Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Terminarz rundy jesiennej

26.04.06, 08:27
    Czy znane są już terminy poszczególnych kolejek rundy jesiennej 2006? Szukałem
    na stronie PZPN, ale ich wyszukiwarka daje dziwne wyniki ;)
    Obserwuj wątek
      • Gość: majrix Re: Terminarz rundy jesiennej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 10:59
        jaki by nie był i tak będzie krzywdzący dla Wisły Kraków!!!! :))
        • Gość: Cyfra Re: Terminarz rundy jesiennej IP: *.w.pppool.de 26.04.06, 11:46
          kiedys byla taka tradycja,ze dwie druzyny z tego samego miasta nie graly u
          siebie w tym samym czasie
          • Gość: Razorfan Re: Terminarz rundy jesiennej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 12:23
            no to bylby dopiero numer jakby terminarz juz sie na stronie PZPN pojawil :D
            Nie wiem do konca o co chodzi? byc moze o terminarz z tego sezonu. Jednak na
            przyszly sezon to niemozliwe bo na razie nie wiadomo nawet kto bedzie w tej
            lidze gral :)
            • Gość: Cyfra Re: Terminarz rundy jesiennej IP: *.w.pppool.de 26.04.06, 15:16
              niektorzy juz wiedza,tak jak bylo wiadomo przed runda wiosenna kto bedzie
              mistrzem.....
              • Gość: Razorfan Re: Terminarz rundy jesiennej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 15:19
                zartujesz czy mowisz serio?
              • Gość: ktos Re: Terminarz rundy jesiennej IP: *.chello.pl 26.04.06, 15:55
                było wiadomo? to ile postawiłeś na legię u buka skoro zysk pewny? czyzbysmy
                mieli na forum pierwszego miliardera?
              • bazyliszek4 Re: Terminarz rundy jesiennej 27.04.06, 00:50
                Gość portalu: Cyfra napisał(a):

> niektorzy juz wiedza,tak jak bylo wiadomo przed runda wiosenna kto bedzie
                > mistrzem.....

co tam przed runda wiosenną - ja już w lipcu 2005 roku wiedziałem, kto będzie
                mistrzem.
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=31&w=26802103&a=26808241
                nieźle wyszło mi też typowanie klubu, który będzie największym rozczarowaniem
                (Cracovia), prawda?
                • ww1916 Re: Terminarz rundy jesiennej 27.04.06, 09:00
                  bazyliszek4 napisał:

> co tam przed runda wiosenną - ja już w lipcu 2005 roku wiedziałem, kto będzie
                  > mistrzem.

Nie tylko Ty:)
                  A inni nas wyzywali od fantastów ;)
            • otreb Re: Terminarz rundy jesiennej 27.04.06, 10:19
              Gość portalu: Razorfan napisał(a):

> no to bylby dopiero numer jakby terminarz juz sie na stronie PZPN pojawil :D
              > Nie wiem do konca o co chodzi? byc moze o terminarz z tego sezonu. Jednak na
              > przyszly sezon to niemozliwe bo na razie nie wiadomo nawet kto bedzie w tej
              > lidze gral :)

Nie pytalem o zestaw par, a o terminy poszczegolnych kolejek.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka