otreb 26.04.06, 08:27 Czy znane są już terminy poszczególnych kolejek rundy jesiennej 2006? Szukałem na stronie PZPN, ale ich wyszukiwarka daje dziwne wyniki ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: majrix Re: Terminarz rundy jesiennej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 10:59 jaki by nie był i tak będzie krzywdzący dla Wisły Kraków!!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyfra Re: Terminarz rundy jesiennej IP: *.w.pppool.de 26.04.06, 11:46 kiedys byla taka tradycja,ze dwie druzyny z tego samego miasta nie graly u siebie w tym samym czasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Razorfan Re: Terminarz rundy jesiennej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 12:23 no to bylby dopiero numer jakby terminarz juz sie na stronie PZPN pojawil :D Nie wiem do konca o co chodzi? byc moze o terminarz z tego sezonu. Jednak na przyszly sezon to niemozliwe bo na razie nie wiadomo nawet kto bedzie w tej lidze gral :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyfra Re: Terminarz rundy jesiennej IP: *.w.pppool.de 26.04.06, 15:16 niektorzy juz wiedza,tak jak bylo wiadomo przed runda wiosenna kto bedzie mistrzem..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Razorfan Re: Terminarz rundy jesiennej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 15:19 zartujesz czy mowisz serio? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Terminarz rundy jesiennej IP: *.chello.pl 26.04.06, 15:55 było wiadomo? to ile postawiłeś na legię u buka skoro zysk pewny? czyzbysmy mieli na forum pierwszego miliardera? Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re: Terminarz rundy jesiennej 27.04.06, 00:50 Gość portalu: Cyfra napisał(a): > niektorzy juz wiedza,tak jak bylo wiadomo przed runda wiosenna kto bedzie > mistrzem..... co tam przed runda wiosenną - ja już w lipcu 2005 roku wiedziałem, kto będzie mistrzem. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=31&w=26802103&a=26808241 nieźle wyszło mi też typowanie klubu, który będzie największym rozczarowaniem (Cracovia), prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
ww1916 Re: Terminarz rundy jesiennej 27.04.06, 09:00 bazyliszek4 napisał: > co tam przed runda wiosenną - ja już w lipcu 2005 roku wiedziałem, kto będzie > mistrzem. Nie tylko Ty:) A inni nas wyzywali od fantastów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
otreb Re: Terminarz rundy jesiennej 27.04.06, 10:19 Gość portalu: Razorfan napisał(a): > no to bylby dopiero numer jakby terminarz juz sie na stronie PZPN pojawil :D > Nie wiem do konca o co chodzi? byc moze o terminarz z tego sezonu. Jednak na > przyszly sezon to niemozliwe bo na razie nie wiadomo nawet kto bedzie w tej > lidze gral :) Nie pytalem o zestaw par, a o terminy poszczegolnych kolejek. Odpowiedz Link Zgłoś