Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

postępy w częstochowie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 23:30
    www.stadionckm.com/ wejdzcie na "przebudowa" i tam są zdjęcia z remontu
    Obserwuj wątek
      • Gość: maver Re: postępy w częstochowie IP: *.lan.wancom.pl / *.wancom.pl 17.03.06, 16:29
        Czy to jest stadion budowany na 50k kibiców?
        Bo wygląda na dość pojemny, ale czy w Częstochowie chodzi aż tyle kibiców na żużel?
        Chyba nie.
        Ale stadionu pozazdrościć - projekt fajny, tylko że tak troche daleko od toru
        sie wydaje np gorna część trybun.

Z wielką ciekawością będe śledził częstochowską frekwencje :D

ps. mam nadzieje że bdb bydgoski tor i sprawdzona bdb organizacja GP zatrzyma na
        na przyszłe lata GP w Bydg. (-:
        • Gość: m Re: postępy w częstochowie IP: *.prenet.pl 17.03.06, 17:59
          stadion jest na 19 000 widzow, minimalna widownia na mecze z najslabszymi
          druzynami w zeszlym sezonie to okolo 6000 ludzi i tak w gore az do kilkunastu
          tysiecy na mecz (final z toruniem 2 sezony temu ogladalo oficjalnie 25000 ludzi,
          a na pewno weszlo wiecej) - intryguje mnie tylko skad wziales te 50000 ? moze
          tylu policzyles kiedys w bydgoszczy ? ;)
          • Gość: maver Re: postępy w częstochowie IP: *.lan.wancom.pl / *.wancom.pl 17.03.06, 19:32
            lol
            spójrz na to zdjęcie
            ids.czest.pl/~ckm/remont/rem_622.jpg
            ile rzędów! :D

albo to
            ids.czest.pl/~ckm/remont/rem_609.jpg
            w sumie racja, 50k to przesada, ale na mnie te zdjęcia (głównie pierwsze)
            zrobiły wrażenie i zmyliły że ten stadion to będzie kolos jak na żużel.
            • Gość: PeQ- Re: postępy w częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 16:06
              Tak czytam te twoje posty i sie zaczynam zastanawiac co ty wiesz o tym swoim
              zuzlu. Nigdy wczesniej nie widziales stadionu w Czestochowie? Zapewniam Cie ze
              to ten sam co za czasow DMP 2005 :D Wysokosc trybun tez taka sama... tylko
              zamiast lawek pojawily sie krzeselka... A czytajac twoje posty mozna
              wywnioskowac, ze w Czewie nam jakiegos nowego giganta buduja :) 19.600 (czy cos
              takiego) stadion bedzie mial po II etapie modernizacji... czyli po zbudowaniu
              hotelu z... trybuna :) Do tej pory bedzie mial jakies 16.000 miejsc.
          • Gość: fan Re: postępy w częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 16:15
            > a na pewno weszlo wiecej) - intryguje mnie tylko skad wziales te 50000 ?

Bo nasluchal sie bajeczek, wedlug ktorych w Bydgoszczy wchodzi 20000 i
            porownuje stadion w Czestochowie do tego w Bydzi. Dlatego walnal 50000.
            Pojemnosc stadionu w Bydgoszczy to 14 tysiecy.
        • Gość: ona Re: postępy w częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 21:07
          O GP to się nie bój GP było jest i będzie w Bydzi:), bo my się do tego
          najbardziej nadajemy:), nie chodzi tylko o stadion, takiej atmosfery i tylu
          ludzi jak u nas nigdzie nie ma, to jest zawsze najlepszy turniej GP ze
          wszystkich. Tak więc chyba nie trzeba się bać , że może stadion lepszy, ważne
          są także te inne elementy , o których wcześniej wspomniałam.
          • muvon200 Re: postępy w częstochowie 17.03.06, 22:43
            Nie pisz tak że się najbardziej nadajemy. To nie jest prawdą. za to prawda jest
            że jest to najbardziej znane widowisko GP w Europie. Na ostatnim rozmawiałem z
            kolegą do którego zagadnęli Finowie na trybunach i powiedzieli ze dla kibica
            Bydzia jest najważniejszym miejscem . Nie byłeś tu na GP nie byłes wcale,. To
            ich wypowiedź. Ja uważam że Czewa to dla nas duża konkurencja z takim
            stadionem. Druga sprawa ze tam miasto buduje stadion bo to jedyny który nadaje
            się na duże imprezy.
      • Gość: toruń Re: postępy w częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 22:19
        no nieźle
        • Gość: PeQ- Re: postępy w częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 16:09
          Wczoraj pojawila sie kolejna fotorelacja na www.stadionckm.com

ids.czest.pl/~ckm/remont/rem_681.jpg
          ids.czest.pl/~ckm/remont/rem_680.jpg
          ids.czest.pl/~ckm/remont/rem_682.jpg
          ids.czest.pl/~ckm/remont/rem_688.jpg
          ids.czest.pl/~ckm/remont/rem_701.jpg
      • Gość: moody takiego stadionu żużl. nie ma w kraju na obecną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 00:41
        chilę:
        – Wszystko tutaj jest spełnione, można go nazwać drugim Cardiff: monitoring,
        stanowisko sędziego i nagłośnienie. Jest spełniony najwyższy wymóg dla
        telewizji – w każdym miejscu po 300 luksów zapasu. Nagłośnienie jest
        rewelacyjne – wszędzie równo słyszalne, czyste – mówił Jerzy Kaczmarek,
        przewodniczący Kolegium Sędziowskiego Głównej Komisji Sportu Żużlowego podczas
        wywiadu dla TV Orion na stadionie, 3 kwietnia 2006 roku. - Częstochowie można
        tylko pogratulować, jako częstochowianie możecie być dumni, że taki ośrodek,
        jak ten, został wam zafundowany. Trzeba stwierdzić fakt – po zakończeniu będzie
        to stadion na najwyższym poziomie w Polsce. Stanowiska, które tam zobaczyłem, a
        zwłaszcza aparaturę najwyższej klasy - takiego stadionu Pan w Polsce nie spotka
        na dzień dzisiejszy. A znam wszystkie stadiony w Polsce – mówił sędzia
        Kaczmarek dziennikarzowi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka