Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pomocna Liga Koszykówki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 23:18
    ale śmiesznie
    Obserwuj wątek
      • Gość: Neolit Re: Pomocna Liga Koszykówki IP: *.2a.pl 12.03.06, 23:28
        No to juz niezla jazda. Szacunek za to ze im sie wogole chce trenowac, grac..
        • Gość: Faber Re: Pomocna Liga Koszykówki IP: 87.206.226.* 12.03.06, 23:40
          Jestem z Bydgoszczy, u nas nie wiele lepiej niz w Inie - tyle ze nasi
          wygrywaja - od czasu do czasu (mecze Astorii sa jak w Gumpie - jak pudelko
          czekoladek nigdy nie wieadomo na co sie trafi), ze im sie jeszcze chce...ale
          rozumie chca sie pokazac bo moze ktos z innego klubu,zauwazy i cos zaproponuje -
          to nie ich wina!!!Podziwiam chlopakow,r e s p e k t.Jak kiedys w ksiazce
          powiedzial pewine koszykarz MJ23 - „Moim zdaniem było grać w koszykówkę dla
          tych, którzy pracują codziennie od 9 rano do 5 po południu. Starałem się robić
          to tak dobrze, jak tylko potrafiłem”.Te slowa w dniesieniu do postawy
          chlpopakow pasuja jak znalazl!!NIE JESTESCIE WINNI TEJ SYTUACJI,NIE JESTESCIE
          CIENIASAMI-JESTESCIE LUDZMI Z SERCEM DO GRY!!!
          • Gość: cHUCK nORRIS Re: Pomocna Liga Koszykówki IP: 87.206.226.* 12.03.06, 23:42
            Nawet Chuck Norris nie dalby rady grac w taki warunkach!
      • Gość: KibicP. Biedna ta Notec... IP: 70.134.224.* 13.03.06, 14:04
        O czym ja musze czytac??? Kiedys tak fajnie grali z kazdym, a teraz? Co sie
        stalo? Gdzie Rydlichowski - on nie wiedzial kiedy przestac - zadluzal sie bo
        mial poreczenie miasta! Cwaniak z Pekaesu! Jest kabaret i tyle - szkoda Noteci -
        ale ten pismak przesadzil - pisze, ze Masey gdada o meczu 15 min przez
        komorke... He - to wedlug dziennikarzyny swiadczy o tym, ze on nie ma problemow
        finansowych?? Ziomus - teraz minute masz za mniej niz zlotowke, cioteczko
        jedna. A ta realacja jak koszykarze weszli do bus "zaparowanego" - juz takie
        drastyczne opisy tu padaja, ze ho, ho. Dziennikarzyna zapomnial napisac, ze bus
        mial zardzewialy zderzak, ze jedno kolo bylo bez kolpaka, jeden blotnik w innym
        kolorze od pozostalych, a wogole to przednia szyba zbita i caly tyl wozu
        spalony....jakby z poligonu przyjechali!!!
        Jestem z Ina i powiem krotko - kazdy kibic kibicuje wlasnej druzynie i to
        szanujmy. Kibice z Inowroclawia koszykarskiej Polski w konia nie zrobili...
        zrobili to pojedynczy ludzie kosztem marki "Notec" i kosztem naszego do nich
        zaufania. My, prawdziwi kibice czujemy sie podle - zaufajcie nam! Stalo sie i
        sie nie odstanie, niestety, ale co mamy zrobic? Nie przyjechac na mecz- wtopa,
        przyjechac i dostac 60 pkt - wtopa??? Zrozumcie nas... nikpmu nie zycze takich
        wrazen, ale jak znam zycie to w Polsce zawsze znajdzie sie druga Notec...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka