misiania 11.05.06, 10:57 drabinkę obejrzałam i godziny planowanych rozgrywek. jeśli wszystko pójdzie zgodnie z rozkładem, to uda mi się zobaczyć końcówkę finału jedynie. niestety... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karunaa Re: Mistrzostwa Polski 11.05.06, 11:28 a juz miałam nadzieje na relacje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Mistrzostwa Polski 11.05.06, 14:31 oj, bo mi Stanisław wypadł z Nienacka w charakterze atrakcji sobotniej. tak więc będę się alkoholizować, a nie kibicować :))) a w niedzielę mam rytmikę ;) kończę po 14ej, muszę się doprowadzić do siakotako ludzkiego wyglądu i pewno dojadę jak się już będą miziać pucharami. zdam relację z pucharowania. chyba, że zgodnie z warszawską snookerową tradycją turniejową nastąpi poślizg. wtedy jest szansa na relację z ostatniego frejma. Odpowiedz Link Zgłoś
drakoola Re: Mistrzostwa Polski 14.05.06, 23:26 GRATULACJE dla Jewty:). Bardzo ladny final... dwoch Rafalow z Warszawy w czarnych koszulach- skad my to znamy?... z Krakowa ;). Misianiu> slicznie Ci w blond wloskach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: Mistrzostwa Polski 15.05.06, 12:03 To coś obrzydliwego - byłam w czasie mistrzostw w warszawie ale nie mogłam ich obejrzeć. No cóż tak to niestety bywa jak się człowiekowi zachciewa bycia dorosłym ;). Tak czy inaczej załatwiając swoje sprawy "nazwijmy je prywatne" mocno trzymałam kciuki za moją jewtę ulubioną. A dzięki live scoringowi by misiania przeżywałam finał niemal na żywo. Mój fundamentalista kochany przwidział taki właśnie rezulat finału ( 7:5 dla jewty )co więcej wiedział dokładnie jak po kolei frame po framie będą układać się losy meczu. JEWTO KOCHANA: Nie wiem czy czytujesz jeszcze tego forumna ale tą drogą ( a może jeszcze inną tylko włącz telefon do diaska !!!! )z całego serca ci gratuluję !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Mistrzostwa Polski 15.05.06, 12:26 ja to bym na miejscu Jewty telefon włączyła dopiero po odreagowaniu. kto go widział chwilę po wbiciu różowej, ten wie, o czym mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: Mistrzostwa Polski 15.05.06, 20:05 Dodzwoniłam się :) Tym samym dementuję plotki jakoby jewta miała zeszczupleć. Jest taka jaka była - piękna kobieta w kwiecie wieku :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Mistrzostwa Polski 19.05.06, 17:33 późno bo późno, ale to był gorący czas w firmie i dopiero teraz usiadłam spokojnie. tak w długim skrócie: alkoholizowanie się w sobotę oraz rytmika w niedzielę sprawiły, że dojechałam dopiero na czwartą w niedzielę i pierwszą rzeczą (?) która mnie spotkała to był ochroniarz przy wejściu, przepytujący mnie na okoliczność biletu. zakoczona - natychmiast chciałam podzielić się z Dorotką Sooker informacją o konieczności kupowania biletów, więc skupiłam się na wstukiwaniu esemesa, nie zauważyłam maszerującego Naszego Ulubionego Komentatora i troszkę go zdeptałam w korytarzu (przyznaję się drogi Jewto, to byłam ja, ale jeśli nie zauważyłeś, że ktoś przemaszerował Ci po trzewiku, to odwołuję to oświadczenie). no ale jak się potem okazało była to subtelna misianiowa wariacja na temat uścisku dłoni na szczęście. na sali ustawiono miejsca dla publiczności, co było niespodziewanym - jak bilety wstępu - ale miłym gestem. po dwóch godzinach zorientowałam się, że wciąż nie szczypią mnie oczy - i odkryłam, że obowiązywał zakaz palenia. rewelacja. jeśli jeszcze kiedyś w przyszłości uda się zorganizować turniej tak, by schabowy z kapustą był dostępny w innym niż turniejowa sala pomieszczeniu - to klękajcie narody. o przebiegu finału nie będę pisała, bo to trzeba by notować na bieżąco, a na bieżąco to ja robiłam lajwskoring dla Doroty. zresztą opis meczu jest pewno na stronach związkowych. a napięcia, jakie coraz intensywniej unosiło się nad stołem i tak nie przekażę, bom po tatusiu ani nie Chandler ani Nabokov. mała sugestia do panów zawodników, chociaż nie wiem, czy oprócz Jewty i Przemka Kruka któryś z nich tu zagląda. zanim następnym razem będzie przygotowywana do druku ulotka informacyjna z Waszymi podobiznami - oceńcie krytycznym okiem Wasze zdjęcia, którymi został przyozdobiony materiał informacyjny Mistrzostw Polski 2006. ja rozumiem, że nie każdy wygląda jak młody Tomaszewski albo stary Connery. taka np. ja z Angeliną Jolie mam wspólną tylko liczbę chromosomów x i y. ale jeśli moje zdjęcie miałoby iść w świat, to bym się przynajmniej postarała nie wyglądać na nim jak kobieta z bliskiego kręgu znajomych Kiełbasy albo Słowika. ze spraw okołoturniejowych: jedzenie z bufetu wyszło za wcześnie jak na upodobania niżej podpisanej. pan Wołkowski na żywo jest taki sam jak na Eurosporcie. jakiś nadgorliwy czyściciel wyrzucił mi pozostawioną na krześle butelkę wody mineralnej w której była jeszcze woda. o 22:55 w niedzielę kfc można jeszcze kupić bułę w z kurą. M. zapracowana reporterka Odpowiedz Link Zgłoś