Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Korona Kielce - Lech Poznań 1:1 (0:1)

IP: 213.199.193.* 18.04.06, 23:28
    Kibice kolejarza dno.Elita wielkopolski haha. Chamy na salony przyjechali i
    się zachować nie umieją tylko Grzesia wyzywać.Mam nadzieję że takie trepy
    ziemniaczne ostatni raz do CK zawitały niech do bliskich wronek albo
    grodziska sobie jeżdzą
    Obserwuj wątek
      • Gość: tim Re: Korona Kielce - Lech Poznań 1:1 (0:1) IP: *.futuro.kielce.msk.pl 19.04.06, 00:21
        Kibice jak kibice, ale gra Lecha to dno i 3 metry mułu- słabszej ekipy jeszcze w
        Kielcach nie widziałem...
        • pose.one Re: Korona Kielce - Lech Poznań 1:1 (0:1) 19.04.06, 00:58
          i ta mega slaba ekipa niemal nie wywiozla 3 punktow z krainy scyzorykufff
          ehehhehehehee smiech na sali z taka skutecznoscia ;P
        • Gość: MITML Re: Korona Kielce - Lech Poznań 1:1 (0:1) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 06:33
          A co to jest Korona Kielce? jaką ma historię? Toszkę szacunku panowie.
          Zobaczymy za 2-3 lata. Lech będzie, a Kolporter? Niewiadomo.
          • piter.ck Re: Korona Kielce - Lech Poznań 1:1 (0:1) 19.04.06, 19:41
            Gość portalu: MITML napisał(a):

> A co to jest Korona Kielce? jaką ma historię? Toszkę szacunku panowie.
            > Zobaczymy za 2-3 lata. Lech będzie, a Kolporter? Niewiadomo.
            ..................
            No napewno -wąchacie się z Amicą bo z kasą u Was tragedia!!!!Spłaćcie najpierw
            długi a jak nie to degradacja.......może się jescze połaczycie z Groclinem by
            tyłek ratować-ZASŁUZONA DRUŻYNO-:):):)
            • Gość: musa Re: Korona Kielce - Lech Poznań 1:1 (0:1) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 11:36
              a co to za dziwolag ten kolporter?! to kiosk ruchu chyba nie?! bo ja nic o
              takiej druzynce nie slyszalem:).jedynie o tym ze awansowala rok po roku z B
              klasy do extraklasy za pieniadze ze sprzdazy gazetek:).zreszta o jej potedze
              stanowia teraz gracze z Kolejorza.
      • Gość: tim Re: Korona Kielce - Lech Poznań 1:1 (0:1) IP: *.futuro.kielce.msk.pl 19.04.06, 01:29
        Tu się nie ma co śmiać, tylko jutro grzecznie do kościółka na mszę o 7 Bogu
        podziękować, że nie było pogromu, a jak tego nie zrobicie to Bełchatów was
        rozjedzie 5 golami i będzie powtórka z Płocka :-) - pamiętajcie że w tym meczu
        nie zagra pół składu Lecha...
        • Gość: R [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 01:35
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: narat Re: Walnij sie pacanie w leb i chwal Pana Boga po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 07:31
            Jeśli ty jesteś typowym kibicem Lecha, to tylko "pozazdrościć". Większego
            debila od ciebie nie ma chyba w całym Poznaniu, ciekawe co na to prawdziwi
            kibice Lecha. Na dzień dzisiejszy nie ma się co podniecać przeszłością i
            rozpamiętywać jak to niegdyś bywało. Obecnie Lech jest słaby i nic tego nie
            zmieni, przynajmniej do czau fuzji z Amicą.
            • Gość: Legia W-wa Re: Walnij sie pacanie w leb i chwal Pana Boga po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 08:26
              Gdyby byl slaby to lezal powalony na samym koncu tabeli lub walczyl w
              barazach.A tak sasiaduje z kim nooo z kim ?! z Korona czyli co czyli Korona tez
              jest slaba i kiepska-krotko zwiezle i na temat.A tak na marginesie najpierw
              zajmijcie sie swoimi kibicami i ich wypowiedziami bo kiedy oni jada po bandzie
              Lechowi to jest ok. gdy jednak role sie odwracaja to jest wielkie hallo !!!
              Bardzo dobrze ze "R" tak Koronie pojechal.
        • Gość: XXL Re: Korona Kielce - Lech Poznań 1:1 (0:1) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 11:40
          tim napisał(a):
          > Tu się nie ma co śmiać, tylko jutro grzecznie do kościółka na mszę o 7 Bogu
          > podziękować, że nie było pogromu, a jak tego nie zrobicie to Bełchatów was
          > rozjedzie 5 golami i będzie powtórka z Płocka :-) - pamiętajcie że w tym meczu
          > nie zagra pół składu Lecha...

Ty sie martw o swoja Korone - gracie z Wisłą, po takim meczu jak wczoraj kopacze
          z Kielc bedą chodzic jak muchy w smole. Wisełka odpoczywała - Korona walczyła z
          Kolejorzem - w piatek wielka wygrana Wisełki - tylu goli jeszcze ten stadion nie
          zobaczył. Zapamietaj - piatek !!!!!!!!!
      • Gość: robak Re: Korona Kielce - Lech Poznań 1:1 (0:1) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 08:52
        Okazało się że Piechna jest prostym burakiem.
        • Gość: musa Re: Korona Kielce - Lech Poznań 1:1 (0:1) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 11:42
          Burak Piechna digi digi da, digi digi da, tak szla ta ich kretynska
          pioseneczka?:)
      • Gość: Grzesiu P. [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 08:58
      • freon Re: Korona Kielce - Lech Poznań 1:1 (0:1) 19.04.06, 09:20
        Gość portalu: CK Dezerter napisał(a):

> Kibice kolejarza dno.Elita wielkopolski haha. Chamy na salony przyjechali i
        > się zachować nie umieją tylko Grzesia wyzywać.Mam nadzieję że takie trepy
        > ziemniaczne ostatni raz do CK zawitały niech do bliskich wronek albo
        > grodziska sobie jeżdzą

Chamy na salony? To sie widac dzieciom w tej kieleczcyznie z zimna w glowach
        poprzewracalo. Oderwalo sie to-to od pluga i udaje panisko, tylko dlatego, ze
        szczesliwym trafem ktos wrzucil kase w jego ulubiony klubik. Tenisowki na wf
        idz spakowac i przestan hooliganic w necie, kolego z pomylonym CK w nicku.
      • Gość: piterkolejorz Re: Korona Kielce - Lech Poznań 1:1 (0:1) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 10:06
        Szacunek za walkę!Tylko Lech!Mamy slaby sklad ale walczymy ambitnie,do konca.
      • Gość: gaw Piechna - zakopleksiony mały człowiek z prowincji. IP: *.devs.futuro.pl 19.04.06, 10:53
      • tequiller Re: Korona Kielce - Lech Poznań 1:1 (0:1) 19.04.06, 13:40
        Jestem z Kielc i mam już swoje lata. Kiedyś bardzo kibicowałem Lechowi, to był
        mój ulubiony polski klub oprócz Korony. Byłem nawet na meczu Lech - Barcelona w
        1988 roku i zdzierałem gardło i byłem z kibolami Kolejorza po meczu na piwie.
        Darzyłem Lecha dużą sympatią, ale do wczoraj. Od paru dni czytałem teksty w
        internecie, autorstwa poznaniaków, że Kielce to wieś, Piechna to wieśniak itd.
        Obrażano kielczan, obrażano prezesa Klickiego, itd. Ale myślę internet to
        internet, małolaty chcą odreagować przedmeczowy stres ;). Ale to co wczoraj
        usłyszałem na stadionie w Kielcach to już było przegięcie. Jestem zażenowany.
        Kibice Lecha sami zaczęli od wulgarnych przyśpiewek na mój klub, zaczęli
        obrażać Piechnę itd. I to mają być te wielkomiejskie zwyczaje? Tak się
        zachowują kibice klubu z takimi tradycjami? Nie pamiętam, żeby takie bydło
        przyjechało do nas na mecz w ciągu ostatnich dwóch lat.
        Odkąd w Koronę wszedł Kolporter, zaczęto pracować nad szalikowcami. Zdarzają
        się oczywiście głupie wyskoki, ale w porównaniu do sytuacji sprzed 5 czy 10 lat
        jest duża poprawa.
        Wcale się nie dziwię Piechnie, że po strzeleniu gola pofatygował się na drugą
        stronę boiska, żeby "uciszyć" kibiców Lecha. Na jego miejscu też bym tak zrobił.
        Pozdrowienia dla normalnych kibiców Lecha. Mam nadzieję, że w następnym sezonie
        nie przyślecie na wieś Kielce ;) takiej chamskiej delegacji. Piłkarzom Lecha
        też życzę powodzenia.
        • Gość: XXL Re: Korona Kielce - Lech Poznań 1:1 (0:1) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 19:24
          tequiller napisał:
          >Jestem z Kielc i mam już swoje lata ....i niestety sklerozę
          cytat - Serwis regionalny Kielce:
          >Zakaz wejścia na stadion dla pseudokibiców
          >Dwa lata zakazu wejścia na imprezy sportowe oraz grzywna do 1500 zł – taka kara
          >spotkała pseudokibiców Legii Warszawa, którzy 7 marca przyjechali do Kielc.
          >Na mecz 7 marca do Kielc zjechało się blisko 300 kibiców Legii Warszawy.

A ciekawe który to klub był tylko dla białych ?
          Na czyim to stadione debile, kibice wyzwali i nie akceptowali własnego piłkarza
          bo miał inny kolor skóry ? Sprawa Hermaniego to nie tak dawne czasy.
          Skleroza nie boli co "tequiller" ?

Wyzywanie od "wiosek" nie przynosi chluby, ale zachowanie Piechny - debilne i
          PZPN powinien na takie sprawy zwracać uwagę - to jest niepotrzebne zaostrzanie
          konfliktu. Piechna prowokator tylko tyle !!!
          • Gość: wulgar Re: Korona Kielce - Lech Poznań 1:1 (0:1) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 11:47
            a ja sie pytam jak czym sobie ten wiesniak piechan przez male P zachowywal na
            bulgarskiej w Poznaniu? przypomnijcie sobie jego prowincjonalne
            prowokacje.Wiocha, wiocha i wracaj wegiel wozic.Nastepny sezon juz nikt o nom
            nawet nie wspomni.....EFEMERYDA
          • tequiller Re: Korona Kielce - Lech Poznań 1:1 (0:1) 20.04.06, 14:30
            Chyba nie rozumiesz znaczenia słowa prowokacja. To kibole Lecha + KSZO
            sprowokowali Piechnę, wyzywając go od początku meczu. Zachowanie Piechny,
            chociaż go nie pochwalam, było ODPOWIEDZIĄ NA PROWOKACJĘ, a nie prowokacją.
            Jakbyś sie zachował będąc piłkarzem gdyby ci wrzucali od parów i gejów? Gest
            Piechny nie był obsceniczny (środkowy palec) ani chamski. Jak to jest, że jako
            Polacy chwalimy Kozakiewicza za gest, który był o wiele bardziej chamski niż
            zachowanie Piechny, wręcz się nim szczycimy, a Piechnę potępiamy?
            • Gość: wulgar Re: Korona Kielce - Lech Poznań 1:1 (0:1) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 14:51
              chyba nie rozumiesz tego o czym pisze.bluzgi na pana P byly odpowiedzia na jego
              zachowanie wiesniaka w Poznaniu,Widac zobaczyl tyle kibicow i odbilo weglarzowi.
      • eor Re: Korona Kielce - Lech Poznań 1:1 (0:1) 19.04.06, 16:15
        Ja sam nie lubie antydopingu i nie jade innym, ale oczy przecieram ze zdumienia
        widzac swiete oburzenie kielczan, ze ktos ich zbluzgal. Gorzej niz wies, chamy
        na salonach (to moje ulubione), niczego gorszego w Kielcach nie widziano.... No
        i to mnie wlasnie zastanawia. A od kiedy Kielce to taki bastion wysokiej
        kultury? Czy to w ramach tej wysokiej kultury koroniarze rozkrecali "w okresie
        pojednania" rozroby na stadionie. Czy w ramach tej kultury na plocie Korony
        plonely kiedys szale Lecha? I wreszcie czy z sektorow Korony nie lecialy nigdy
        bluzgi... np. na KSZO? I skoro tak slabo bylo slychac i doping byl taki slaby,
        to skad oni wiedza, ze to ich bluzgano?
        • Gość: jano Re: Korona Kielce - Lech Poznań 1:1 (0:1) IP: *.kielce.net.pl 19.04.06, 16:23
          Tequiler mówi tylko o wczorajszym meczu. Fakt że kibole Lecha do spóły z KSZO
          zaczęli bluzganie jest faktem. Do tej pory był spokój i fajna atmosfera na
          trybunach
      • Gość: kks Re: Korona Kielce - Lech Poznań 1:1 (0:1) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 17:39
        Grzegorz Piechna super, super gej. Korona - Chuligańska 3 liga.
      • Gość: warszawka Re: Korona Kielce - Lech Poznań 1:1 (0:1) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 19:30
        Kielce to już Azja.
      • Gość: sieradz Re: Korona Kielce - Lech Poznań 1:1 (0:1) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 19:31
        Kielce to nie Polska A, to nawet nie Polska B, to Polska C
        • piter.ck Re: Korona Kielce - Lech Poznań 1:1 (0:1) 19.04.06, 19:44
          Gość portalu: sieradz napisał(a):

> Kielce to nie Polska A, to nawet nie Polska B, to Polska C

Odezwał sie Baron zapyziałej dziury!!!!Stary popatrz najpierw na gnój wokoło
          siebie a potem bierz się za komentarze.........
      • Gość: kibic groclinu ah IP: *.echostar.pl 19.04.06, 19:46
        ah biedni Ci nasi piłkarze,naszej ekstreklasy,biedni lechici bo znów są
        zmęczeni,spragnieni,przeziębieni(to moze zrozumialem bo ta pogoda w kratkę)i
        inne skutki słabej gry naszych "pyrków"hmm a tu mecz w niedziel a tu we
        wtorek,,normalnie ciężki los piłkarza polskiego..ciężki
      • Gość: Robuś Do kolegi z Grodziska IP: *.echostar.pl 19.04.06, 20:56
        Może remis w Kielcach nie jest takim samym sukcesem jak remis w Łęcznej albo u
        siebie z Wodzisławiem ale naprawdę mało jest klubów tak dobrych jak Groclin czy
        Dyskobolia czy jak wy się nazywacie. A co do kielczan to za dwa lata też
        będziecie bankrutami- zakład?
        • Gość: CK [...] IP: *.futuro.kielce.msk.pl 19.04.06, 22:08
          • Gość: ck Coś z forum Warszawskiego. IP: *.futuro.kielce.msk.pl 19.04.06, 22:31
            "Pomiędzy Noym Tomyślem, a Koninem jest dzicz. Jest tam jakieś
            miasteczko na trasie Warszawa - Berlin, gdzie jeżdżą same 10-letnie gruchoty, a
            większość mieszkańców wyjachała za pracą do stolicy."

Jak myślicie o jakie miasteczko chodzi?
            • Gość: xxx Re: Coś z forum Warszawskiego. IP: *.netair.pl 20.04.06, 11:08
              Nie pomiedzy Nowym Tomyslem a Koninem tylko miedzy Piotrkowem a Rzeszowem, nie
              na trasie Warszawa-Berlin, tylko Warszawa - Lublin, nie 10 letnie tylko 20, a
              mieszkańcy nie wyjechali tylko pedza bimber po iwnicach i co miesiac grzecznie
              stoja w kolejce po zasilek. Kibice miejscowej druzyny, ktora nazywa sie tak samo
              jak sponsor nie akcptuja czarnoskorych pilkrzy w swoim zespole. O jaka wioske
              chodzi?
              • Gość: marminbay Re: Coś z forum Warszawskiego. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 12:14
                pewnie Parszawka sie ono zowie:)
              • Gość: ck Re: Coś z forum Warszawskiego. IP: *.futuro.kielce.msk.pl 21.04.06, 22:51
                Chyba chodzi o Puławy bo to miasteczko leży na trasie Wawa Lublin, a Kielce
                leżą na trasie S-7 Wawka-Kraków. Ale was na tym zadupiu geografii uczą.
            • Gość: poznaniak Re: Coś z forum Warszawskiego. IP: *.icpnet.pl 20.04.06, 15:03
              Ciesze sie ze sie dowartosciowales. Radze nie leczyc kompleksow. Jest zabawnie.
              Jacy kibice taki Piechna. Idealnie sie dobraliscie.
              • Gość: ck Korona Wisła 1:0 IP: *.futuro.kielce.msk.pl 21.04.06, 22:53
                I co powiecie krolopy? Miało być 5:0 dla Wisły a jest 1:0 dla Korony.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka