robertl 12.03.06, 22:30 Bartosza Kizierowskiego. Czekamy na Wasze poparcie które można złożyć na specjalnie do tego celu założonej stronie fairplay.poloniawarszawa.com/ jeśli podoba się Wam nasza idea poinformujcie swoich znajomych. z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcin090 Re: Nagroda Fair Play dla.... 13.03.06, 22:27 robertl napisał: > Bartosza Kizierowskiego. > Czekamy na Wasze poparcie które można złożyć na specjalnie do tego celu > założonej stronie > fairplay.poloniawarszawa.com/ > jeśli podoba się Wam nasza idea poinformujcie swoich znajomych. > z góry dziękuję o co w tym wszystkim chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
muller-miller Re: Nagroda Fair Play dla.... 14.03.06, 21:36 robertl napisał: > Bartosza Kizierowskiego. > Czekamy na Wasze poparcie które można złożyć na specjalnie do tego celu > założonej stronie > fairplay.poloniawarszawa.com/ > jeśli podoba się Wam nasza idea poinformujcie swoich znajomych. > z góry dziękuję podpisałem się jest już ponad 150 osób, fajna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juro Re: Nagroda Fair Play dla.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 12:38 Podpisałem się na liście. Podziwiam Bartka. Ja, na jego miejscu, już dawno nazywałbym się Abdullah Abu Yasheem. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ph29 Re: Nagroda Fair Play dla.... 15.03.06, 15:03 Niedługo pojawią się wnioski o Virtuti Militari dla oficera, który nie zgodził się zdradzić obcemu mocarstwu tajnych planów, choć mu oferowali sowite wynagrodzenie. Przepraszam, ale ktoś tu popada w paranoję. I zwróćcie uwagę, że w ten sposób wyróżniając zachowania, które powinny być normalne, rozszerzacie przyzwolenie na te nienormalne. Odpowiedz Link Zgłoś
robertl Re: Nagroda Fair Play dla.... 18.03.06, 20:14 prawie 400 osób w tym np.Mateusz Podkościelny ex-olimpijczyk obecnie trener pływania w Miami na Florydzie. Wniosek złożyliśmy natomiast stronę z poparciem dołączymy wkrótce - naszym (organizatorów tego pomysłu ) celem jest 1000 osób poparcia. Dzieuję wszystkich proszę o więcej. Odpowiedz Link Zgłoś