grawod 19.03.06, 21:20 wiem juz ze 5 pierwszych zespołow z lig prywatnych doastaje punkty do generalki ale jak to jest na koncu podliczane?? Przeciez ci co nie zapisuja sie do lig prywatnych to traca szanse na zajecie dobrego miejsca w generalce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dobrek40 Re: Do wszystkich 19.03.06, 21:52 Mylisz pojęcia. Ligi prywatne nie mają ŻADNEGO znaczenia dla klasyfikacji w Pilkarzykach. To zupełnie inna zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
utniak Re: Do wszystkich 20.03.06, 09:10 To jest tak: suma punktów pięciu pierwszych w Twojej Lidze decyduje o miejscu, które zajmie ta Liga Prywatna w klasyfikacji Lig Prywatnych ( sic!) Odpowiedz Link Zgłoś
grawod Re: Do wszystkich 20.03.06, 16:11 a czy dostane jakies punkty jak moja liga prywatna zajmie pierwsze miejsce w klasyfikacji lig prywatnych i ja bede w piątce najlepszych zespolow z tej mojej ligi prywatnej??? Odpowiedz Link Zgłoś
utniak Re: Do wszystkich 20.03.06, 16:18 Ligi Prywatne to sprawa honorowa, przyjaciół itd itp. Nie ma nic wspólnego z Twoją lokatą w generalce. A tylko w niej są nagrody. Odpowiedz Link Zgłoś