r_frank 30.03.06, 11:34 www.youtube.com/watch?v=-vpfUOQKbLA powiedzcie mi, ile godzin trzeba spedzic na lodzie, zeby potrafic cos takiego ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielgora Re: video 30.03.06, 14:41 ja umiem pokazać jak zagrać, ale chłopakom nie wychodzi ;-)))) :))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bartthez Re: video 30.03.06, 16:06 Duuuuuuuuuuuuuuuuużżżżżżżżżżżżżżżżżoooooooooooo! Czary jakieś, czy co??? Ja to prędzej w Totka trafię. Jescze wiele, wiele godzin treninigów! Odpowiedz Link Zgłoś
hopp-schwiiz Re: video 30.03.06, 16:28 poczworny takeout ?? o ja cie :P ja sie nie odzywam :P mi na razie kamienie przelatuja przez pole :P Odpowiedz Link Zgłoś
msfmcc Re: video 30.03.06, 17:07 Tja.... wszyscy pamietamy doskonale to zagranie. Ale coz, jak sie ma 98% skutecznosci, to nawet poczwórne takeouty niestraszne ;-)))))] Zycze wszystkim takich zagran za tydzien w Lodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
skip_yeti Re: video 30.03.06, 17:17 gdzies kiedys widzialem (nie wiem czy nie w materialach z fuessen)schemat czegos co sie zwalo z angielska "the best shot ever" o ile pamietam to tez byl poczworny take out, ale wykonany przez 1 kamien, ktory uderzyl wszystkie wybijane kamienie (stojace z tylu domu) z lewej ich strony po czym wrocil jadac w zasadzie o 180 stopni z powrotem do guzika. Pomimo tego ze schemat byl dosc dokladnie opisany nie do konca czaje jak to bylo mozliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
r_frank Re: video 30.03.06, 17:34 no dobrze, to teraz cos latwiejszego :) www.youtube.com/watch?v=YGWZec8JKrw Odpowiedz Link Zgłoś
nalbog Re: video 30.03.06, 18:52 Myślę, że wnaszym curlingu też zdarzają się ciekawe zagrania (zamierzone lub nie), ale niestety przeważnie nie ma przy tym kamer :( Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: video 30.03.06, 19:28 To pierwsze bardzo ładne to drugie ogladałem w TV, łatwiejsze :)), w naszym curlingu oj przydałyby się kamery nawet kanadyczycy mogli by się zdziwić... no i co z tego że nie zamierzonebyło ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nalbog Re: video 30.03.06, 20:09 Uderz w stół ... A ja wcale nie o tym myślałem. Miałem na myśli niektóre nasze zagrania w różnych meczach :) Odpowiedz Link Zgłoś