Gość: lól IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 19:45 lol ale gowniany artykul ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dominik Re: Sport w kapciach: Smutny koniec kucharza Sowy IP: *.ists.pl / *.ists.pl 01.05.06, 23:35 Co to jest, co to jest...rubbish Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlugi26 banda prostakow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.06, 00:27 dzienikarze na poziomie ale goscie fatalni, psychiczny adamczuk, pijak kowalczyk, erudyta citko,mister yyyyyyyyy dziekanowski. i jeszcze pijany majak. wiele relacji to kompromitacje. kiedys kowalczyk na antenie powiedziel ze on tego gola stzelilby jajami, majak z kowalczykiem po pijanemu majaczyli o wyzszosci ligi cypryjsckiej nad szkocka, zenada. i te dowcipy bozydara damozjada, straszne! na szczescie kolton ratuje sytuacje trafnymi analizami. reszt wchodzi w tylki zawodnikom jak sie da. szczegolnie borek swierczewskiemu. i ze solorz tego nie widzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qaz koltoń ratuje sytuacje??tym swoim "yyyeeaaaaayy"?? IP: *.gl.digi.pl 02.05.06, 18:05 chyba cie pogielo. wszyscy sa na jednym poziomie (goryla z zoo) mozna sie przyzwyczaic do tego i jakos to zniesc bo LM zazwyczaj stoi na wysokim poziomie. najgorzej jak koltun z burkie spuszczaja sie na sam widok ronaldinho. jak kiedys szaranowiczi labedz na widok MJ Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w a tu tvn zatrudni kucharza sowe :D buahahahahahah 02.05.06, 00:32 i klops Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dino Re: a tu tvn zatrudni kucharza sowe :D buahahahah IP: *.gprspla.plusgsm.pl 02.05.06, 13:07 Nareszcie nie bede musial sluchac gledzenia tego pseudofachowca dziada strejlaua,no nie dalo sie tego sluchac pozostalo tylko zmienic kanal..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: a tu tvn zatrudni kucharza sowe :D buahahahah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 14:15 w tvn to dopiero bedzie wesolo jak studio beda prowadzic te cioty od orange ekstraklsy to jeszcze zatesknicie za polsatem Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Re: a tu tvn zatrudni kucharza sowe :D buahahahah 02.05.06, 14:44 a czy ja mowie ze mi sie relacja w polsacie nie podobala ? byla o niebo lepsza od tej amatorki na tvp . szkoda ze polsat stracil prawa do lm:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vincent Re: Sport w kapciach: Smutny koniec kucharza Sowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 11:54 LM dla tvn to opcja śmierci, tu zamiast kowalczyka bedzie bednarz i kaziak wegrzyn, a w miejsce borka i koltonia plastusie z magazynu ekstraklasy. Pożoga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avear Re: Sport w kapciach: Smutny koniec kucharza Sowy IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.05.06, 12:34 i co z tego artykulu ma byc. przec zytalem ale jakis bez sensu jest Odpowiedz Link Zgłoś
kollorado Re: Sport w kapciach: Smutny koniec kucharza Sowy 03.05.06, 12:41 dobrze napisane ! szkoda polsatu sport bo wywiazywal sie znakomicie ze swojej roboty :( sz.komentatorzy Borek, Iwanow, Kolton porywali w swoich relacjach do ogladania LM ! studio niepowtarzalne prowadzone w luznej atmosferze ktore ogladam z przyjemnoscia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
artpiut Re: Sport w kapciach: Smutny koniec kucharza Sowy 03.05.06, 15:23 Kogo trzeba znać, żeby za TAKIE artykuły kase brać??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merson Re: Sport w kapciach: Smutny koniec kucharza Sowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 15:50 dla kolegi co nie rozumie tego artykułu...to jest ironia..jerzy łyżwa to jeden z najlepszych felietonistów jacy sie ostatnio pojawili w polsce.podejrzewam, ze tak naprawde te artykuły pisze rafał stec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosynier09 Re: Sport w kapciach: Smutny koniec kucharza Sowy IP: *.imagemerchant.pl / 217.153.45.* 04.05.06, 15:54 czasami i łyżwa się poślizgnie. ten komentarza akurat taki świetny nie był. szkoda, że lm w polsacie nie będzie, bo mimo wszystkich wad, jakiś poziom to był. a wady były takie: za wielkie kumplowanie borka, kołtonia i innych z piłkarzami. wiem chłopaki, że się razem często bawicie, ale mnie takie lizanko po fiutach razi. redaktor kołtoń - niestety, poza dykcją yyyyyyyyyyyyaaaaaaaa i stałą zasadą jeden przymiotnik na relację (ostatnio wszystko i wszyscy byli "niesamowici") wychodzi brak umiejętności spointowania wypowiedzi... stąd zaczynając wątek i przechodząc sześć innych wypowiedź kończy tematem związanym z początkiem gadaniny tylko sznurówką... poza tym niebo lepiej niż tvp, które oglądałem wyłącznie po to, żeby pośmiać się ze szpakowskiego (nie powstrzyma mnie nic przed cytatem: na niedawnym debiucie młodziutkiego syna Paolo, był oczywiście ojciec i dziadek cesare. oraz mama naturalnie w barwach milanu), bo studio było niestrawne, mimo chwilowych przebłysków formy kurowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milowicki Beton Re: Sport w kapciach: Smutny koniec kucharza Sowy IP: *.telpol.net.pl 05.05.06, 17:14 jak mówi poeta (ostatnio pisarz) Świetlicki: 'pisanie felietonów nie jest zajęciem dla mężczyzny' coś w tym jest :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_baryla Do szefow Polsatu !!!!!!! IP: *.stg.pl 05.05.06, 13:33 Przegraliscie przetarg na lige mistrzow, wiec zostaly wam pieniadze na jakies atrakcje ktore mozecie zafundowac w polsacie sport. Do rzeczy: W tym roku Canal'owi + konczy sie umowa na pokazywanie meczy NBA.Moze moglibyscie sie tym zainteresowac???Bo szczerze to mam juz dosc ogladania powtorek kilka razy dziennie tego samego meczu pilkarskiego. Odpowiedz Link Zgłoś