Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wesołych Świat

IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 15.04.06, 10:59
    Życze wszystkim kibicom...mam nadzieje,że wasze świeta będą spokojne, a
    zarazem wypełnione zdrową dawką sportowych emocji...Odrębne zyczenia dla bacy
    co zwie się Szrek:)hehe:)
    Baco panocku a da u was rade przenocowac w weekend majowy masz tam na hali
    jakaś chatkę aby można pojuhasować na łonie natury??:)
    Obserwuj wątek
      • kolabor86 Re: Wesołych Świat 15.04.06, 11:06
        o, podłączam się do życzeń
        szczęśliwych, wesołych i sportowych :)

pozdrawiam
        • Gość: ona Re: Wesołych Świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 11:23
          Ja również życzę wszystkim zdrowych, wesołych, mokrego dyngusa:))), oraz
          wspaniałych emocji sportowych.
          • Gość: byzydura Re: Wesołych Świat IP: *.tvgawex.pl 15.04.06, 12:21
            Po prostu: Wesołych Świąt
            i już :)
            • Gość: Szrek Re: Wesołych Świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 16:10
              "Podłączam się" do Wielkanocnych serdeczności.
              Autora tego sympatycznego wątka zapewniam, że ja i Baca to dwie całkowicie
              różne osoby. Łączy nas jedno: z nas obu górale tacy jak z mysiej piczki
              rajzetaszka ale: jak jus se jajecka robić zacynamy to i Wielkanoc nie musi być
              jakowaś ino zwycajne gupoty Hej!
              • Gość: baca Re: Wesołych Świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 20:18
                Wy mnie gazdo co sie chris nazywo łot śreków nie psezywojcie bo wam blizy do
                tego łosła niźli mnie do śreka. A jak wy o juhasowaniu mocie takie pojincie jak
                ło mnie to wos jakiem baca za nic na hala nie wpusca bo sie ło łowiecki boje co
                wy im tom na łonie natury zrobicie hej.
                • Gość: baca Re: Wesołych Świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 20:20
                  I jesce wom powiem ze ten śrek to chyba je z torunia a jo na torunioków mom
                  ciupaska.
      • Gość: heart Re: Wesołych Świat IP: *.eu.org / *.eu.org 15.04.06, 21:02
        Wszystkim kibicom z "Regionu" bez względu na przynależność klubową zdrowych ,
        spokojnych Świąt Wielkamocnych, smacznego jajka, wiosennego nastroju i wielu
        emocji w "lany poniedziałek"
        życzy
        heart

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka