Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

NBA: Wygrana Clippers

IP: *.izacom.pl / *.izacom.pl 26.03.06, 12:04
    Phoenix Coyotes??
    Obserwuj wątek
      • Gość: Robalez Re: NBA: Wygrana Clippers IP: *.pro-internet.pl 26.03.06, 12:17
        od kiedy Kirilenko gra w Sacramento?
      • Gość: x Coyotes ????????????????????????????????? ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 13:14
        Za dobór pracownikow do redakcji sportowej ktoś powinien odpowiadać !!! i za
        takie błędy polecieć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: recenzent Re: Coyotes ????????????????????????????????? ? IP: *.jtb.pl / *.jtb.pl 26.03.06, 14:15
          Co za głąby pracują w tej redakcji? Nie znają sie na rzeczy i popelniaja takie
          bledy, ze az zal dupe sciska. Wynocha!!!
      • Gość: MJ23 Re: NBA: Wygrana Clippers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 14:32
        To juz kolejna taka wpadka "speców od NBA" w Gazecie - Phoenix Coyotes??? Czy
        tez "koszulka z numerem 21, która zawsze bedzie sie kojarzyla z Karlem Malone" -
        rzeczowa relacja z Utah.
      • Gość: rob Re: NBA: Wygrana Clippers IP: *.hsd1.nj.comcast.net 26.03.06, 14:44
        ja pie..r..d..o..l..e co za poziom
      • z3r0 Mike BOBBY 26.03.06, 16:08
        Gość portalu: Doman napisał(a):

> Phoenix Coyotes??

Dno - Coyotes, Kirilenko w Sacramento i Mike Bobby.

Nawet ja po garści piguł bym tego nie wymyślił.
        • Gość: dziara tragedia,chyba pisali to na kacu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 16:38
      • Gość: coyotes Re: NBA: Wygrana Clippers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 17:04
        coyotes występują w NHL :(
      • Gość: chester8885 co za głupki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 17:48
        Co za głupki piszą te artykuły o NBA. Od kiedy w NBA jest zespół Phoenix Coyotes
        ??? Nie wierze, że chłopaki w łyżwach, kaskach i z kijami narzucali ponad 100
        punktów (bo nawiasem mówiąc to zespół hokejowy). Mam jeszcze jedno pytanie.
        Niech mnie ktoś poprawi jeżeli się myle, ale moim zdaniem w Sacramento Kings nie
        gra Andriej Kirilenko.

Do panów co to piszą: bardzo was prosze, skoro wam za to płacą to się przyłóżcie
        troche żebym nie musiał załamywać rąk za każdym razem jak wchodze na strone gazety.

Pozdrawiam.
      • Gość: mch Re: NBA: Wygrana Clippers IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.06, 17:48
        zenada... strach sie bac
      • Gość: elias Re: NBA: Wygrana Clippers IP: 62.233.163.* 27.03.06, 11:46
        coyotes...grają w hokeja, błąd z kategorii "nawet nie wiem o czym piszę"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka