Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

KTO JEST ZA POWROTEM ENGELA??

IP: *.pkp.wroc.pl 04.12.02, 14:20
    Ja w 100 %! W obecnej sytuacji , po prostu nie ma lepszego kandydata
    (Kasperczak niech trenuje Wisłę) A Majewski??Tylko nie on,bo skończy się to
    tragicznie! Mam tylko nadzieję ,że Listkiewicz nie wywinie nam
    żadnego "numeru"
    Pozdr
    Obserwuj wątek
      • Gość: Engel Nikt! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 04.12.02, 14:22
      • Gość: borek Re: KTO JEST ZA POWROTEM ENGELA?? IP: *.krosno.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 21:15
        Bezrobotni i bajkopisarze.
      • zezik Re: KTO JEST ZA POWROTEM ENGELA?? 04.12.02, 21:21
        Ja...nie widze lepszego kandydata!!!
        • siekiera`79 Re: KTO JEST ZA POWROTEM ENGELA?? 04.12.02, 21:24
          zezik napisał:

> Ja...nie widze lepszego kandydata!!!

jest taki lekarz - OKULISTA. Serio. Szczerze życzę.
          • Gość: fatality Re: KTO JEST ZA POWROTEM ENGELA?? IP: *.pkp.wroc.pl 04.12.02, 21:51
            Jest też psycholog...
      • Gość: bomba Re:Lepiej nie IP: *.proxy.aol.com 04.12.02, 21:53
        Gość portalu: fatality napisał(a):

> Ja w 100 %! W obecnej sytuacji , po prostu nie ma lepszego kandydata
        > (Kasperczak niech trenuje Wisłę) A Majewski??Tylko nie on,bo skończy się to
        > tragicznie! Mam tylko nadzieję ,że Listkiewicz nie wywinie nam
        > żadnego "numeru"
        > Pozdr

A pamieta kolega powroty chocby Piechniczka ?
        To wszystko juz dawno temu cwiczylismy.
        Zmiana trenera nic nie da ! Kiedy wreszcie ta prosta prawda dotrze do
        niektorych kibicow ?
        Pozdr.
      • Gość: tifo Re: KTO JEST ZA POWROTEM ENGELA?? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.02, 11:40
        ja
        • gacjan Re: KTO JEST ZA POWROTEM ENGELA?? 05.12.02, 15:37
          Ja! Nie przepadam za trenerem Bońkiem. Żal mi gościa, ale de facto opuścił
          okręt, który sam zatopił. A w obecnej sytuacji tylko Engel może pomóc, zna tych
          ludzi i choć nie jest doskonały, to uważam, że nikt inny nie ma szans
          doprowadzić ekipę do Euro!!!
      • Gość: borek Re: KTO JEST ZA POWROTEM ENGELA?? IP: *.krosno.sdi.tpnet.pl 08.12.02, 21:34
        To,że forumowicz Fatality nie wie kto jest najbardziej za powrotem Engela to
        nie dziwota bo jak wszyscy zwolennicy tej piłkarskiej Dyzmy ma problemy
        odróżnieniem dobra od zła.W żaden sposób nie mogę zrozumieć,że nikt do tej pory
        nie potrafił trafnie odpowiedzieć na tak proste pytanie.Przecież najbardziej
        pragnie powrotu na stanowisko selekcjonera... Pan Engel.Świadczą o tym jego
        wypowiedzi i wyniku sondażu w witrynie Sport-Gazeta.Mając dużo czasu jako
        bezrobotny siedzi przed komputerem i klika sobie głosy zapewne przy pomocy
        proengelowskiej mafii.Naklikał już sobie kilka tysięcy i usiłuje podstępnie
        udowodnić,że jest najlepszym kandydatem.
        Proponować na selekcjonera Engela,którego nie chce zatrudnić żaden ligowy klub
        zagraniczny i krajowy to próba wystawienia reprezentacji Polski na pośmiewisko
        futbolowej Europy.

• Gość: kubasa Re: KTO JEST ZA POWROTEM ENGELA?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.02, 21:42
          Gość portalu: borek napisał(a):
          Mając dużo czasu jako
          > bezrobotny siedzi przed komputerem i klika sobie głosy zapewne przy pomocy
          > proengelowskiej mafii.Naklikał już sobie kilka tysięcy i usiłuje podstępnie
          > udowodnić,że jest najlepszym kandydatem.

Borek, chba Ty nie mowisz tego serio. Aha, nie mozma glosowac w tej sondzie
          kilka razy tka celem przypomnienia. idz na jakiekolwiek inje fora (chocby CM
          Forum) i zobacz jakim poparciem cieszy i cieszyl sie Engel. I nie osmieszaj sie
          wiecej.
          • Gość: tomek Stanowcze NIE dla skundlonej d .. y z wąsami ! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 08.12.02, 22:11
            Engel się skundlił. I jak to ze skundleniem
            bywa jest juz jako trener spalony ... stąd
            to jego bezrobocie.

Do mistrzosw świata zachowywał się normalnie.
            Później trzymał się kurczowo stołka zamiast
            honorowo poddać się do dymisji,
            obecnie w żenujący sposób jęczy
            o ponowne korytko.

Wystarczy spojrzeć - głupkowaty uśmieszek,
            zamiast godności.

Wystarczy. Trenerem powinien zostać Kasperczak.

• Gość: Kosa Re: KTO JEST ZA POWROTEM ENGELA- ja nie IP: *.acn.waw.pl 08.12.02, 22:14
            Drodzy zwolennicy, tak gwoli ścisłości, okręt ZATOPIŁ ENGEL!!!,...została tylko
            szalupa.
            Pozdrawiam.
      • Gość: kataryna Re: KTO JEST ZA POWROTEM ENGELA?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.02, 22:13
        Kto jest za powrotem Engela? Engel, Arek Bąk,
        Świerczewski, Hajto, Lubański, kilku dziennikarzy,
        którzy kilka miesięcy temu na nim psy wieszali.
        • Gość: kubasa Re: KTO JEST ZA POWROTEM ENGELA?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.02, 22:39
          Gość portalu: kataryna napisał(a):

> Kto jest za powrotem Engela? Engel, Arek Bąk,
          > Świerczewski, Hajto, Lubański, kilku dziennikarzy,
          > którzy kilka miesięcy temu na nim psy wieszali.

...i wiekszosc kibicow, tak jak po mundialu.

Pozdrowienia
          • Gość: borek Re: KTO JEST ZA POWROTEM ENGELA?? IP: *.krosno.sdi.tpnet.pl 08.12.02, 23:54
            Jak dokształcisz się Kubasa z informatyki to zmienisz zdanie o internecie,
            Engelu i moich kwalifikacjach.
            Poparcie Lubańskiego nie dziwi.Chyba nie przypadkowo Engel promował zawodników
            z obecnej stajni Lubańskiego.
            Poparcie Hajty i Świerczewskiego bierze swój początek od "gorących kubków".
            Boniek podobne zamiary niektórych "gwiazdorów" szybko zlikwidował i stąd nie
            był zbyt mile przez nich widziany.
            Co do dużego społecznego poparcia to posiada je również Lepper bardzo podobny
            do Engela.Powołanie Engela na selekcjonera kojarzy mnie się z mianowaniem
            Leppera na prezesa NBP.
            • Gość: kubasa Re: KTO JEST ZA POWROTEM ENGELA?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.02, 00:08
              Gość portalu: borek napisał(a):

> Jak dokształcisz się Kubasa z informatyki to zmienisz zdanie o internecie,
              > Engelu i moich kwalifikacjach.
              > Poparcie Lubańskiego nie dziwi.Chyba nie przypadkowo Engel promował
              zawodników
              > z obecnej stajni Lubańskiego.
              > Poparcie Hajty i Świerczewskiego bierze swój początek od "gorących kubków".
              > Boniek podobne zamiary niektórych "gwiazdorów" szybko zlikwidował i stąd nie
              > był zbyt mile przez nich widziany.
              > Co do dużego społecznego poparcia to posiada je również Lepper bardzo podobny
              > do Engela.Powołanie Engela na selekcjonera kojarzy mnie się z mianowaniem
              > Leppera na prezesa NBP.

Borek, powiedz prosto: spolecznestwo jet glupie i w sprawie Engela sie myli.
              Bede mogl polemizowac. Ale jesli piszesz ze Engel sam sobie nabija glosy to
              bredzisz. Zalatwil tlum an lotnisku, sondy dwie w gazecie, w tvn, w trojce,
              przychylnosc moich znajomych, przychylnosc ludzi chodzacych na mecze,ludzi na
              forach... Ace pewnie tez jest ze stajnii Lubanskiego... Borek, to ze ktos mysli
              inaczej od Ciebie nie jest wynikiem gigantycznego spisku ale tego,z e chyab
              zyjemy w kraju w ktorym mozna miec inne zdanie. I tyle.

Pozdrowienia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka