Gość: ira IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 13:51 Brawo Justynka!!! Pokazałaś chłopakom jak trzeba walczyć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czystekino Re: Justyna Kowalczyk 24.02.06, 14:13 a mnie tylko śmieszą media, jeszcze kilka dni temu, gdy zasłabła to prawie żywcem ją zjedli, dzisiaj wychwalają pod niebiosa... Obłuda i fałsz. Dla Justyny BRAWO, pokazała klasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myslaca dama Re: Justyna Kowalczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 16:32 wlasnie. od pewnego czasu zastanawialam sie co bedzie, gdyby jednak ktos z naszej ekipy wywalczyl medal... no i wlasnie moje przypuszczenia sie sprawdzily. "łamaga" zamieniona w super dziewczyne, cudowna Justynke, ktorej wszyscy dziennikarze beda teraz wchodzic za przeproszeniem do tyłka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Justyna Kowalczyk IP: *.216.41.6.conversent.net 24.02.06, 17:28 Stare przyslowie pszczol mowi, "sukces ma wielu ojcow, porazka jest sierota" :o( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynek Re: Justyna Kowalczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 14:55 rewelacja bieg mistrzostwo swiata. ciezko zdobywac medale polakom jak w polskim zwiazku sami zlodzieje i bandyci. jeszcze raz gratuluje medalu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasik Re: Justyna Kowalczyk IP: *.toya.net.pl 24.02.06, 17:14 Gratuluje Justynko medalu. Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: Justyna Kowalczyk 24.02.06, 17:19 Najpierw dzinnikarze jak otumanieni nakrecają nasze szanse na medal, potem strasznie mądrzy, jak nic nie wychodzi, a teraz to w du.pę włażą z pochwałami. A potem panienka w TVP1 w studio olimpijskim mówi, że presja to wina kibiców żądnych medali! Brawo Justyna, szkoda, że nie złoto, ale nieźle dałaś popalić starym wyjadaczkom :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Justyna Kowalczyk IP: *.acn.waw.pl 25.02.06, 00:57 Pani Justyno ! Gratuluję ! Za 4 lata będzie Pani najlepsza !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieto Re: Justyna Kowalczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 18:56 Gorąco gratuluję Justyno!!! Na przekór wszystkiemu i wszystkim a zwłaszcza tym nieudacznym dziennikarzom i komentatorom którzy plotą w TV co im ślina na język przyniesie zapominając o swojej misji jaką mają wykonać.Jeżdżę na nartach w Twojej rodzinnej Kasinie na śnieżnicy pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujo Re: Justyna Kowalczyk IP: *.lublin.mm.pl 24.02.06, 20:56 Wstyd! Poprostu wstyd! Jako jedyna uratowałaś honor naszej kadry.Zawsze w ciebie wierzyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Co za optymizm;-))) IP: *.acn.waw.pl 25.02.06, 01:05 "Justyna Kowalczyk rozerwał czołówkę". Cytat z GW, wystarczy? Nauczylibyście się pisać po polsku, debile z Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QQ I czym tu sie rajcowac ? Jakas niszowa dyscyplina IP: *.csk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.06, 09:16 wielki mi kur** sukces polskiego sportu ; ) ja rozumiem zeby sie cieszyc tym co mamy, ale nie do przesady :] nie robcie z tej biegaczki bohaterki narodowej. zeby jeszcze wygrala :| jeden brazowy medal w blisko 40milionowym kraju, gdzie przez pol roku jest zima. siech na sali. moze kiedys polacy osiagna cos w bardziej znaczacym sporcie. bo nie mam ochoty ogladac biegu na 30km, przeciez to nudne jak flaki z olejem. a hokej ;d gdyby nie hokej to by ta olimpiade wszyscy cieplym moczem olali ;) jeszcze jazda figurowa jako taka jest ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: I czym tu sie rajcowac ? Jakas niszowa dyscyp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 10:54 no wlasnie. zawsze na forum pojawi sie jakis cwok jak ty QQ. gratulacje dla justyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QQ Ćwok to cie spłodził IP: *.csk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.06, 11:33 ahh nie ma to jak minimalizm :] Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Biegi narciarskie? Niszowa dyscyplina? 25.02.06, 19:36 Może w twoich Kaczych Dołach, gdzie głowną dyscyplina sportową jest rzut kuflem. Jesteś smiesznym idiotą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakub Re: Justyna Kowalczyk IP: *.icpnet.pl 25.02.06, 17:05 justyna wejdziesz na moja stronkę www.kubalechpoznan.webpark.pl i się wpisz do księgi gości oki ja ci gratuluje tego zwycięstwó masz tyle samo lat co ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek z N Z L Re: Justyna Kowalczyk IP: *.jetstream.xtra.co.nz 25.02.06, 21:23 Brawo!!!!! bardzo sie Cieszymy ze sukcesu rowniez w Nowej Zelandii , i zapraszamy na trenigii do tego kraju + 64 9 475 57 57 Go Vibe LTD Unit W 6 Rosendale Rd Albany New Zealand Leszek Malinowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Justyna Kowalczyk - brawa IP: *.kom / *.os1.kn.pl 26.02.06, 20:37 Bardzo dzielna i sympatyczna dziewczyna. Duże brawa i gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betka Re: Justyna Kowalczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 15:27 postarała się i miala o co walczyć. Byle tak dalej a zostanie wielką mistrzynią świata gratuluje jej i wszystkim tym którzy uważają tak samo jak ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gonia Justyna Kowalczyk IP: *.68.88.134.ustrzyki88.tnp.pl 10.09.06, 10:52 Lubie Cię Odpowiedz Link Zgłoś