odliczanie czasu do
        startu, nagle zadzwonił telefon komórkowy jednego z oficjeli
        obecnych na starcie. Byłam przekonana, że to ostatni z sygnałów i
        wyskoczyłam z bramki startowej. Ta jednak była jeszcze zamknięta i
        upadłam" - opowiadała Sara Fisher.

"Powinnam pozostać na miejscu i zgodnie z regulaminem czekać na
        nowy sygnał startu, ale zdenerwowana rozpoczęłam zjazd" -
        tłumaczyła reprezentantka Szwecji.

"Zaraz po tym zatrzymałam się, znam bowiem regulamin. Nie
        zjechałam do końca, by nie niszczyć toru - mówiła Fisher. - Trudno
        jest zareagować odpowiednio w takiej nieoczekiwanej sytuacji".

"Jestem smutna, bowiem ten start przekreślił cztery lata
        przygotowań do igrzysk. Ale jako studentce medycyny zdarzało mi
        się widzieć ludzi w sytuacjach dużo bardziej tragicznych niż moja,
        dlatego nie będę płakać".

25-letnia Szwedka uzyskała czternasty czas pierwszego przejazdu
        slalomu i miała szanse na awans do kolejnej rundy zawodów. (PAP)
      • Gość: julobubi curling IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 19:54
        No i w koncu curling doczekal sie swoich 5 minut, niestety dopiero finalowe
        spotkanie pan,ale zawsze! Wreszcie nie bedzie przerywnikiem:):)
        • Gość: ConeZonen Re: "Norweskie gazety opatrzyły..." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 20:04
          Klasyfikacja medalowa ZIO w Salt Lake City 2002:
          1. Norwegia 13 złotych, 5 srebrnych, 7 brązowych = razem 25

Dla nich to rzeczywiście musi być małe trzęsienie ziemi, którego raczej nie
          przebijają wyczyny naszych olimpijczyków.
      • mocny_full Re: Igrzyska na żywo - dzień 13. 23.02.06, 20:13
        W Obornikach Śląskich też Was czytają :)
        • Gość: anonin Re: Igrzyska na żywo - dzień 13. IP: 195.245.213.* 23.02.06, 20:15
          w TVP tez Was czytaja!!!
      • Gość: Gość Nawet Chuck Norris IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 23.02.06, 20:22
        Nawet Chuck Norris startując w barwach polskiej ekipy w Turynie nie dałby rady
        zająć wyższego miejsca niż piąte
        • Gość: daster Re: Nawet Chuck Norris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 20:24
          czy jakas stacja pokazuje final naszej ulubionej dyscypliny na zywo?! blagam o
          pomoc!!;))
        • Gość: arceli Norris "na żywca"? IP: *.225.121.1.bait.pl 23.02.06, 21:20
          Nawet Chuck Norris nie był transmitowany "na żywo" przez TVP. Ale poślizg
          wynosił tylko pół obrotu.
      • grooszek Re: Igrzyska na żywo - dzień 13. 23.02.06, 20:27
        ja nie jestem fanem rzucania czajnikiem, ale czy ktos wie, dlaczego tvp nadaje
        powtorke meczu, ktory sie jeszcze nie skonczyl???? wg relacji jest teraz
        dogrywka, a tvp nam prezentuje drugi end sprzed 2 godzin ponad....
        • halfoat Re: Igrzyska na żywo - dzień 13. 23.02.06, 20:28
          bo tvp ma nas za durniów
          • Gość: daster Re: Igrzyska na żywo - dzień 13. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 20:30
            trzeba by jakis protest zorganizowac powaznie, bo to jest zwykly skandal!!
            kpina..
            • Gość: Melka Lyzwiarstwo figurowe IP: *.chello.pl 23.02.06, 20:35
              Juz startuja solistki, transmisja live na Eurosporcie. Najlepsze po 22 .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka