Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Justyna Kowalczyk: Fajnie było

24.02.06, 18:41
    Jestem pełna podziwu dla Justyny! Co za charakter! Życzę wielu, wielu
    medali...i tego złotego też :)))
    Obserwuj wątek
      • Gość: Nałęcz Justyna Kowalczyk: Fajnie było IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 18:43
        yeah, yeah WRESZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • deltalima Re: Justyna Kowalczyk: Fajnie było 24.02.06, 19:00
        przed telewizorem też było fajnie! ależ emocje! justynko, dziękuję.
        • Gość: m Re: Justyna Kowalczyk: Fajnie było IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 22:02
          no nie wiem czy było fajnie.
          Pikawa mało mi nie wyskoczyła:))
          • Gość: kibic Re: Justyna Kowalczyk: Fajnie było IP: *.gdynia.mm.pl 24.02.06, 22:49
            no, ja też się od kanapy kijkami odpychałem byle pomóc.
      • obserwatorpl2005 Re: Justyna Kowalczyk: Fajnie było 24.02.06, 19:05
        Jeszcze raz gratulacje medalu!
        Po raz kolejny, na miejscu dziennikarzy oszczedzilbym sobie sugestie: dostanie
        pani 60 tys, dostanie pani 30 tys. To jest tylko i wylacznie jej sprawa, co
        zrobi z tymi pieniedzmi. A tak... za chwile znowu wlaczy sie jakis polmozg ktory
        powie ze za jego podatnikow pieniadze zarobila tyle kasy...
        • Gość: m Re: Justyna Kowalczyk: Fajnie było IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 22:07
          półmózg z GW najszybciej się włączy i zacznie pisać o wyższości piłkarskiej
          Ligi mistrzów nad olimpiadą.
          A to, że mecz niemców z anglikami wzbudza emocje równe obserwacji obłoków na
          niebie, a bieg Justyny Kowalczyk kompletnie mnie i innych kibiców "zmielił" to
          pewnie nic dla tych pajacyków z GW...
      • Gość: TYTUS Re: Justyna Kowalczyk: Fajnie było IP: 130.88.233.* 24.02.06, 19:21
        Z tego jak odpowiadala na pytania dziennikarza wnioskuje ze polubilbym ja
        gdybysmy sie spotkali. Gratulacje i szczere zyczenia radosnego i spelnionego
        zycia oraz wielu sportowych sukcesow w przyszlosci

TYTUS
        • Gość: ness Re: Justyna Kowalczyk: Fajnie było IP: *.acn.waw.pl 24.02.06, 21:52
          Dokładnie. Ja nawet pomyślałem, że fajnie byłoby mieć taką dziewczynę. Ma charakter,a przy tym jest taka rodzinna i skromna.
          • skun2 Re: Justyna Kowalczyk: Fajnie było 24.02.06, 22:08

Też się zakochałem...
            :)))
      • Gość: przejety Re: Justyna Kowalczyk: Fajnie było IP: *.dyn.optonline.net 24.02.06, 19:24
        Wielkie serce!
      • Gość: nobo skromnosc, walecznosc, uczciwosc IP: *.hsd1.pa.comcast.net 24.02.06, 19:44
        wielkie gratulacje Pani Krystyno!!!
        • Gość: b_lebowski Re: skromnosc, walecznosc, uczciwosc IP: *.net.pl 24.02.06, 19:51
          Krystna to Śmigun, a jej dzisiaj nie wyszło. Justyna, barani łbie, Justyna!
        • Gość: karol Re: skromnosc, walecznosc, uczciwosc IP: *.chello.pl 25.02.06, 13:15
          Krystyna to jest w gazowni!!!
      • Gość: z Re: Justyna Kowalczyk: Fajnie było IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 20:44
        Gratulacje i wielkie podziękowania. I powodzenia w kolejnych startach.

Będziemy mieli wielką zawodniczkę, wszystko na to wskazuje.

---
        igrzyskaolimpijskie.blox.pl
      • kubok Mam nadzieje, ze pani Justyna tak pozostanie 24.02.06, 21:01
        skromna, bez wody sodowej w glowie. GRATULACJE!!!!!!!!
      • Gość: Jarek Re: Justyna Kowalczyk: Fajnie było IP: *.sg / 195.116.23.* 24.02.06, 21:24
        Przede wszystkim wielkie gratulacje dla Pani Justyny Kowalczyk. Poryczałęm się
        dzisiaj przed telewizorem jak bóbr. Dziękuję. Wielkie podziękowania też dla
        pana trenera, złoty facet:)))

Że p. Justyna świetnie biega to widac gołym okiem, że ma do sportu charakter -
        wątpliwości zero. Mnie jednak najbardziej cieszy wielka ilośc oleju w jej
        głowie, dystansu i rozsądku. To nadzwyczaj rzadkie cechy. Nie tylko u
        sportowców.
        a teraz z innej beczki:
        - ciekaw jestem min tych, którzy zrobili z naszej zawodniczki szprycera
        dopingowego (mam na mysli niektórych pismaków);
        - wstyd mi za komentatorów TVP Jóźwika i Szaranowicza, za bajdurzenia przy 10
        km o smarowaniu, kiedy widać, że dzieje się zupełnie co innego i niedobrego;
        wstyd mi tez za tych osłów, któzy skupili się na tym, ze trener popchnął
        reportera, zamiast zastanowic się, że kiedy usiłował udzielic dziewczynie
        pomocy we włoskim bałaganie, to reporter powinien kamerę wsadzic sobie gdzies i
        też pomóc;
        - a najbardziej cieszy mnie to, że red. Szaranowicz spisał naszą medalistkę na
        straty, dzięki temu przez wiele, wiele lat, kiedy będą nam w telewizorze
        odtwarzac medalowy bieg z Turynu, to w tle nie będzie słychać jego bajdurzenia.
        To mnie cieszy szczególnie.
        chatnoir@airport.wroclaw.pl
        • Gość: ness Re: Justyna Kowalczyk: Fajnie było IP: *.acn.waw.pl 24.02.06, 21:57
          Redaktor Szaranowicz to taka sama zakała naszego sportu jak działacze pokroju Włodarczyka. Szaranowicz gada jak potłuczony, ale przy tym jest niesamowicie cwany - potrafi się zakręcić tam gdzie może coś zyskać i bez ceremonialnie krytykuje tych, którzy nie są po jego stronie.
          • Gość: y Re: Justyna Kowalczyk: Fajnie było IP: *.sg / 195.116.23.* 24.02.06, 23:18
            dokłądnie to właśnie miałem na myśli. Dodam jeszce tylko, że Włodek przypomina
            mi kupkę, co to się klei do okrętu i wrzeszczy: płyniemy!!!!
            Skoski zaczął komentowac dopiero od MŚ na których trza było z Buzkiem wywiad
            robić:)) Kiedyś jeździł po Tajnerze, teraz po Kuttinie. Burak z Warszawki i
            kwita.
            • ph29 Re: Justyna Kowalczyk: Fajnie było 25.02.06, 14:44
              > dokłądnie to właśnie miałem na myśli. Dodam jeszce tylko, że Włodek przypomina
              > mi kupkę, co to się klei do okrętu i wrzeszczy: płyniemy!!!!
              > Skoski zaczął komentowac dopiero od MŚ na których trza było z Buzkiem wywiad
              > robić:)) Kiedyś jeździł po Tajnerze, teraz po Kuttinie. Burak z Warszawki i
              > kwita.

Swoją drogą, pan Tajner, szef Polskiego Związku Narciarskiego (a nie Polskiego
              Związku Skoków Narciarskich) był zdaje się w czasie biegu na 30 kilometrów
              nieobecny. Pewnie, czym tu się emocjonować, w końcu medale w biegach
              narciarskich zdobywamy workami.
      • Gość: J.Kolasiński Re: Justyna Kowalczyk: Fajnie było IP: *.sg / 195.116.23.* 24.02.06, 21:29
        i jeszce coś: Jak się czyta w wolnych chwilach na olimpiadzie Bułhakowa (co
        konkretnie?) to sie musi trzaskac medale:))))
      • smentuff Kurde, pani Justyno! Na prawdę fajnie było! 24.02.06, 21:34
      • elizariusz ładny ma uśmiech;-))) 24.02.06, 21:39
        • Gość: misiek A było tak blisko!!! IP: *.local / *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.06, 07:48
          A ja przez nią straciłem flaszkę. Jakby nie zdobyła medalu to wygrałbym zakład:
          że nasi nie zdobędą medalu na olimpiadzie. Kurde a było tak blisko:)
          Ps. Tak poza tym gratulacje dla dziewczyny
      • Gość: e.meryt Re: Justyna Kowalczyk: Fajnie było IP: *.elgrom.eu.org / *.za.digi.pl 24.02.06, 21:43
        Jakoś nie wiem jak Ci podziękować.Stawiałem na Cibie przed Olimpiadą i teraz jestem zadowolony bo jesteś przyszłością.Przed Tobą kilka Olimpiad i chciłbym Ci na nich dalej kibicować.Wszystkiego najlepszego JUSTKA - DZIĘKUJĘ.
      • Gość: m Re: Justyna Kowalczyk: Fajnie było IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 22:01
        gratulacje, perełko!
        P.S.Pierwszy raz na tych igrzyskach obejrzałem całą transmisję, zatem można
        powiedzieć, że miałem przeczucie:)
      • Gość: anik Re: Justyna Kowalczyk: Fajnie było IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 22:16
        Gratulacje dla pani Justyny! :)
        Wspaniały sportowiec i przesympatyczna osoba.
      • skun2 Re: Justyna Kowalczyk: Fajnie było 24.02.06, 22:23
        "Może uda się zachęcić więcej ludzi do uprawiania narciarstwa biegowego.
        Niekoniecznie do biegania wyczynowego, bo do tego trzeba mieć odpowiednie
        predyspozycje i charakter. Ale narty są fajne i można po prostu zdrowo spędzać
        czas."
        właśnie! mi się przypomniało, że kiedyś też biegałem sobie rekreacyjnie i
        faktycznie - to było bardzo przyjemne.
        Co ciekawe - na stokach tłumy, kolejki do wyciągów, a trasy biegowe puściutkie!
        A bieganie rekreacyjne wymaga mniejszych umiejętności niż zjeżdżanie!
        Może teraz to się zmieni, ale najpierw, tajnerze, zdejmnij klapki z oczu,
        zorganizuj jakiś PŚ w biegach, Włodarczyk jaki był taki był, ale to chciał
        zrobić.
        Ciekawe czy tajner poza skokami coś jeszcze widzi?
      • Gość: micki Gdy zajmują 30, 60 miejsca to jawią się jak samotn IP: *.crowley.pl 24.02.06, 23:09
        Gdy zajmują 30, 60 miejsca to jawią się jako samotnicy, trenujący niczym
        hobbiści... Gdy jednak komuś zdarzy się medal, zaraz znajduje się cały sztab
        współpracowników którzy zaraz ochoczo pokazują się w mediach...
        cóż.. jak powiadają sukces ma wielu ojców...
      • polisy_pzu Re: Justyna Kowalczyk: Fajnie było 24.02.06, 23:29
        Justyna 3maj się!!!!
      • Gość: Arti smutna prawda IP: 82.139.55.* 25.02.06, 00:41
        "Za medal dostanie Pani 60 tys. zł od PKOl. i 30 tys. od PZN.

- Będą leżeć na koncie i kiedyś na pewno się przydadzą. Może mnie, może
        rodzicom, a może komuś zupełnie innemu..."

Urzędowi Skarbowemu się przyda 40 % :))

P.S. Gratulacje ;)
      • Gość: marek_ wspanialy bieg! serdeczne gratulacje! IP: *.hsd1.nj.comcast.net 25.02.06, 03:15
        ten atak na koncowce byl niesamowity! serdecznie gratuluje wspanialego sukcesu
        i pozdrawiam goraco :)
      • bruno78 Justa jest kochana 25.02.06, 05:10
        Polonia
      • Gość: r6t786 tylko 100 tys zł? a reszta darmozjadów była IP: *.kapelusz.pl / 194.126.165.* 25.02.06, 07:45
        na wycieczce w Turynie!!!! odebrać tym ktorzy nic nieosiągneli i dac medalistce!!!
      • mariusz2722 Re: Justyna Kowalczyk: Fajnie było 25.02.06, 09:10
        Polscy sprawozdawcy sportowi powinni przepraszać za brak wiary w tą wspaniałą
        dziewczynę, tyle krytyki dawno nie słyszałem ( ale to nasza specjalność,
        przynajmniej ma sie coś do powiedzenia). Ja przepraszam, też nie wierzyłem.
        Specjalne podziękowania dla ludzi, którzy z nią pracują. Za ich wiarę mimo
        dyskwalifikacji i to w sezonie olimpijskim. Duże podziekowania dla Justyny,
        dzięki za przeżycia aby tak dalej, trzymaj się.
      • Gość: zibi I czym tu sie rajcowac ? Jakas niszowa dyscyplina IP: *.csk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.06, 09:13
        wielki mi kur** sukces polskiego sportu ; )
        ja rozumiem zeby sie cieszyc tym co mamy, ale nie do przesady :]
        nie robcie z tej biegaczki bohaterki narodowej.
        moze kiedys polacy osiagna cos w bardziej znaczacym sporcie. bo nie mam ochoty ogladac biegu na 30km, przeciez to nudne jak flaki
        z olejem.
        a hokej ;d gdyby nie hokej to by ta olimpiade wszyscy cieplym moczem olali ;)
        jeszcze jazda figurowa jako taka jest ;]
        • mariusz2722 Re: I czym tu sie rajcowac ? Jakas niszowa dyscyp 25.02.06, 09:19
          Gość portalu: zibi napisał(a):

Odniosłem nieodprte wrażenie że sam jesteś niszowy. Flaki z olejem. a może to
          zazdrość? Nie ma niszowych sportów. Spróbuj konkurować w czym kolwiek to się
          przekonasz. Cześć

• Gość: m Re: I czym tu sie rajcowac ? Jakas niszowa dyscyp IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.06, 09:26
            mnie to bardzo emocjonowało.
            • Gość: m Re: I czym tu sie rajcowac ? Jakas niszowa dyscyp IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.06, 09:31
              zresztą dość ładnie było to transmitowane, podobały mi się te ujęcia z kamer na
              skuterach - trochę przypominały relację z Tour de France - właśnie tak powinno
              się przeprowadzać transmisję, szkoda tylko, że była mgła i nie było widoków w
              tle.
        • Gość: ness Na Eurosporcie... IP: *.acn.waw.pl 25.02.06, 10:33
          Oglądałem prawie 2 godzinną relację w Eurosporcie i muszę powiedzieć, że bieg był dobrze zrealizowany, a do tego opatrzony ciekawym komantarzem. Ani przez chwilę się nie nudziłem (czego nie mogę powiedzieć o meczu wartej setki mln drużyżyny Realu w LM). A ostatnie 3 km to oglądałem niemal na stojąco.
          • Gość: bob Re: Na Eurosporcie... IP: *.icpnet.pl 25.02.06, 11:03
            "Tuż przed metą obejrzała się Pani za siebie... "

Panowie, błagam, czy można obejrzeć się przed siebie?? Żółta kartka dla korekty.
            A co do komentarza w Eurosporcie - panowie Wyrzykowski i Jaroński są znakomicie.
            Tylko dzięki nim mozna oglądać np. tak nudne imprezy jak Tour de France.
        • Gość: olsen Re: I czym tu sie rajcowac ? Jakas niszowa dyscyp IP: *.aster.pl 25.02.06, 14:09
          mam wrazenie ze takie komentarze moga dawac tylko Ci ktorzy nic nigdy nie
          uprawiali... nawet amatorsko... to piekne kiedy wieloletni wysilek sportowca
          jest wienczony takim sukcesem.... brawo!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka