jurgen80 28.04.06, 12:16 Wreszcie prawdziwy sprawdzian dla tego zabijaki dyskotekowego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: expert jeszcze sie zdziwisz jaka ma technike IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.04.06, 12:26 nie wiem czy ogladales jego pojedynek z dosyc dobrym Argentynczykiem nie tak dawno temu??Wlodarczyk ok.30 - 45 sekund robil tylko uniki w narozniku,i to uniki niezwykle skuteczne - unikajac ciosow,meczyl i szukal luki w obronie przeciwnika - gdy tylko ja znalazl wykonczyl go jedna bomba w 8 rundzie.Zdecydowanie nr 2 w polskim boksie na obecna chwile,a nie sugeruj sie tez ostatnim pojedynkiem bo walczyl z typkiem o glowe od siebie wyzszym,z wiekszym zasiegiem ramion,ktory mimo wystepow w wadze ciezkiej nastawil sie na obrone i zasluzenie przegral na punkty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qaz Przeciez to pajac!!! tak jak "cygan" kostecki!!!!! IP: *.gl.digi.pl 28.04.06, 14:05 "rumcajs" bonin oraz inni rolnicy (z calym szacunkiem dla rolnikow) narazie dostawali samych czeskich fryzjerow do klepania a jak mieli troche lepszych typow to sedziowie drukowali im walki!!!!!! oni sa na poziomie: - wiesniackich gal bosku w tych wszystkich remizach - oraz rownie wiesniackich relacji polsatu sport z rownie wiesniackimi prowadzacymi to juz na odpustowych jarmarkach jest mniej kiczu!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bond.jamesbond1 To ten z Legii?? 28.04.06, 14:41 Dobrze, że zmienił dyscyplinę... Bo napastnik piłkarski z niego żaden. Może w ringu się wykaże :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cortez Re: To ten z Legii?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 14:46 Dokładnie! Legia musi kupić lepszego napastnika, a Włodar niech boksuje ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bono W rankingach Włodarczyk stoi wysoko,ale... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.06, 17:41 W koncu doczekamy sie prawdziwego sprawdzianu dla Wlodarczyka.Okaze sie czy nie jest zwyklym pieniaczem i pozerem,choc swiatowe rankingi chyba cos znacza-w kategorii "cruserweight" jest w pierwszej trojce WBC i IBF! (www.fightnews.com/rankings2.htm).Ciekawy jedynie jestem co jest podstawa ich tworzenia,bo jesli ilosc walk a nie ich jakosc to nie sugerowalbym sie mocno.Jednym slowem musi KW udowodnic w ringu ze jest mocny nie tylko w gadce. Odpowiedz Link Zgłoś