aiom 11.03.06, 20:27 Relacja z gazeta.pl, mecz Groclin - Legia: "58. min Kontratak Grodziska. Zając sprytnie wycofał piłkę do Zająca, a jego uderzenie zablokował przed linią Ouattara" Szkoda, że Zając nie trafił, miałby punkty za gola i asystę ;> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinga53 Re: Autorytety - obserwatorzy ;> 11.03.06, 20:35 Mam inny kwiatek. "42. Amica wyraźnie się ożywiła. Wasilewski zaatakował prawą stroną, ale Neneca w porę przeciął Neneca." Krew się polała?? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dobrek40 Re: Autorytety - obserwatorzy ;> 11.03.06, 23:06 "Szczecińska Masakra Piłą Tarczową 2". Spielberg to ani chybi kupi. Odpowiedz Link Zgłoś
ygbd2 Re: Autorytety - obserwatorzy ;> 12.03.06, 00:06 nie znęcajcie się, oni już pewnie i tak mają dosyć :D Odpowiedz Link Zgłoś
balik33 Re: Autorytety - obserwatorzy ;> 12.03.06, 10:03 Czy Piechna ma asystę? "78. min Goooooooool! 1:0 dla Korony! W polu karnym odnalazł się Piechna, który bez namysłu uderzył, ale piłka odbiła się od nóg polonistów i trafiła do Sasina, któtry bez problemów pokonał Chamerę." Odpowiedz Link Zgłoś
rejmistrz Re: Może będzie asysta , może nie. 12.03.06, 10:57 Widziałem bramkę, Piechna strzelał na bramkę piłka odbiła się od nóg obrońcy poleciała w kierunku Sasina który strzelił w oknieno Chamery. W wielu przypadkach przy takim zdarzeniu asysta była zapisywana ale czy teraz .. nie mam pojęcia! Austria napisał w temacie z Zieńczukiem : "W przypadku dobitki będziemy zaliczyć oczywiście asystę, ale nie przy karnym." Więc jeśli uznają to za dobitkę, jakby niebyło Piechna strzeał na bramkę to uznają asystę. Odpowiedz Link Zgłoś
balik33 Re: Może będzie asysta , może nie. 12.03.06, 14:14 Ranisz moje serce przypominając, że jesteśmy zdani na widzimisię redakcji;)) Odpowiedz Link Zgłoś