Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kadra dla Andreja Urlepa

IP: 128.196.212.* 09.05.06, 00:22
    No wreszcie. Ile mozna czekac. Do boju kadro!
    Obserwuj wątek
      • Gość: kk Nareszcie! IP: 128.196.212.* 09.05.06, 00:23
        Kibice kosza czekali na ten moment kilka lat. Do boju kadro!
      • Gość: MlodyJorg Re: Kadra dla Andreja Urlepa IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 09.05.06, 00:43
        Gospod Urlep ima problem ker ne vem ali na Polskom postaja dovolj dobrih
        koskarejv za dobro kosarko. Vseeno - srecno gospod Urlep
      • Gość: A_D_B Re: Kadra dla Andreja Urlepa IP: *.gprspla.plusgsm.pl 09.05.06, 01:00
        A ja slyszalam od znawcow tematu koszykowki w Polsce,ze to nienajlepszy
        wybor....wiec jak to jest?
      • Gość: dante Andriej , weź ich za mordy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 01:04
        niech coś w końcu pokażą, bo już rzygać się chce patrząc na nasze sporty zespołowe.
      • Gość: elmmon Re: Kadra dla Andreja Urlepa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 01:37
        hehe 6 lat za pozno
        • Gość: bury Re: Kadra dla Andreja Urlepa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 08:41
          Dokładnie
      • elfhelm No i wreszcie u kobiet lepiej :)))) 09.05.06, 02:30
        Koziorowicz to b. dobry trener!
      • Gość: ucho kadrę polski w biciu żon... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 07:23
        ...powinien trenować
        • puchowy Re: kadrę polski w biciu żon... 09.05.06, 10:20
          przynajmniej weźmie ich za "twarz" i da kopa w tyłek
        • Gość: kiecaj Re: kadrę polski w biciu żon... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 18:22
          A jak się ma twoja wypowiedź do wątku. Nie wtrącaj się pętaku jak starsi
          dyskutują ...
          • Gość: ucho Re: kadrę polski w biciu żon... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 19:35
            a Ty kim jesteś tępaku,widzę że klapki na oczy Wam spadły,nie ważne kim klient
            jest ważne,że na baskecie się zna ,co nie?Problem tkwi w zawodnikach,tak samo
            jak w piłce nożnej, tam są kopacze ,a tu ?A może obraziłem piłkarzy,bo
            koszykarze im do pięt nie dorastają.Tylko siatkówka w tym kraju jest na
            poziomie(z gier zespołowych),potem długo długo nic i koszykarskie tyły
            Europy.Proponuję zatrudnić dyrektora Polskich Słowików on ma cudowny dotyk
            przyda się chłopcom.I nie sądzę matole byś był starszy ode mnie,bo jak chodziłem
            na Śląsk to pewnie kogut za pisiora po gnoju Cię tarzał.Oto odpowiedź na ten
            wątek,kryminaliści do pudeł...
            • Gość: kiecaj Re: kadrę polski w biciu żon... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 15:40
              A jednak miałem rację. Jesteś pętak, teraz wiem że starszy.
      • szpr Wydalo sie! 09.05.06, 10:30
        Kijewski: "Odmówiłem prowadzenia reprezentacji Polski"

AHA! Mamy cie! A niby to Kijewski chcial ale Krauze zabronil, a tu wydalo sie!!!
      • Gość: cegla28 Re: Kadra dla Andreja Urlepa IP: *.compi.net.pl / *.compi.net.pl 09.05.06, 11:13
        Lepjej późno niż wcale. Dawno powinien zostać trenerem kadry.
      • Gość: Pąki Nareszcie! Dzięki Ci Panie! - tyle lat czekaliśmy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.06, 15:14
        PRAWDZIWY FACHOWIEC.
        TERAZ BRAĆ TYCH NASZYCH GRAJKÓW ZA MORDY!!!
        • Gość: Wukade Koncepcja to podstawa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 14:39
          Wielu myśli, że Urlep nie jest mistrzem trenerki albo że z tych zawodników
          którymi obecnie dysponujemy nie da się stworzyć żadnej drużyny ale to nie
          tak.Ten gość będzie przynajmniej konsekwentny i twardy i z pewnością będzie
          miał koncepcję jak kadrę prowadzić a to kulało ostatnimi czasy
          najbardziej.Łaska boska, że kadry nie będzie trenował Kijek, bo ten gość gubi
          się w decydujących momentach, nie wytrzymuje presji i z tego co zaobserwowałem
          nie ma posłuchu wśród graczy.Urlep do Boju!
          • Gość: jupij Re: Koncepcja to podstawa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 02:06
            To prawda że decyzja spóżniona kilka lat i dlatego nic z tego nie będzie..Urlep
            skasuje trochę forsy[Nie podano jaki ma kontrakt}W kadrze zagrają zawodnicy z
            włocławka i 2 z Sopotu no moze jeszcze ze 2 innych a reszta posiedzi na
            ławce.Wójcik się nie sprawdzi Pluta tymbardziej.Anwil pogłebi swoje długi
            {zalega z wypłatami dla zawodników a chce organizować mecze reprezentacji-
            paranoja!!!Prokom i Kijek nie przejmuja się reprezentacją i dobrze na tym
            wychodza
            • Gość: anwiluś Re: Koncepcja to podstawa! IP: *.satfilm.net.pl 12.05.06, 19:24
              Najpierw do Ucho !!naprawde to szkoda z tobą dyskutować , jesteś po prostu
              idiota.
              Do jupij!!!opowiadasz nieprawdę że Anwil nie płaci ! Na dzien dzisiejszy u
              graczy którzy grają zero zadłużenia.
              To że kijek nie przejał kadry to całe szczęście bo po nim by był tylko potop.
              Anwilus
      • Gość: Gosc Re: Kadra dla Andreja Urlepa IP: *.hsd1.ma.comcast.net 11.05.06, 05:58
        Zelig! Zelig!
      • Gość: Krzychu Re: Kadra dla Andreja Urlepa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 20:18
        W końcu ktoś sie weźmie za tych koszykarzy niedługo misztrzostwa europy w polsce
        a oni grac nie umią.
        Urlep GÓRĄ

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka