alex.4 04.01.03, 14:33 Tak wynika z programu w Gazecie. Tylko skróty, ale aż skróty. Niech tylko jeszcze nie wyłączą w astercity DSF. To byłaby złośliwa ironia Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: McCuskey Re: Już są skróty IP: *.uml.lodz.pl 07.01.03, 11:38 Wczoraj (poniedziałek) pokazali Dallas - Philly, co prawda z dwudniowym poślizgiem, ale i tak możemy powiedzieć: nareszcie. A w czwartek Hornets - Celtics! Go green army, go super duo. P.S. Ja na razie odbieram DSF w swojej kablówce, ale nie wiem do kiedy. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Już są skróty 07.01.03, 18:43 Też widziałem. Tyle czasy było zupełnej posuchy. Dallas zagrało koncertowo. Bardzo dobrze wypadł Bradley. Mam nadzieję, że DSF nie zniknie z kabla... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilt Re: DSF bedą skróty meczów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.waw.cdp.pl / *.gov.pl 08.01.03, 13:57 Ja też mam na razie DSF w UPC; nie muszę mówić, jak się cieszę :-))) (a wcześniej rozważałem już nawet w desperacji zakup jakiegoś zestawu pirackiego – ale o tym cicho sza ;-)). Odpowiedz Link Zgłoś