d_weirdo 26.04.06, 21:39 Dot Banerów zużlowych ,zawierzonych na bilbordach w Bydgoszczy? Z całą pewnoscia ja nie złamałem zadnego punktu regulaminu pisząc ten watek? Czyżby az tak on was dotknął? Wiecej usmiechu . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mac_byd Re: Admini ,gdzie sie podział watek? 26.04.06, 21:45 Na pewno wrzucili to w żużel! Odpowiedz Link Zgłoś
mac_byd Re: Admini ,gdzie sie podział watek? 26.04.06, 21:49 Dlaczego Apator, a nie Adriana? Odpowiedz Link Zgłoś
d_weirdo Re: Admini ,gdzie sie podział watek? 26.04.06, 21:50 dzieki ,rzeczywiscie jest przerzucone na dział zuzlowy. Dlaczego Apator a nie Adriana? To proste,Adriana nie jest juz sponsorem ,Apator pozostał w przyzwyczajeniach. A tak serio to nazywa sie teraz KS Toruń. nara Odpowiedz Link Zgłoś
mac_byd Re: Admini ,gdzie sie podział watek? 26.04.06, 21:57 Pomyśl człowieku, co nas ma dotknąć? Czy to, że Polonia to jedyny klub nieprzerwanie trwający w najwyższej lidze? Czy to, ze 7 krotny mistrz Polski? Czy to, że wychował najlepszego zawodnika polskiego? I wiele innych czy. Daj sobie spokój. Bilans meczów jest taki jaki jest i koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
d_weirdo Re: Admini ,gdzie sie podział watek? 26.04.06, 21:59 Pomyśl człowieku,czy ja jestem autorem tego banera? ( szkoda ze nie ja) Ja pozwoliłem sobie tylko na krótki komentarz. I dodam ,ze uwazam ,ze jest to świetny numer zrobiony nam ,bydgoszczakom. Nie sadzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
mac_byd Re: Admini ,gdzie sie podział watek? 26.04.06, 22:08 Czy nazwałbym to numerem? Podoba mi się jak kibicują toruńscy kibice. Tylko oby w tym roku nie wywieszali kretyńskich transparentów o służbie zdrowia i zeby im sie nie paliło w sektorze! Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 Re: Admini ,gdzie sie podział watek? 27.04.06, 13:47 ja, numer fajny, na wesolo zastanawia mnie tylko jedno: czy jedynym celem Torunia jest wygrywac w lidze z Polonia ? No tak, ale to faktycznie jedyna rzecz, czym mozna by sie pochwalic. HA HA HA ale jestem zlosliwy :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
bossman2 Re: Admini ,gdzie sie podział watek? 30.04.06, 16:56 Nie ważne jaki wynik i tak zwyciężą zawodnicy jeżdżący obecnie lub w przeszłości w Toruniu .Taki to już jest ten sport . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ua Re: Admini ,gdzie sie podział watek? IP: *.torun.mm.pl 30.04.06, 12:26 ale polonia juz nie istnieje. teraz zdaje sie jest btz i nie byla to zwykla zmiana nazwy jak w przypadku apatora. Odpowiedz Link Zgłoś