crazy A Jagna jest załamana... 23.02.06, 14:55 Widzieliście???? schowała załzawione oczka za goglami i tak została.... Prawie Mistrzyni Olimpijska.... Prawie, robi wielką różnicę ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
klapounio Re: A Jagna jest załamana... 23.02.06, 15:05 Zwracam honor. Nie udalo sie i tyle. Moze ona rzeczywiscie jednak nie nasza...? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maksym czy mateja już zadebiutuje w realu wtedy IP: *.rutex.pl / *.devs.futuro.pl 23.02.06, 15:09 może zorganizować mecz wtedy pod skocznią w zakopanem, Odpowiedz Link Zgłoś
klapounio Re: czy mateja już zadebiutuje w realu wtedy 23.02.06, 15:11 Czy tym razem srodki uzyskane z meczu zasila konto stowarzyszenia opiekujacego sie chorymi na dystrofię mozgowa i ich rodzinami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k?r?ś real Madryt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 15:11 Czy to prawda że za 2 tygodnie ma zadebiutować w meczu LM z arsenalem nasz człowiek w tym daremnym Realu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maksym jak to jest, ze u nas młodzi zawsze mają czas IP: *.rutex.pl / *.devs.futuro.pl 23.02.06, 15:13 a u innych już zdobywają medale: przykłąd choćby ta Niemka w snowbordzie Odpowiedz Link Zgłoś
klapounio Re: jak to jest, ze u nas młodzi zawsze mają czas 23.02.06, 15:20 a jak to jest, ze u nas, jak ktokolwiek nawet zdobywa medale na Igrzyskach (dla przypomnienia: co cztery lata), to tefaupe tez ma czas i sie wypina uprzejmnie na wszystkich? Odpowiedz Link Zgłoś
klapounio Prze(waga) 23.02.06, 15:23 Pani komentujaca snowboard na Eurosporcire powiada, ze zawodniczki lzejsze sa zwrotniejsze, a te ciezsze - szybsze. O innych atutach, tudziez przewagach nie wspominala. Moze TU cos jest na rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helmut "nierówność terenu" IP: *.chello.pl 23.02.06, 15:24 Panowie... Ekspert w TVP S.A. dobitnie stwierdził, że przyczyną niepowodzenia naszej dzielnej olimpijki Jagny M. była "nierówność terenu". Przecież to urodziwe dziewczę do olimpiady przygotowywało się pod Elblągiem !!! A Włosi nam zrobili na złość i olimpiadę postanowili zrobić w górach !!! Żałuję tylko, że występu naszej dzielnej zawodniczki nie komentował Włodzimierz "prawdziwy mężczyzna" Szaranowicz - stwierdziłby zapewne, że Jagna to piękna kobieta, a Kuttin ją po prostu źle przygotował... Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Mateja 23.02.06, 15:25 Chciałbym zauważyć, że Mateja już gra w Madrycie. Wprawdzie jest to Mateja Kezman i gra w Atletico, ale to już coś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peet Narcyzy w studiu TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 15:27 Tak się zastanawiam dla kogo jest ta olimpiada? Wydaje mi się że dla popisów krasomówczych i wątpliwej jakości humoru jaki prezentują w studiu TVP jej dziennikarze. Przykład z dzisiaj: biatlon kobiet, nawet polki występują a telewizja podobno polska łączy się ze studiem i widzowie zmuszeni są oglądać studio zamiast biegnące dziewczyny. Całe szczęście że jest eurosport. Odpowiedz Link Zgłoś
klapounio Nasze zawodniczki tym razem bez medalu 23.02.06, 15:29 albowiem "niezbadane sa wyroki w snowboardzie" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Narcyzy w studiu TVP 23.02.06, 15:29 o hokeju też opowiadali zamiast pokazywać Odpowiedz Link Zgłoś
crazy Re: K. Trojanski 23.02.06, 15:38 To i tak dobrze, że wszystko w rękach konia, a nie koń w czyichś rękach, bo mogłoby zrobić się nieobyczajnie ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sirjarowit Re: K. Trojanski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 15:41 ale oni pisza ze zlapali konia wiec pewnie reka lub oburacz - juz jest nieobyczajnie i antypolsko bo to kon trojanski nie polski Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: K. Trojanski 23.02.06, 15:43 brzydko się bawią panowie w redakcji, oj brzydko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sirjarowit Re: K. Trojanski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 15:45 teraz powstaje pytanie kogo to kon jest tak namietnie sciskany ? bo jaki juz wiemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konioscisk Re: K. Trojanski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 15:46 puscie to swinstwo !!! natychmiast Odpowiedz Link Zgłoś
simondigaddo koń trojański 23.02.06, 15:36 " Złapaliśmy konia trojańskiego. Spodziewajcie się przerw w relacji." Dajcie ogłos paszczą ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
qubacz UWOLNIĆ KONIA! 23.02.06, 15:42 UWOLNIĆ KONIA! UWOLNIĆ KONIA! to gatunek zagrożony wymarciem! Odpowiedz Link Zgłoś
erneste Ostateczne wyniki-snowboard (kobiety) 23.02.06, 15:38 Ostateczne wyniki: 1. Daniela Meuli (Szwajcaria) 2. Amelie Kober (Niemcy) 3. Rosey Fletcher (USA) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 20060223 "znamy przyczynę niepowodzenia Marczułajtis!" IP: *.adsl.inetia.pl 23.02.06, 15:41 Jeśli wszystkie informacje w Wyborczej są tak rzetelne jak ten cytat to przestanę ją czytać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol1 Polska i Białoruś najlepszymi sąsiadami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 15:45 Z naszych sąsiadów tylko Białoruś nie pozostawiła nas samych w gronie krajów "Trzeciego Świata" bez dorobku medalowego. Dzisiaj w sztafecie biathlonowej było blisko - 4 miejsce Białorusinek ... "Prawdziwych przyjaciół poznajesz w biedzie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghj1 Re: Igrzyska na żywo - dzień 13. IP: *.bielsko.dialog.net.pl 23.02.06, 15:46 Czeska tv transmituje snowbord (ćwierćfinały, półfinały i finały) a w tvp ględzenie z polskimi nieudacznikami. Kompromitacja !!! Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Igrzyska na żywo - dzień 13. 23.02.06, 15:49 ciągnie swój do swego (czyt. tvp do polskich sportowców) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate.g Re: Igrzyska na żywo - dzień 13. IP: *.198.171.66.subscriber.vzavenue.net 23.02.06, 16:24 Bo w tvp lubia gadac. Przed kazdymi zawodami zawsze sa przemowy, pytania, odpowiedzi, wynurzenia gosci, redaktorow, przechodniow itd. Polacy sa otwarci i lubia sie dzielic swoimi przypuszczeniami, myslami i tym co czuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manuel Re: Igrzyska na żywo - dzień 13. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 15:49 OJ gdybym ja coś umiał robić oprócz tych kanapek to już byśmy mieli ze dwa czarne medale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate.g Re: Igrzyska na żywo - dzień 13. IP: *.198.171.66.subscriber.vzavenue.net 23.02.06, 16:37 A nie ma to dzis jakiegos hokeja zeby rozruszac towarzystwo? Ale jest za to curling. Dzis i jutro. Nie jest zle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Ligocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 16:45 Pola Ligocka w studiu TVP zadeklarowała, że przerzuca się na curling, jupi! :) Odpowiedz Link Zgłoś
erneste rzetelność Wyborczej:) 23.02.06, 15:59 >> Internauta ostrzega: "Jeśli wszystkie informacje w Wyborczej są tak >> rzetelne jak ten cytat to przestanę ją czytać". >> Nie obiecywaliśmy rzetelności, miły panie. Nie my. Hmm ... dość odważna i bezpośrednia deklaracja ze strony dziennikarzy "Gazety Wyborczej"... Co prawda, od dziennikarzy - według mnie - można albo nawet należy wymagać rzetelności, nawet gdy wcześniej jej nie obiecywali ale i tak trzeba przyznać, że deklaracja ta budzi pewnego rodzaju podziw - rzadko kiedy dziennikarze "Wyborczej" tak otwarcie mówią o tym w jaki sposób traktują swoją "misję dziennikarską"... Inna sprawa, że w rzetelność "Wyborczej" i tak już od dawna chyba nikt nie wierzył:)... Odpowiedz Link Zgłoś
jabbur Re: rzetelność Wyborczej:) 23.02.06, 18:32 Ejże! To portal gazeta.pl, nie jakaś GW Prosimy nas nie utożsamiać z poważnymi drętwiakami ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Dla sceptyków 23.02.06, 18:36 Kto powiedział, że curling nie jest piękny ? www.curling.pl/index_pl.php?tresc_pl=051209_kalendarz.html Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Curling 23.02.06, 18:39 "A swoją drogą napisaliśmy do dwóch klubów curlingowych, czy możemy spróbować zagrać. Owszem, możemy spróbować, ale zapisać się na listę oczekujących. Rewelacja. " co świadczy o dużym zainteresowaniu, większym niż możliwości tychże klubów pewnie. Które to kluby ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate.g Re: Dla sceptyków IP: *.198.171.66.subscriber.vzavenue.net 23.02.06, 18:41 curling tak, ona nie (tylko rozebrana). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol1 Czemu red. sportowa TVP nie uruchomi audiotele? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 16:17 Oglądalność i zyski z reklam w sąsiedztwie "wydzwonionych" transmisji byłyby większe, a występy Polaków możnaby przecież puścić dla zainteresowanych z magnetowidu po wieczornej "Panoramie". Odpowiedz Link Zgłoś
ashton bon mot 23.02.06, 16:34 Moja mama mówi w podobnych przypadkach "sralis mazgalis duptus rewerentus" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ConeZonen Re: "Tej Gemby nie rozbawi..." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 16:56 Chyba o Pana Kleksa, rozchodzi Wam się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosynier09 Re: "Tej Gemby nie rozbawi..." IP: *.imagemerchant.pl / 217.153.45.* 23.02.06, 16:59 nie o Pana Kleksa, tylko o Przygody Jonki, Jonka i Kleksa - Porwanie Księżniczki. "Marynarze słonych wód, bardzo lubią z mydła miód, gdy się pienią niespodzianie, myją szyję robią pranie" lalalalalala Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: "Tej Gemby nie rozbawi..." 23.02.06, 17:11 do sportowców: "Miałeś chamie złoty róg, ostał Ci się ino sznur." do kibiców: "Tak by się nam serce śmiało do ogromnych, wielkich rzeczy, a tu pospolitość skrzeczy, a tu pospolitość tłoczy, włazi w usta, uszy, oczy." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ConeZonen Re: "Tej Gemby nie rozbawi..." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 17:11 No, tak. Coś dzwoniło, ale nie w tym kościele. Komiksy Pani Eugenii Pawel- Kroll. To już niemal prehistoria... Odpowiedz Link Zgłoś
klapounio Re: bon mot 23.02.06, 16:57 Bodajze Witkacy, po intensywnym zazywaniu bialego proszku, opisal (narysowal) swoj stan jako dialektyke bydlecej metafizyki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ConeZonen Re: bon mot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 17:30 "Ja to, proszę pana mam bardzo dobre połączenia. Wstaję rano, za piętnaście trzecia - latem to już widno. Za piętnaście trzecia jestem ogolony, bo golę się wieczorem, śniadanie jadam na kolację, tylko wstaję i wychodzę. -No, ubierasz się pan. -W płaszcz, jak pada. Opłaca mi się rozbierać po śniadaniu? -Fakt. -Do PKS mam 5 kilometry. O czwartej za piętnaście jest PKS. -I zdążasz pan? -Nie, ale i tak mam dobrze, bo jest przepełniony i nie zatrzymuje się -He, he, he. Przystanek idę do mleczarni, to jest godzinka. Potem szybko wiozą mnie do Szymanowa. Mleko, widzi pan, ma najszybszy transport, inaczej się zsiada. W Szymanowie zsiadam, znoszę bańki i łapie EKD. Na Ochocie - w elektryczny do Stadionu. A potem to już mam z górki, bo tak: 119, przesiadka w 13- tkę, przesiadka w 345 i jestem w domu, znaczy w robocie. I jest za piętnaście siódma, to jeszcze mam kwadrans, to sobie obiad jem w bufecie. To po fajrancie już nie musze zostawać żeby jeść, tylko prosto do domu. I góra 22.50 jestem z powrotem. Gole się, jem śniadanie i idę spać." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszcz Real w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 16:36 >14:45: Jeden z najsłynniejszych piłkarskich zespołów świata - Real Madryt - >zagra w Polsce. Spotkanie z gwiazdami polskiego sportu odbędzie się 20 maja, a >dochód z niego zostanie przeznaczony na cel dobroczynny. Nie wiadomo jeszcze > >gdzie odbędzie się mecz. To jest widomosc jak z "Radia Erewań" :D Otóż wiadomo że w Łodzi tylko że to będzie drużyna dawnych gwiazd Realu (napisalbym "oldboyów", ale patrzac w metryke Zidaneów i Carlosów, znów mogłoby wyjść jakieś nieporozumienie ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszcz z serii cytaty z jagny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 16:43 "pomijając dzisiejszy start spędziłam tu fajne chwile" wierzymy, ze byly to udane wczasy rodzinne :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ConeZonen Re: z serii cytaty z jagny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 16:51 Nic nie udało mi się zapamiętać z tego co mówiła, głównie ze względu te białe gogle, wielkości połowy jej głowy... Ale chyba nic mądrego nie udało jej się powiedzieć (m.in. coś takiego, że przyjdzie jej dźwigać honor sportów zimowych wraz z Adamem Małyszem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol1 Re: z serii cytaty z jagny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 16:59 Bycie "ostatnią nadzieją" wyraźnie nie odpowiada naszym sportowcom. Jagna spaliła się w blokach, podobnie jak kiedyś Gołota, który będąc nadzieją białych dostał niespodziewany omłot od czarnego Kingkonga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lan Re: z serii cytaty z jagny IP: *.adsl.alicedsl.de 23.02.06, 16:56 cytat mi na Tytusa, Romka i A`tomka zakrawa:) ale glowy nie dam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juzek-sz Re: z serii cytaty z jagny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 17:09 A kto posadził do komentowania dyscyplin alpejskich specjalistów od freestylu? Pola = ok, bo zawsze może coś ciekawego powidzieć o koleżnakach z ekipy, poza tym jest jednak kimś. A Arek Juszczak fajnie komentował half-pipe, ale o twardej desce nie am pojęcia! "Jagna popełniła bład"!. A to odkrycie! Ale dlaczego - tego nie powiedział. Albo nie zwrócił uwagę na to, jak Blanka źle robiła backside (nie płynnie, tylko krótko i ostro, przez co traciła prędkość na każdym z nich). Itd itd. O tym powiedzial by każdy ze snowabordzistó trenujący dysc. alpejskie. W eurosporcie mówił np Dorota Żyła z kadry młodzieżowej i było OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kołek komentarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 17:12 No tak - dosyć markotny był ten zawodniczy komentarz. Jak siedzieli hokeiści to tyle mieli ciekawych rzeczy do powiedzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maksym najwyższy czas chyba odliczać 9 minut do wielkiego IP: *.rutex.pl / *.devs.futuro.pl 23.02.06, 17:22 świeta. Naprzód Szwajcaria. Miriam pokaż im jak sie gra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maksym dwie minutki jeszcze IP: *.rutex.pl / *.devs.futuro.pl 23.02.06, 17:30 mam nadzieje, że stacje z chęcią pokażą cały finał, jak nie to pozostanie tylko relacja internetowa, po holendersku, no ale cóż. Naprzód Szwajcaria. Miriam zrewanżuje się Szwedom za hokej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate.g Re: dwie minutki jeszcze IP: *.198.171.66.subscriber.vzavenue.net 23.02.06, 17:46 Trzeba uczyc sie jezykow obcych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maksym widać, że taka gra skończy sie po I endzie 0-0 IP: *.rutex.pl / *.devs.futuro.pl 23.02.06, 17:37 brawo Szwajcaria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ConeZonen Re: Szwecja - Szwajcaria 0:0 (po I endzie) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 17:49 Ło matko, ale ten sport pasjonujący... Jak nie przymierzając boule, albo darts. Być może tylko dla grających, albo ćwiczących cierpliwość. Jestem za ograniczniem pchnięć czajników w endach do połowy. Hehe, Pan Andrzej Person czyta nasz wątek. Pozdrawiamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maksym szwedki jak zwykle graja antycurling IP: *.rutex.pl / *.devs.futuro.pl 23.02.06, 17:48 choćby czelsi za Abramowicza antyfutbol tylko defensywa Person sie odgryzł :) Odpowiedz Link Zgłoś
radko3 Re: szwedki jak zwykle graja antycurling 23.02.06, 17:58 ja chce kurling a nie klan :( fuck TVP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ConeZonen Re: Szwecja-Szwajcaria 2:0 (po II endzie) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 18:03 Proponuję znaleźć sposób na odbiór Eurosportu. Bo podobna sytuacja może być jutro z pierwszym półfinałem hokeja. Odpowiedz Link Zgłoś
radko3 Re: Szwecja-Szwajcaria 2:0 (po II endzie) 23.02.06, 18:13 myslisz, że zafundowanie (przyszłym) teściom kina/teatru/opery na ten czas to dobry pomysł?? :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ConeZonen Re: Szwecja-Szwajcaria 3:2 (po V endzie) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 18:51 A teraz przesunięty o godzinę według czasu GMT - five o'clock. Wielkiej filozofii w tej grze przez te V endów nie dostrzegłem. Bierzmy się lepiej do gry, bo łatwiejszej szansy na medal ZIO nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate.g Re: Szwecja-Szwajcaria 3:2 (po V endzie) IP: *.198.171.66.subscriber.vzavenue.net 23.02.06, 19:08 Ale dzis nudy. Wszyscy chyba spia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ConeZonen Re: Szwecja-Szwajcaria 3:2 (po V endzie) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 19:16 Nie dość, że nudy, to jeszcze Eurosport natychmiast skorzystał z okazji z przerwy w finale curlingu i przeskoczył na łyżwiarstwo figurowe. Dlaczego nie lubię tego sportu, szczególnie w wykonaniu solistów? Kiedyś stanąłem przed lustrem i zacząłem tańczyć. Wtedy zobaczyłem jak idiotycznie to wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ConeZonen Re: Szwecja-Szwajcaria 5:2 (po VII endzie) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 19:36 Szwajcarki, przegrywając 4:2, miały ostatni kamień w partii i szansę na wygranie end'u 3:0, ale poprzez dziwne zagranie swojego skipa, to Szwedki wygrały partię 1:0. Jestem ciekaw, czy Szwajcarka specjalnie tak zrobiła, chcąc mieć ostatni kamień w VIII endzie, czy jednak był to jej błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
kubok Re: Szwecja-Szwajcaria 5:2 (po VII endzie) 23.02.06, 19:46 jezeli mialy szanse wygrac3-0 to pewnie by tak zrobily, a tak pewnie blad i du.a blada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ConeZonen Re: Szwecja-Szwajcaria 5:4 (po VIII endzie) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 19:54 Tym razem dużo lepsze ostatnie zagranie Szwajcarek, które wygrywają end'a 2:0, ale dziewiątego kończyć będą Szwedki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ConeZonen Re: Szwecja-Szwajcaria 6:4 (po IX endzie) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 20:09 Szwedki wygrywają end'a 1:0, no i rozpoczyna się decydująca partia, którą kończyć będą Szwajcarki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ConeZonen Re: Gdzie mozna zobaczyc ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 20:15 Tia, z odtworzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Gdzie mozna zobaczyc ? 23.02.06, 20:19 gdy się nie ma co się lubi... Odpowiedz Link Zgłoś
kubok Re: Gdzie mozna zobaczyc ? 23.02.06, 20:20 Tylko jest decydujacy end a ja nie wiem gdzie go zobaczyc ale pewnie i tak juz po ptakach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ConeZonen Re: Szwecja - Szwajcaria 6:6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 20:22 2:0 dla Szwajcarek w X endzie i dogrywka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ConeZonen Re: Decydujący moment... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 20:43 Ostatni kamień wypuszcza skip Szwecji. Szwedki w ciężkiej sytuacji. Muszą zrobić double take-out przy ciężkim ustawieniu dwóch kamieni Szwajcarek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ConeZonen Re: Szwecja - Szwajcaria 7:6 (po dogrywce) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 20:44 Znakomite zagranie Norberg. 1:0 dla Szwedek w dogrywce. Gratulujemy precyzji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ConeZonen Czy wiecie, że... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 19:46 Szwajcaria ma 6 programów telewizji publicznej. Dwa po niemiecku, dwa po włosku i dwa po francusku. Na trzech z nich pokazywany jest bez żadnych przerw finałowy mecz curlingu kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
dymiacy_piecyk Czy ona nie ma jakichś polskich przodków? 23.02.06, 19:37 23.2.Turyn (PAP/AFP) - Szwedzka snowboardzistka Sara Fischer została zdyskwalifikowana podczas olimpijskich zawodów slalomu giganta równoległego za falstart popełniony przed drugim biegiem eliminacyjnym. Najbardziej frustrujące dla zawodniczki może być to, że falstart został wywołany... telefonem komórkowym. "Kiedy brzmiały jeszcze sygnały oznaczające odliczanie czasu do startu, nagle zadzwonił telefon komórkowy jednego z oficjeli obecnych na starcie. Byłam przekonana, że to ostatni z sygnałów i wyskoczyłam z bramki startowej. Ta jednak była jeszcze zamknięta i upadłam" - opowiadała Sara Fisher. "Powinnam pozostać na miejscu i zgodnie z regulaminem czekać na nowy sygnał startu, ale zdenerwowana rozpoczęłam zjazd" - tłumaczyła reprezentantka Szwecji. "Zaraz po tym zatrzymałam się, znam bowiem regulamin. Nie zjechałam do końca, by nie niszczyć toru - mówiła Fisher. - Trudno jest zareagować odpowiednio w takiej nieoczekiwanej sytuacji". "Jestem smutna, bowiem ten start przekreślił cztery lata przygotowań do igrzysk. Ale jako studentce medycyny zdarzało mi się widzieć ludzi w sytuacjach dużo bardziej tragicznych niż moja, dlatego nie będę płakać". 25-letnia Szwedka uzyskała czternasty czas pierwszego przejazdu slalomu i miała szanse na awans do kolejnej rundy zawodów. (PAP) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julobubi curling IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 19:54 No i w koncu curling doczekal sie swoich 5 minut, niestety dopiero finalowe spotkanie pan,ale zawsze! Wreszcie nie bedzie przerywnikiem:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ConeZonen Re: "Norweskie gazety opatrzyły..." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 20:04 Klasyfikacja medalowa ZIO w Salt Lake City 2002: 1. Norwegia 13 złotych, 5 srebrnych, 7 brązowych = razem 25 Dla nich to rzeczywiście musi być małe trzęsienie ziemi, którego raczej nie przebijają wyczyny naszych olimpijczyków. Odpowiedz Link Zgłoś
mocny_full Re: Igrzyska na żywo - dzień 13. 23.02.06, 20:13 W Obornikach Śląskich też Was czytają :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonin Re: Igrzyska na żywo - dzień 13. IP: 195.245.213.* 23.02.06, 20:15 w TVP tez Was czytaja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Nawet Chuck Norris IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 23.02.06, 20:22 Nawet Chuck Norris startując w barwach polskiej ekipy w Turynie nie dałby rady zająć wyższego miejsca niż piąte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daster Re: Nawet Chuck Norris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 20:24 czy jakas stacja pokazuje final naszej ulubionej dyscypliny na zywo?! blagam o pomoc!!;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arceli Norris "na żywca"? IP: *.225.121.1.bait.pl 23.02.06, 21:20 Nawet Chuck Norris nie był transmitowany "na żywo" przez TVP. Ale poślizg wynosił tylko pół obrotu. Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Igrzyska na żywo - dzień 13. 23.02.06, 20:27 ja nie jestem fanem rzucania czajnikiem, ale czy ktos wie, dlaczego tvp nadaje powtorke meczu, ktory sie jeszcze nie skonczyl???? wg relacji jest teraz dogrywka, a tvp nam prezentuje drugi end sprzed 2 godzin ponad.... Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Igrzyska na żywo - dzień 13. 23.02.06, 20:28 bo tvp ma nas za durniów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daster Re: Igrzyska na żywo - dzień 13. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 20:30 trzeba by jakis protest zorganizowac powaznie, bo to jest zwykly skandal!! kpina.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melka Lyzwiarstwo figurowe IP: *.chello.pl 23.02.06, 20:35 Juz startuja solistki, transmisja live na Eurosporcie. Najlepsze po 22 . Odpowiedz Link Zgłoś