Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Transfery ...

05.03.06, 13:41
    Za nami 1/2 I kolejki trafiliście ze składami? I kogo chcecie zmienić i kogo
    kupić, bo ja chyba sprzedam Włodarczyka a tak to narazie jest dobrze i
    jeszcze sie zobaczy jak zagrają Brazylijczycy z Pogoni.
    Obserwuj wątek
      • tonikubiak Re: Transfery ... 05.03.06, 13:45
        Ja dobrze trafiłem z kupnem Edsona Rogera i Ouatarry
        Najprawdopodobniej sprzedam Micanskiego a kupie Pitrego albo Garbatego
        Ale co tu mówić jak grało mi raptem 5 zawodników
        • brocha_1899 Re: Transfery ... 05.03.06, 14:24
          no ja też miałem micanskiego i też sprzedąłem za pitrego... myślałem ze
          micanski nastrzela bramek z odra a tu sie okazuje ze jest dopiero 4
          napastnikiem więc 3 pkt nie szkoda...ale wszystko wyjdzie w praniu pozdro
          • czabik Re: Transfery ... 05.03.06, 17:52

Wszelkie transfery po jednym meczu to zdecydowana przesada, Włodarczyk strzelil
            w sparingach chyba 7 goli, czyli formę ma. To, że nie strzelil gola w jednym
            meczu nie znaczy że już nigdy nie strzeli. Micanski to mistrz ostatnich minut,
            kto wie, możliwe ze jeszcze nieraz coś wchodząc z ławy strzeli, może wypchnie
            za jakiś czas nawet Pitrego z pierwszej 11, to moim zdaniem podobny poziom.
            A Kryszałowicz - sądzę ze rozegrał jeden dobry mecz i za jakiś czas dopiero
            rozegra kolejny, nie wierzę w niego.
            Drużynę buduje się na całą edycję, wszelkie nerwowe ruchy transferowe po jednym
            niepowodzeniu są trochę bezzasadne. Sam miałem w poprzedniej edycji drużynę,
            która po 2,3 kolejkach zajmowala miejsce 18 000. Uznałem jednak że skład jest
            dobry i nie zmienię. Zakończyłem tatmą edycję na miejscu 400, bez jednego nawet
            transferu. Tak więc, panowie prezesi, spokojnie :)
            • przemek.22 Re: Transfery ... 05.03.06, 19:36
              Chyba tylko nowi gracze mysla o transferach po 1 kolejce :) W poprzedniej
              edycji najlepszymi przykladami ze nie warto tak wczesnie sprzedawac zawodnikow
              byli Piechna i Klatt (chociaz strzelil tylko z Bełchatowem). Sam jednak
              zastanawiam sie nad sprzedaza Dawidowskiego i Pawla Brozka, bo chyba u rumuna
              szans zbyt wiele nie dostana w najblizszym czasie :/
              • brocha_1899 Re: Transfery ... 05.03.06, 22:26
                nie wydaje mi sie, że zmienianie po pierwszej kolejce to głupota jeżeli widać
                wyraźnie że np (mój przykład:))mam w skłądzie micanskiego1,5mln który okazuje
                sie ze jest 3/4 napastnikiem czyli nawet rzadko bedzie właził w koncówkach to
                strata 3 punktów i zakup pitrego 0,5mln nie jest chyba głupotą. A no i jescze
                zyskuje 1mln jakbym chciał za kilka kolejek znów kogos wymienic. Nie zapowiada
                sie zeby przez najblizsze chociażby 2 kolejki trener przestał wystawiac pitrego
                a wydaje mi sie ze przez te dwie koljki odrobie 3 pkt i zyskam jeszcze... no
                ale to jest gdybanie i zabawa :)
                • wodzyn1 Re: Transfery ... 06.03.06, 21:59
                  Ja teoretycznie po 1 kolejce nie zamierzam nikogo sprzedawać, nie mniej jednak
                  zastanwiam się czy w najbliższej przyszłości nie wymienić Karwa z Cracovii na
                  Edsona z Legii.
                  • toldo16 Re: Transfery ... 06.03.06, 22:19
                    Ja chyba poczekam ze 2 kolejki i wymienię Dwidowskiego.
                  • przemek.22 Re: Transfery ... 07.03.06, 08:24
                    wodzyn1 napisał:

> zastanwiam się czy w najbliższej przyszłości nie wymienić Karwa z Cracovii na
                    > Edsona z Legii.

No jesli tak, to w jak najblizszej przyszlosci (przed piątkiem) ;) w tym
                    wypadku nie ma co czekać, tylko brać Edsona poki jest w promocji (pozniej cena
                    bedzie rosla) :D
      • stanley-1 Re: Transfery ... 07.03.06, 10:34
        Umnie niewypał to Kużba,ale co wymyśli Petresku?Może zamienie go na
        Kryszałowicza,czekam na wieści z Reymonta.A swoją drogą czym Kużba tak podpadł
        trenerowi.
        • mc.coyot Re: Transfery ... 07.03.06, 11:34
          ja chyba wymienie gotwalda na pitrego, zabardzo oparlem skład na legi, co
          prawda obrona i bramkarz legi to dobry pomysl o tyle włodarczyk i gotwald na
          ataku, pewnie sie wstrzymam jeszcze ze 2 kolejki z tym transferem bo mam w
          obwodzie jeszcze styranowskiego moze cos postrzela, mam jeszcze pytanie jak
          sądzicie jakie szanse ma MATHEUS na wystep w pogoni?? na sparingach troche
          strzelał ale po pwrocie do polski gdzieś się zapodział i nie widze go w składzie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka