mariusz78 04.04.06, 13:06 Chcę kupić pomocnika w cenie do 2,6 mln. W podobnych cenach mam już: Iwańskiego, Rogera i Burkhardta. Zastanawiam się nad Błaszczykowskim, Murawskim, Kikutem lub Łobodzińskim. Co mi doradzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stanley-1 Re: Pomocnik do 2,6 mln 04.04.06, 15:58 Myśle że to może być Łobodziński,Lubin zdecydowanie częściej atakuje prawą stroną,a Chałbiński ma narazie niezłą skuteczność i umie wykorzystywać sytuacje po dośrotkowaniach. Odpowiedz Link Zgłoś
shiva-shiva1 Re: Pomocnik do 2,6 mln 04.04.06, 17:53 Szałachowski ??? moze zostanie wystawiony z Janczykiem w ataku :) bo Włodar ma drewniane nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
lolas444 Re: Pomocnik do 2,6 mln 04.04.06, 17:56 Ja mam Iwanskiego , Burkhardta , Guerrero i Blaszczykowskiego. Na zadnym sie na razie nie zawiodlem . Planuje kupic Lobodzinskigo jeszcze :) Proponuje Blaszcza . Wisla gra coraz lepiej a Blaszczykowski o ile sie nie myle w kazdej kolejce tej rundy mial asyste.Strzelil nawet 2 gole ale sedzia 2 razy nie slusznie nie uznal :) No i Wisla czesciej wygrywa od Zaglebia. Odpowiedz Link Zgłoś