juzio-2005 05.03.06, 13:41 Za nami 1/2 I kolejki trafiliście ze składami? I kogo chcecie zmienić i kogo kupić, bo ja chyba sprzedam Włodarczyka a tak to narazie jest dobrze i jeszcze sie zobaczy jak zagrają Brazylijczycy z Pogoni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tonikubiak Re: Transfery ... 05.03.06, 13:45 Ja dobrze trafiłem z kupnem Edsona Rogera i Ouatarry Najprawdopodobniej sprzedam Micanskiego a kupie Pitrego albo Garbatego Ale co tu mówić jak grało mi raptem 5 zawodników Odpowiedz Link Zgłoś
brocha_1899 Re: Transfery ... 05.03.06, 14:24 no ja też miałem micanskiego i też sprzedąłem za pitrego... myślałem ze micanski nastrzela bramek z odra a tu sie okazuje ze jest dopiero 4 napastnikiem więc 3 pkt nie szkoda...ale wszystko wyjdzie w praniu pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
czabik Re: Transfery ... 05.03.06, 17:52 Wszelkie transfery po jednym meczu to zdecydowana przesada, Włodarczyk strzelil w sparingach chyba 7 goli, czyli formę ma. To, że nie strzelil gola w jednym meczu nie znaczy że już nigdy nie strzeli. Micanski to mistrz ostatnich minut, kto wie, możliwe ze jeszcze nieraz coś wchodząc z ławy strzeli, może wypchnie za jakiś czas nawet Pitrego z pierwszej 11, to moim zdaniem podobny poziom. A Kryszałowicz - sądzę ze rozegrał jeden dobry mecz i za jakiś czas dopiero rozegra kolejny, nie wierzę w niego. Drużynę buduje się na całą edycję, wszelkie nerwowe ruchy transferowe po jednym niepowodzeniu są trochę bezzasadne. Sam miałem w poprzedniej edycji drużynę, która po 2,3 kolejkach zajmowala miejsce 18 000. Uznałem jednak że skład jest dobry i nie zmienię. Zakończyłem tatmą edycję na miejscu 400, bez jednego nawet transferu. Tak więc, panowie prezesi, spokojnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: Transfery ... 05.03.06, 19:36 Chyba tylko nowi gracze mysla o transferach po 1 kolejce :) W poprzedniej edycji najlepszymi przykladami ze nie warto tak wczesnie sprzedawac zawodnikow byli Piechna i Klatt (chociaz strzelil tylko z Bełchatowem). Sam jednak zastanawiam sie nad sprzedaza Dawidowskiego i Pawla Brozka, bo chyba u rumuna szans zbyt wiele nie dostana w najblizszym czasie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
brocha_1899 Re: Transfery ... 05.03.06, 22:26 nie wydaje mi sie, że zmienianie po pierwszej kolejce to głupota jeżeli widać wyraźnie że np (mój przykład:))mam w skłądzie micanskiego1,5mln który okazuje sie ze jest 3/4 napastnikiem czyli nawet rzadko bedzie właził w koncówkach to strata 3 punktów i zakup pitrego 0,5mln nie jest chyba głupotą. A no i jescze zyskuje 1mln jakbym chciał za kilka kolejek znów kogos wymienic. Nie zapowiada sie zeby przez najblizsze chociażby 2 kolejki trener przestał wystawiac pitrego a wydaje mi sie ze przez te dwie koljki odrobie 3 pkt i zyskam jeszcze... no ale to jest gdybanie i zabawa :) Odpowiedz Link Zgłoś
wodzyn1 Re: Transfery ... 06.03.06, 21:59 Ja teoretycznie po 1 kolejce nie zamierzam nikogo sprzedawać, nie mniej jednak zastanwiam się czy w najbliższej przyszłości nie wymienić Karwa z Cracovii na Edsona z Legii. Odpowiedz Link Zgłoś
toldo16 Re: Transfery ... 06.03.06, 22:19 Ja chyba poczekam ze 2 kolejki i wymienię Dwidowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: Transfery ... 07.03.06, 08:24 wodzyn1 napisał: > zastanwiam się czy w najbliższej przyszłości nie wymienić Karwa z Cracovii na > Edsona z Legii. No jesli tak, to w jak najblizszej przyszlosci (przed piątkiem) ;) w tym wypadku nie ma co czekać, tylko brać Edsona poki jest w promocji (pozniej cena bedzie rosla) :D Odpowiedz Link Zgłoś
stanley-1 Re: Transfery ... 07.03.06, 10:34 Umnie niewypał to Kużba,ale co wymyśli Petresku?Może zamienie go na Kryszałowicza,czekam na wieści z Reymonta.A swoją drogą czym Kużba tak podpadł trenerowi. Odpowiedz Link Zgłoś
mc.coyot Re: Transfery ... 07.03.06, 11:34 ja chyba wymienie gotwalda na pitrego, zabardzo oparlem skład na legi, co prawda obrona i bramkarz legi to dobry pomysl o tyle włodarczyk i gotwald na ataku, pewnie sie wstrzymam jeszcze ze 2 kolejki z tym transferem bo mam w obwodzie jeszcze styranowskiego moze cos postrzela, mam jeszcze pytanie jak sądzicie jakie szanse ma MATHEUS na wystep w pogoni?? na sparingach troche strzelał ale po pwrocie do polski gdzieś się zapodział i nie widze go w składzie Odpowiedz Link Zgłoś