Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Liga Mistrzów na torze

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 09:48
    Rune jezdzi jako Polak i jezdzi tez w polskiej kadrze. Jako zuzlowiec jest w
    100% Polakiem.
    Obserwuj wątek
      • Gość: petr Re: Liga Mistrzów na torze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 10:20
        Holta już od kilku lat ma polski paszport.Autor tego artykułu powinien się
        douczyć troche o żużlu.
        • Gość: gracz Re: Liga Mistrzów na torze IP: *.kom / *.os1.kn.pl 08.04.06, 10:30
          Dobrze prawią! Też się aż skrzywiłem, jak to przeczytałem. Na szczęście nie
          muszę nic dodawać :)
          • Gość: kolo Rune Holta IP: *.aster.pl 08.04.06, 11:39
            spytajcie zainteresowanego jakiej jest narodowosci. na pewno nie powie, ze polakiem. albo inaczej: czy to blad ze jest wpisane, ze norwegiem? moze nie jest? ja sie bardziej brzywie przy Mark Loram (obaj Wielka Brytania). czy Mark wystepuje w dwoch osobach? a moze trojca swieta gdzies jezdzi?
      • Gość: msnbetterthan Re: Liga Mistrzów na torze IP: *.net152.okay.pl 08.04.06, 10:37
        Jeszcze tego lata Jarek Hampel mistrzem świata
        _____
        Puzzle sklep
        • Gość: jan niezbędny Re: Liga Mistrzów na torze IP: *.magma-net.pl 08.04.06, 11:58
          o i tu sie zgodze.... Jeszcze tego lata Jarek Hampel mistrzem świata!!! :-D Sparta będzie miała złoto??
          • Gość: Zeb Re: Liga Mistrzów na torze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.06, 16:03
            RKM nie był 7 tylko uzyskał licencję, a w zeszłym roku startował w I lidze i
            zajal 3 miejsce. Powazny tez ma polski paszport.
      • cancro Re: Liga Mistrzów na torze 08.04.06, 19:27
        Hafenbrock to "jak popadnie"? No może, bo dwa razy z rzędu finalista IMŚJ, co
        wielu naszym juniorom nie udało się ani razu!
        • Gość: >+^# Waćpan masz racyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 00:27
          Hafenbrock - przecież z kapelusza nie wyskoczył, a Holta jak przychodził do CKM-u to wcale więcej sukcesów nie miał od "Hofiego" i też był niezabardzo znany

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka