Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Toruń - Wrocław 17.04

IP: *.mokotowplaza.waw.pl 14.04.06, 15:08
    Czy ktoś wie (tak na 100%), o której będzie mecz w Toruniu 17.04 ???
    Obserwuj wątek
      • Gość: Szrek Re: Toruń - Wrocław 17.04 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 15:14
        Zapytaj Bacy. Jeszcze ci prognozeę pogody poda
        • Gość: baca Re: Toruń - Wrocław 17.04 IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.06, 16:35
          Juzek wom pedzioł gazdo co na pogodzie sie nie znom bo fastum verde biera. Ale
          cosik mnie sie zdaje co bedzie piknie. Jano duć bedzie, no ale halny jejich
          chyba nie łoboli. Co najwyzy jaki silnicek z parkingu wydmucho.
      • Gość: speed Re: Toruń - Wrocław 17.04 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 15:50
        transmisja na Polsat Sport o godz.15.00. To chyba wszystko wyjaśnia.
        • Gość: sadura1 Re: Toruń - Wrocław 17.04 IP: *.mokotowplaza.waw.pl 14.04.06, 17:06
          Dzięki.
          • Gość: Szrek Re: Toruń - Wrocław 17.04 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 20:03
            Ino coby im spodspodu nicego nie wyduło bo śmiechu ludziska bendom miały
            coniemiara. Secunecek Baco sacunecek składam z okazji co sie nam napatocyła Hej!
            • Gość: baca Re: Toruń - Wrocław 17.04 IP: 83.238.146.* 14.04.06, 21:15
              Byk sie spytoł cy wy aby gazdo nie ze Skocyji jesteście, co sie tak boicie ze
              wom zaduje łod spodu, ale sie znowu łobrazicie jak za tyn Ślunsk to jus sie
              lepi nie beda za wiela pytoł hej.
              • Gość: Szrek Re: Toruń - Wrocław 17.04 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 10:49
                Wicie Baco ja to az taki łobraźliwy nie jezdem choć mnie za ten Ślunsk dyćko
                zabolało, Hej. A s tom Skocyjom to juści lepiej walneliście bo stamtonsik to i
                socek przedni do nas psywożom. A na własnym cerepie żem sprawdził że odrobina
                tego soka dodaje cłekowi uroka i fajnie jest. Hej!
                • Gość: Szrek Re: Toruń - Wrocław 17.04 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 12:32
                  A coby wam Baco udowodnić żeśta sie nipoczebnie moją "łobraźliwościom"
                  sztresowali powiem, że ni mota racji s tym Toruniem a się ło to nijak nie
                  łobrusam, Hej! Bywało co i niejeden kopniacek tam posłałem zanim leciuśko
                  zmondzałem. Uwazajcie zatem z tym fastumem bo w zecy samy psecucia wam lasuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka