Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

FEDERACJA TROJMIASTO

14.12.02, 15:07
    Trojmiejska federacja Ad-am'a zaprasza do wlaczenia sie do gry. Najwieksza
    fedreacja na pomorzu czeka rowniez na Ciebie.

Kod dostepu do federacji:
    3461006855

Link dostepu do TROJMIASTA:
    www2.gazeta.pl/liga/1109662,39464,1195613.html

Prezes Mluxus ;)
    Obserwuj wątek
      • ursyn Re: FEDERACJA TROJMIASTO 14.12.02, 16:56
        Juz jestem.
        Rowniez serdecznie zapraszam...
        Tworzy sie naprawde silna grupa!

Pozdrawiam,
        Ursyn
      • jolalux Re: FEDERACJA TROJMIASTO 15.12.02, 15:38
        Obecna! :)

A co tam - tez troche poreklamuje nasza federacje.
        Ambitna i niezalezna, trojmiejska i ogolnopolska. Zapraszamy wszystkich -
        naprawde milo i bez chamstwa jak twierdzi opis :)

ZAPRASZAM

Pozdrawiam J.L.-L.
      • Gość: a_kolibski Re: FEDERACJA TROJMIASTO IP: *.ds6.univ.gda.pl 15.12.02, 15:51
        witam, zastanawiam sie czy wejsc do waszej federacji. jak sa tam u was jacysz
        studenci to zapraszam do mojej Danziger Adler. kod jest w opisie

• mluxus Re: FEDERACJA TROJMIASTO 15.12.02, 16:02
          Witam witam studenta-prezesa :)

Wlasnie mialem taki sam dylemat z Wasza federacja, jako ze mam (nie)przyjemnosc
          byc studentem trojmiejskim :) Proponuje w takim razie maly transferek: mluxus
          do Was, a_kolibski do nas :)

Co Ty na to prezesie?

Pozdr, Mlux
          • Gość: a_kolibski Re: FEDERACJA TROJMIASTO IP: *.ds6.univ.gda.pl 15.12.02, 17:25
            nie dzieki, u was bylbym na razie pierwszy a nie widze sie w robi pioniera:))
            zreszta nie znam tam niekogo a tu sporo ludzi to moi znajomi. ale dzieki za
            zaproszenie. jak chcesz zebym usunal cie od nas to wyslij maila. oferta glownie
            byla kierowana dla wolnych jeszzce ludzi i tych co zle sie czuja u innych:))
            zreszta to nie fair grac dla 2 reprezentacji, nie??

Pozdr, akoliber
            • mluxus Re: FEDERACJA TROJMIASTO 15.12.02, 18:51
              Wiesz jak zrobimy (jesli oczywiscie sie na to zgodzisz?) - na razie zostane w
              Twojej federacji z czystej ciekawosci - sa to tylko dwie federacje co w
              porownaniu z niektorymi, ktorzy naleza do naprawde niezliczonej ilosci
              federacji, jeszcze przystoi. Czuje niejaki zwiazek z jedna i druga federacja, a
              to z powodow terytorialnych a to z powodow zawodowych ;) W jednej moge
              rywalizowac z mieszkancami Trojmiasta, w drugiej ze studentami z Trojmiasta.

Zobaczymy w kazdym razie co z tego wszystkiego wyjdzie...
              Szczegolnie, ze dopiero mam zamiar zaczac grac na serio, bo przedtem typowalem
              bez glebszej analizy :)

Wiec jesli pozwolisz niech zostanie tak jak jest... przynajmniej bedzie jedna
              federacja lokalna zaprzyjazniona ;)

Pozdroofka od miejscowego, a nie DS'owca - Mluxusa :)
      • mluxus AMBITNI I NIEZALEZNI 20.12.02, 19:34
        Glupio mi troche dopisywac sie do mojego watku, aby znow byl na gorze...
        Ale czyni to juz tak wielu prezesow, ze nie mam juz teraz wyrzutow sumienia z
        tego tytulu.

Zapraszam do ambitnej, niezaleznej druzyny, gdzie nietoleruje sie przejawow
        chamstwa a najwazniejsza jest dobra zabawa.

Jesli jestes z Trojmiasta to tym lepiej! Jesli nie, przyjmiemy Cie z otwartymi
        ramionami jak brata.

Zapraszam serdecznie,
        dla zainteresowanych link i kod dostepu w pierwszym poscie tego tematu.

Pozdrawiam, Mluxus

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka