Gość: andrus IP: *.medianet.pl 13.12.02, 12:16 A po Lazio albo Auxerre albo Liverpool ;-) Gratulacje jeszcze raz dla pilkarzy Wisly i powodzenia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wylom Re: Wisła - Lazio w Pucharze UEFA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.12.02, 12:20 Po Lazio Slavia lub Besiktas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gignol Finał Liverpool - Wisła i Wisła pany!!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.16.* 13.12.02, 19:36 Dudek, broń się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon76 Re: Wisła - Lazio w Pucharze UEFA IP: *.durrpol.pl / 192.168.0.* 13.12.02, 12:20 bedzie dobrze wisla ma wprawe w eliminowaniu makaroniarzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legionista Re: Wisła - Lazio w Pucharze UEFA IP: 194.29.176.* 13.12.02, 12:20 wisla to kurwa i mam nadzieje ze Lazio skopie im dupe wisla z chuja wytrysla wisla szmato co ty na to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sly Re: Wisła - Lazio w Pucharze UEFA IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.02, 12:28 legia to stara kurwa legia jebana jest legie trzeba pierdolić legie cwks - legionisto trzym się lepiej siwej szczoty swojej starej i starego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legionista Sprostowanie IP: *.pkobp.pl 13.12.02, 12:42 Przepraszam wszystkich. To nie był legionista tylko jakiś pajac i burak. Gratuluję Wiśle awansu i życze dalszych sukcesów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRAKOWIAK Re: Wisła - Lazio w Pucharze UEFA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.02, 19:38 mam nadzieje ze LAZIO skopie wam dupe frajerzy i bedzie nizly pogrom (szkoda ze pekacie sie chodzic w szlikch po krakowie ale z was kurwy i cwele) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smok Re: Wisła - Lazio w Pucharze UEFA IP: *.proxy.aol.com 13.12.02, 21:25 Ty Chamie!!!Nawet butow by mi bylo szkoda by cie, chamie , zadeptac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: errror Re: Wisła - Lazio w Pucharze UEFA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.02, 12:28 Gość portalu: Legionista napisał(a): > wisla to kurwa i mam nadzieje ze Lazio skopie im dupe wisla z > chuja wytrysla wisla szmato co ty na to Aleś się młocie wysilił! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakus Re: Wisła - Lazio w Pucharze UEFA IP: *.dwa / 192.168.3.* 13.12.02, 12:28 Ty się legionisto nie szarp bo się spocisz. Mieliście okazję dokopać Schalke i gówno wam z tego wyszło. Pan trener Okuka powiedział że odeszliście z honorem (ha, ha !) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiślak Gazeto !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.02, 12:30 Gdy napisałem niepochlebny tekst o Bońku to usunięto moją opinię.A czym jest tekst kretyna podpisany jako Legionista!!!??? Czy to nie złamanie regulaminu...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁOWCA LEGIONISTÓW Re: Wisła - Lazio w Pucharze UEFA IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 13.12.02, 12:30 Oczyśćmy Karków z Wislackiego ścierwa! A w Warszawie zamiast liści będą wisieć legioniści!!! ONLY KKS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Re: Wisła - Lazio w Pucharze UEFA IP: 212.160.130.* 13.12.02, 12:33 Także jestem zagorzałym kibicem Legii i od lat jestem na wszystkich (także wyjazdowych)meczach naszej wspaniałej Legiuni, zapewne tak jak "Legionista".Ale polska piłka jest ważniejsza niż klubowe animozje. Bardzo się cieszyłem jak Wisła dokopywała Schalke i trzymam za nich kciuki przed meczami z Lazio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dynek Re: Wisła - Lazio w Pucharze UEFA IP: *.ftj.agh.edu.pl 13.12.02, 12:36 Gość portalu: Legionista napisał(a): > wisla to kurwa i mam nadzieje ze Lazio skopie im dupe wisla z > chuja wytrysla wisla szmato co ty na to Po chuj pajacu wypisujesz takie rzeczy.Przykro ci ze twoje legia dostala po dupie z Schalke.Wisla gra dla calej Polski.Rowniez po to abysmy mieli jak najwyzszy wspolczynnik i zeby kiedys twoja szmaciarska druzyna byla rozstawiona przy jakims losowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaz Re: Wisła - Lazio w Pucharze UEFA IP: *.katowice.pik-net.pl 13.12.02, 13:27 Dupcys synku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Legii Re: Wisła - Lazio w Pucharze UEFA IP: *.aktivist.pl 13.12.02, 13:41 O rany. Przepraszam wszystkich za tego meteora. Dla mnie ważne jest, że jakiś polski klub odnosi sukcesy, bo to może pociągnąć za sobą całą resztę. I nieważne, że to największy rywal Legii, bo na międzynarodowej arenie liczy się, że to Polacy. Legiofan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel (z Toronto) Re: Wisła - Lazio w Pucharze UEFA IP: *.seabridge.ca 13.12.02, 21:34 Gość portalu: Legionista napisał(a): > wisla to kurwa i mam nadzieje ze Lazio skopie im dupe wisla z > chuja wytrysla wisla szmato co ty na to Nie jestem z Krakowa ale chlopcze ty mnie dziwisz ... Mam nadzieje ze Wisla dojdzie jak najdalej i udowodni Europie ze Polacy tez istnieja na mapie (wraz z Anglia, Niemcami, Wlochami, i Hiszpanami). Teraz widze czemu nikt nie lubi naszej stolicy a szczegulnie druzyn z Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babel Re: Wisła - Lazio w Pucharze UEFA IP: *.chello.pl 05.03.03, 20:07 wisełko nic się nie stało - legię wcześniej zesrało ciąg się buraku lepiej sie pilnujcie bo następne mecze: zawodnicy legii vs. zarzad klubu odbywac się na sali sądowej. Wisła zagrała na własnym boisku i pokazała klasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Md Ujujujuj! IP: *.mad.es.ibm.com / 195.212.29.* 13.12.02, 12:21 Bedzie super ciezko,ale powalczymy!!!!!!!!! i Lazio zwyciezymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiślak Do legionisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.02, 12:26 Popatrz matole jaki poziom reprezentujesz sobą, przejrzyj archiwa jak wyrażali sie kibice Legii w wiekszości po zwycięstwie Wisły nad Schalke. Określenie Legionista po tamtych gratulacjach nabrało dla mnie innego,lepszego znaczenia i dotyczy prawdziwych kibiców.Taki śmieć jak ty tego nie zniszczy! Prawdziwi kibice łączmy się,niech takie buraki którym wydaje sie że są kibicami nie zniszczą naszego wzajemnego szacunku między sobą! Kto jest za...?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak prawdziwy!!! Re: Do legionisty IP: *.riviera.pw.edu.pl / 10.4.32.* 13.12.02, 12:33 >szacunku między sobą! Kto jest za...?! Jestem za!! A buraków, delikatnie mówiąc, nigdzie nie brakuje! Procentowo wszędzie jest ich tyle samo, ale liczbowo w Warszawie najwięcej! Odpowiedz Link Zgłoś
lalka_01 Re: Do legionisty 13.12.02, 12:42 Ale ja jeszcze dobrze pamietam, jak Legionista gratulowal Wisle. Pomyslalam sobie wtedy..no, no chlopie, szacunek. Ale to byl jak sie okazuje tylko owczy ped. Konformizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arci Re: Wisła - Lazio w Pucharze UEFA IP: *.stacje.agora.pl 13.12.02, 12:23 No to bedzie jazda, makaroniazom trzeba bedzie tylki prztrzepac;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wylom Re: Wisła - Lazio w Pucharze UEFA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.12.02, 12:25 Jest szansa. Wisla, zarowno w IV-tej rundzie jak i w ewentualnym cwiercfinale, rewanz gra u siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: denis Re: Wisła - Lazio w Pucharze UEFA IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 13.12.02, 12:24 nie jest zle-moglismy trafic na Slavie:))) ale Lazio to lamusy i sa do ogrania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadeusz Re: Wisła - Lazio w Pucharze UEFA IP: 193.0.69.* 13.12.02, 12:24 Było to do przewidzenia. Oj nie lubią w UEFA polskich klubów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Wisła - Lazio w Pucharze UEFA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.02, 12:25 potem Slavia lub Besiktas, a nie L'pool/Auxerre. Zródło: uefa.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wars Re: Wisła - Lazio w Pucharze UEFA IP: *.acn.pl 13.12.02, 12:25 Gość portalu: andrus napisał(a): > A po Lazio albo Auxerre albo Liverpool ;-) ;>) a tak naprawde to Slavia Praha albo BGesiktas Stambul.... Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fidel Re: Wisła - Lazio w Pucharze UEFA IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 13.12.02, 12:26 Lazio zlekcewazy Wisle i wygramy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pirtjaz77 Re: Wisła - Lazio w Pucharze UEFA IP: *.net465.lv.sprint-hsd.net 13.12.02, 12:29 moze to sterotyp ale Wlosi to Wlosi. oni nie maja tak zwanej przerwy zimowej! trzymam kciuki i jestem pelen wiary, dopiero czas pokaze... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bessa ojoojoojoj IP: *.pkobp.pl 13.12.02, 12:30 Szkoda... mysle, ze nastapi sprzedaz zawodnikow... gdyby to byla slabsza druzyna...ehhh :(( Odpowiedz Link Zgłoś
greg531 Re: Wisła - Lazio w Pucharze UEFA 13.12.02, 12:30 Gorzej nie mogli trafic. Teraz jest juz dla mnie pewne - jesli nie oslabia skladu tylko wzmocnia i przejda przez Lazio, to stac ich na wygrana calego pucharu. Jesli oslabia sklad - bedzie to nic nowego w Polsce, ale i smutna kwintesencja "profesjonalizmu" naszych dzialaczy, skutkujaca miernymi efektami. Gdyby jednak szanowni dzialacze nie pokpili sprawy a Lazio okazalo sie lepsze, to nie dziwmy sie, tylko liczmy na godne pozegnianie pucharu i cieszmy z postawy Wisly. Co by nie bylo - powodzenia Wislo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Wisła - Lazio w Pucharze UEFA IP: *.mega.net.pl 13.12.02, 12:30 No i jest Lazio.Niby wydaje sie silne,ale przegrało u siebie ze sturmem 0:1.Będzie cięzko ale wierze w sukces.Można było trafić lepiej.Pozdrowienia dla wszystkich bez wyjątku kibiców z całej Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vulcan NIEPRAWDA !!! IP: 151.92.176.* 13.12.02, 12:31 Po wyeliminowaniu bedzie najprawdopodobniej PORTO ( wygrany z pary Porto -Denzilispor). Miejmy nadzieje, ze Lazio jako bankrut sprzeda swoich najlepszych zawodnikow - i prosmy MU, zeby kupili Claudio Lopeza, wtedy bedzie latwiej. Pozdrowienia dla Wisly, musza byc lekko zalamani... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wars Re: NIEPRAWDA !!! IP: *.acn.pl 13.12.02, 12:41 Coś ci sie vulcan pokręcilo .uwierz ,ze zwyciezca pierwszej pary gra ze zwyciezca 4 czyli Slavia -Beskitas vs. Lazio - Wisla...A oslabienie Lazio by sie napewno przydalo...Czy tam przypadkiem nie gra Batistuta?:(( A propos Legii to ja jestem z Warszawy ale kiedy widze te prymitywne mordy w szalikach Legii to mi ich szkoda...Legii zreszta tez bo gra slabo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bessa A jak Zurawia i Koso do Lazio sprzedadza?????? IP: *.pkobp.pl 13.12.02, 12:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widmo3 Re: Wisła - Lazio w Pucharze UEFA IP: *.pobiedziska.sdi.tpnet.pl 13.12.02, 12:38 Wisła trafiła chyba najgorzej jak mogła. Ale po wspaniałych meczach z Parmą i z Schalke jestem pewien że tanio skóry nie sprzedadzą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakus Wisła - Lazio w Pucharze UEFA IP: *.dwa / 192.168.3.* 13.12.02, 12:40 Przypominam Panowie, że Parma po przegranej w Krakowie dokopała Lazio w lidze 4 : 0. Nie tacy mocni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dynek parma-roma 3:0 IP: *.ftj.agh.edu.pl 13.12.02, 12:49 param po porazce w Krakowie dokopala romie 3:0. Lazio nie przegralo w lidze i jest na drugi miejscu, ale Roma jest teoretycznie silniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: Wisła - Lazio w Pucharze UEFA IP: *.piap.waw.pl 13.12.02, 12:41 Lazio ma poważne problemy finansowe, więc jest szansa że na wiosną będzie to zupełnie inny zespół (mogą wysprzedać pół zespołu). Jeżeli skład się utrzyma, to będzie bardzo trudno awansować, bo jest to zespół o wiele lepszy niż Parma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maras Re: Wisła - Lazio w Pucharze UEFA IP: *.mega.net.pl 13.12.02, 12:48 To jest moment by położyć fundament pod dobrej klasy zespół europejski. Zostawić najlepszych, dokupić trzech zawodnikó i dać czas trenerowi niech układa. A jak przejdą Lazio to Żuraw i Kosa podpiszą takie kontrakty że ho ho a i Wisła zarobi tyle by skupić (wzorem czeskich klubów ze stolicy) najlepszych piłkarzy. Czy Kasperczak nie zna dobrych piłkarzy np. z Mali, którzy jeszcze nie grają na zachodzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johny Re: Wisła - Lazio w Pucharze UEFA IP: hpcache:* / 192.168.143.* 13.12.02, 12:44 Gościu, a skąd wziąłeś tą parę - z nimi możemy zagrać co najwyżej w półfinale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DSD Pierwsze komentarze: 'Lazio mialo szczescie...' IP: 212.33.88.* 13.12.02, 12:44 Rzucilem okiem na dzial sportowy Yahoo - podkresla sie tam ogromne szczescie Lazio, ktore powinno byc spokojne o awans do cwiercfinalu oraz pecha Liverpoolu, ktory trafil na Auxerre. Dopoki Wisla nie wejdzie do II rundy LM, nikt nie bedzie traktowal jej powaznie :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mir Re: Pierwsze komentarze: 'Lazio mialo szczescie.. IP: *.acn.pl 13.12.02, 12:56 Komentator na uefa.com wymienil mecz lazio - wisla jako jeden z trzech (obok liverpool-auxerre i Anderleht - Panatinaikos) najciekawszyc i podkresle ze teraz nikt nie chial by grac z Wisla. I sie nie dziwie! Zespol w Europie nieznany a znanych rozklada 4:1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakus Re: Wisła - Lazio w Pucharze UEFA IP: 80.48.244.* 13.12.02, 12:47 Spoko. Obawiałem się Parmy, potem jeszcze bardziej Schalke. Ale teraz, po meczu z Schalke1-4 jestem spokojny o wynik z Lazio. Jedyny warunek - trafić z formą na koniec lutego. Jeszcze jedno: po wtorkowym meczu byłem mile zaskoczony postawą sympatyków Legii; jednak nie jest z tym narodem jeszcze tak źle! Dzięki, Legia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Re: Wisła - Lazio w Pucharze UEFA IP: 212.160.130.* 13.12.02, 12:55 Dzięki Krakus.Prawdziwi fani piłki są wszędzie. Irek Legionista Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EL Re: Wisła - Lazio w Pucharze UEFA IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 13.12.02, 12:55 Co by niemowic to jednak Lazio mialo szczescie, a Wisla pecha. Poniewaz Lazio ma najwyzszy wspolczynnik a Wisla najnizszy. Daltego zadne zagraniczne agencje nie moga, i niepowinny mowic inaczej. W szumie troche szkoda. Poniewaz gdyby Wisla trafila kazdego innego rozstawionego z tej grupy to awans bylby naprawde bardzo realny. Zwlaszcza jakby trafili na slavie. No ale nic nie ma sie co zalamywac. Szansa jest. Bo Kasperczak pokazal ze jest bezprzecznie najlepszym POLSKIM trenerem w obecnej chwili, i ma przerwe zimowa zeby sie dobrze do tego meczu przygotowac. I tak jak ktos wyzej powiedzial. Jezeli Wisla przejdzie Lazio, to naprawde ma szanse na koncowy sukces. Aha i dodam ze tez jestem z Warszawy. I tez od zawsze bylem i zawsze bede kibicem LEGII, ale to Wisla to wkoncu POLSKA druzyna, i cieszy mnie ze pokazuje co jestesmy warci. I sporo osob tak w warszawie mysli...Nie mowie ze wszyscy ale mysle ze kazdy woli zeby Polacy skopali dupe szwabom albo makaroniarzom, zwlaszcza po tym jak sie z nas smieja i lekcewaza. Dlatego Wisla zwyciesca pucharu UEFA. Zeby zamknac mordy tym wszystkim co twierdza ze Polak nie potrafi. Nara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wdzięczny Wiśle Re: Wisła - Lazio w Pucharze UEFA IP: *.acn.pl / 10.70.6.* 13.12.02, 12:57 Gratulacje dla Wisły! Jestem z Warszawy i włosy z głowy rwałem oglądając ten mecz Legii, co go wygrać w Niemczech musiała! Tymczasem Wisła pokazala Niemcom gdzie ich miejsce! I na tej podstawie głęboko wierzę że Lazio już długo w pucharze nie pogra.4-1 dla Wisły!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wiktorio1 Lazio 1:4 Roma??? Powrot DINO 13.12.02, 13:07 Lazio chyba jednak silniejsze od Parmy. I zeby chlopacy nie stracili formy przy swiatecznym stole!!! A Dino-zaur Baggio swoja droga juz sie pewnie cieszy na wizyte w Krakowie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AlkaSeltzer nie podoba mi sie losowanie :( IP: *.hstl6.put.poznan.pl 13.12.02, 12:57 uueeeee ..... szczerze mowiac liczylem ze wylosuja lepiej. mozna przeciez bylo trafic na slabszy AEK, herthe, wolalbym nawet prage..... ale coz ..... licze, ze sie uda ..... chociaz lazio to nie parma ..... Odpowiedz Link Zgłoś