Gość: czewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 23:30 www.stadionckm.com/ wejdzcie na "przebudowa" i tam są zdjęcia z remontu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maver Re: postępy w częstochowie IP: *.lan.wancom.pl / *.wancom.pl 17.03.06, 16:29 Czy to jest stadion budowany na 50k kibiców? Bo wygląda na dość pojemny, ale czy w Częstochowie chodzi aż tyle kibiców na żużel? Chyba nie. Ale stadionu pozazdrościć - projekt fajny, tylko że tak troche daleko od toru sie wydaje np gorna część trybun. Z wielką ciekawością będe śledził częstochowską frekwencje :D ps. mam nadzieje że bdb bydgoski tor i sprawdzona bdb organizacja GP zatrzyma na na przyszłe lata GP w Bydg. (-: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: postępy w częstochowie IP: *.prenet.pl 17.03.06, 17:59 stadion jest na 19 000 widzow, minimalna widownia na mecze z najslabszymi druzynami w zeszlym sezonie to okolo 6000 ludzi i tak w gore az do kilkunastu tysiecy na mecz (final z toruniem 2 sezony temu ogladalo oficjalnie 25000 ludzi, a na pewno weszlo wiecej) - intryguje mnie tylko skad wziales te 50000 ? moze tylu policzyles kiedys w bydgoszczy ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maver Re: postępy w częstochowie IP: *.lan.wancom.pl / *.wancom.pl 17.03.06, 19:32 lol spójrz na to zdjęcie ids.czest.pl/~ckm/remont/rem_622.jpg ile rzędów! :D albo to ids.czest.pl/~ckm/remont/rem_609.jpg w sumie racja, 50k to przesada, ale na mnie te zdjęcia (głównie pierwsze) zrobiły wrażenie i zmyliły że ten stadion to będzie kolos jak na żużel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PeQ- Re: postępy w częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 16:06 Tak czytam te twoje posty i sie zaczynam zastanawiac co ty wiesz o tym swoim zuzlu. Nigdy wczesniej nie widziales stadionu w Czestochowie? Zapewniam Cie ze to ten sam co za czasow DMP 2005 :D Wysokosc trybun tez taka sama... tylko zamiast lawek pojawily sie krzeselka... A czytajac twoje posty mozna wywnioskowac, ze w Czewie nam jakiegos nowego giganta buduja :) 19.600 (czy cos takiego) stadion bedzie mial po II etapie modernizacji... czyli po zbudowaniu hotelu z... trybuna :) Do tej pory bedzie mial jakies 16.000 miejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: postępy w częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 16:15 > a na pewno weszlo wiecej) - intryguje mnie tylko skad wziales te 50000 ? Bo nasluchal sie bajeczek, wedlug ktorych w Bydgoszczy wchodzi 20000 i porownuje stadion w Czestochowie do tego w Bydzi. Dlatego walnal 50000. Pojemnosc stadionu w Bydgoszczy to 14 tysiecy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: postępy w częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 21:07 O GP to się nie bój GP było jest i będzie w Bydzi:), bo my się do tego najbardziej nadajemy:), nie chodzi tylko o stadion, takiej atmosfery i tylu ludzi jak u nas nigdzie nie ma, to jest zawsze najlepszy turniej GP ze wszystkich. Tak więc chyba nie trzeba się bać , że może stadion lepszy, ważne są także te inne elementy , o których wcześniej wspomniałam. Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: postępy w częstochowie 17.03.06, 22:43 Nie pisz tak że się najbardziej nadajemy. To nie jest prawdą. za to prawda jest że jest to najbardziej znane widowisko GP w Europie. Na ostatnim rozmawiałem z kolegą do którego zagadnęli Finowie na trybunach i powiedzieli ze dla kibica Bydzia jest najważniejszym miejscem . Nie byłeś tu na GP nie byłes wcale,. To ich wypowiedź. Ja uważam że Czewa to dla nas duża konkurencja z takim stadionem. Druga sprawa ze tam miasto buduje stadion bo to jedyny który nadaje się na duże imprezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toruń Re: postępy w częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 22:19 no nieźle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PeQ- Re: postępy w częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 16:09 Wczoraj pojawila sie kolejna fotorelacja na www.stadionckm.com ids.czest.pl/~ckm/remont/rem_681.jpg ids.czest.pl/~ckm/remont/rem_680.jpg ids.czest.pl/~ckm/remont/rem_682.jpg ids.czest.pl/~ckm/remont/rem_688.jpg ids.czest.pl/~ckm/remont/rem_701.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moody takiego stadionu żużl. nie ma w kraju na obecną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 00:41 chilę: – Wszystko tutaj jest spełnione, można go nazwać drugim Cardiff: monitoring, stanowisko sędziego i nagłośnienie. Jest spełniony najwyższy wymóg dla telewizji – w każdym miejscu po 300 luksów zapasu. Nagłośnienie jest rewelacyjne – wszędzie równo słyszalne, czyste – mówił Jerzy Kaczmarek, przewodniczący Kolegium Sędziowskiego Głównej Komisji Sportu Żużlowego podczas wywiadu dla TV Orion na stadionie, 3 kwietnia 2006 roku. - Częstochowie można tylko pogratulować, jako częstochowianie możecie być dumni, że taki ośrodek, jak ten, został wam zafundowany. Trzeba stwierdzić fakt – po zakończeniu będzie to stadion na najwyższym poziomie w Polsce. Stanowiska, które tam zobaczyłem, a zwłaszcza aparaturę najwyższej klasy - takiego stadionu Pan w Polsce nie spotka na dzień dzisiejszy. A znam wszystkie stadiony w Polsce – mówił sędzia Kaczmarek dziennikarzowi. Odpowiedz Link Zgłoś