Gość: tatanka IP: 195.116.11.* 02.12.02, 15:49 PRZEPROWADZAM SONDĘ I CHCIAŁBYM WIEDZIEĆ JAK WIDZĄ TEN SPORT KIBICE Z MIAST GDZIE ŻUŻLA NIE MA. POZDRAWIAM. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bomba Re: CO WIECIE O ŻUŻLU ????? IP: *.proxy.aol.com 02.12.02, 21:01 Witam ! zuzel jest dla mnie dosc nudnym widowiskiem. Kojarzy mi sie z kotlowaniem sie 4 facetow naokolo murawy . Wszystko odbywa sie przy potwornym wyciu silnikow i sypiacym sie wokol zuzlu. W wiekszosci przypadkow, start rozstrzyga o wszystkim. Kiedys troche to ogladalem, jeszcze za czasow Szczakiela czy Woryny lub Plecha. Dzis wydaje mi sie to potwornie nudne i chyba tak to jest w istocie, bo jakos, poza Polska (a wlasciwie Slaskiem), nie jest to sport popularny na swiecie. Sorry, ze nie moge inaczej, ale chciales zeby napisac, co sadze, wiec napisalem . Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Re: CO WIECIE O ŻUŻLU ????? 02.12.02, 21:53 Żużlem zwykłem nazywać rzadką kupę... Sypać żużlem = mieć rozwolnienie... PZDR. Odpowiedz Link Zgłoś